insanlarla sohbet edemiyorum

cranial

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2013
6.108
4.951
373
resmen edemiyorum ya.
konu nasil açılır,bir soruya nasil cevap verilir?
insan ilişkileri sıfır sıfır sıfır bende.
resmen asosyalim.
insanlarin hakkimda ne dusunecegine acayip takintiliyim.
Üstelik biraz da asagilik kompleksim var.
liseden sadece 1 arkadasim var.
sanki bu dünyaya ait degilim.
mutlu da değilim.
cok utangacim.
bir de sevgilim yok diye dert yaniyorum insanlarla iletisim kuramiyorum nasil olsun ki??
kisacasi bu aralar bu durumdan çok rahatsizim.
e napalim bizene bundan diyebilirsiniz.ama o kadar rahatsiz oluyorum ki artik bundan sadece içimi dökmek istedim.

Son düzenleme:
üniversite son sınıfta kulüplere üye olun , kendinize bir hobi edinin . origami,yoga , fitness , yüzme vs vs . sürekli bir şeylerle meşgul olun.bir şeyler deneyin yanlış yapın doğruyu bulun . ortak ilgi alanlarınız olan kişilerle de zamanla illaki konuşacak sohbet edecek bir şeyleriniz olur .

Vallaha bunun seninle bir ilgisi yoktur pek. Ben konu da açarım, konuşurum da hatta bakarım ortam gergin hemen bir iki şey söyler yumuşatırım. Konuşamayanları konuştururum. Ama karşınızdaki ortama uyum sağlamak istemiyorsa, seninle muhattap olmak istemiyorsa hiç birşey yapamazsın. Senin yaşında yaşıtlarınla iletişim kurmak daha kolaydır. Ben de sen de yaşça büyüyün ama büyükleri boşver. Sana akıl vermeye çalışırlar, dinlemezler, daha öğrenecek çok şeyin var havasındadır pek çoğu. Arkadaşların ile konuş.

Konu açma: naber? nasıl gidiyor hayat? öğrenciler için: dersler nasıl? bölümünden memnun musun? mezun olduktan sonrasını planladın mı?

Bendede var o sorun aslında tanıdıklarımla çok konuşurum ama yeni bi ortamda çok gerilirim.
Ne konuşucağımı şaşırırım çekinirim falan.
Ama sana tavsiyem bi arkadaşta demiş buraya takılmak iyi geliyor. Çenen düşüyor biri bişey sorduğunda burda yazdıgın gibi uzun uzun konuşuyorsun birde kitap oku ben her kitap okuyuşumda etkisini görürüm

kesinlikle bir uzmandan yardim alin .
asosyalligin altinda suclanmis cocukluk ve ebevynlerin ya da buyuklerin baskalarinin arkasindan konusmasi yatar . kolay gecmez bi psikolga gidin .

haklısıniz sanirim hic hobim yok ne kursuna gitsem acaba var mi deneyimlediginiz

Utangacliktanmis.
cok utangacim

yasitlarimla konusurken de böyle yorum yapamıyorum cok sessizim sanirim konuşmayı sevmedigimden

Buraya takıl konulara yorum yap zamanla kendi hayatına katkı sağlar.
Bak benim iletime, asosyaldim açıldım ben, sende yapabilirsin
hmmm oyle mi diyosun konulara yazılanlari da okumam gerekiyor o zaman degil mi

ne tavsiye edersiniz kitap olarak
kesinlikle bir uzmandan yardim alin .
asosyalligin altinda suclanmis cocukluk ve ebevynlerin ya da buyuklerin baskalarinin arkasindan konusmasi yatar . kolay gecmez bi psikolga gidin .
bunu hiç dusunmemistim ciddi misiniz

rahat ol bence. içinden ne geliyorsa konuş, espiri falan yap. havadan sudan gir konuya hatta işe yarıyo

Karşınızdaki kişinin ilgi alanlarını sorun mesela. Ortak ilgi alanı varsa gerisi çorap söküğü zaten

rahat ol bence. içinden ne geliyorsa konuş, espiri falan yap. havadan sudan gir konuya hatta işe yarıyo
sanırım benim sorunum cevremde fazla insan olmamasi
fazla konuşmayı da sevmiyorum
bi de insanlarin hakkimda ne dusunecegi konusunda acayip takintilarim var
asagilik kompleksim var sanırım
offf ne sorunluymusum bee

Sizin kadar olmasa da ben de öyleyim, çoğu zaman canım insanlarla konuşmak istemiyor, bu durumdan rahatsızım, kendimi değiştirebilmeyi rahat bir insan olmayı çok isterdim, böyle olmamızın asıl sebebi yaradılışımız olsa da biraz da bizim elimizde, kendimizi zorlamamız gerekiyor, inşallah başarırız

cok benziyoruz desene birbirimize
nasil yapacagiz nasıl degistirecegiz bu durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…