- 15 Aralık 2017
- 1.514
- 1.580
- 63
- 34
- Konu Sahibi Hatice Meryem
-
Hamileyim ilk doğum yaptığım da da olmuştu şimdi de böyle basliyor ama bı sure unutup tekrar başa sarıyorum geçip gidiyor ... Maalesef dünya ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar dedikleriHanımlar dert mi gelir size bilmem ama ruhsal bir bunalım halindeyim şuanda. Dün aksam çok güzel bir yemek yapmıştım. Evde tektim. Oturdum laptoptan belgesel açtım. Human Planetin son bölümünü. Yemeğimi bitiremedim. Dünyayı nasıl sömürdüğümüzü bir kez daha izledim. Çöplükte yaşayan insanların hayatlarını gördüm tekrardan. Kendimden, insanlığımızdan utandım. Değişik bir ruh haline girdim. Aslında geçenlerde Palu Ailesinin olaylarını okuduktan sonra beynimin bir kısmı uyuşmuş gibiydi. Herşey üstüste geldi sanırım dün. Karamsar bir ruh haline büründüm. Birşeyler oldu bana! Bebek yapmak için tedavi görüyorduk. Aşilamalarımız tutmadı. Tüp bebege gececegiz. Sabahtan beri eşime gidip bu işten vazgectigimi söyleyesim var. Böyle bir dünyaya çocuk doğurmak istedigimden emin degilim artiksizce gecici midir bu durum?
Zaten suan olmuyor da. Haklisiniz olacagi varsa olur. Sadece çok korkuyorum çocuklarimiz icin.Hayatin ne getirecegini bilemezsiniz. Bakin sizde dogup buyumussunuz. Hep guzel gunler mi oldu ki kotu gunleriniz de olmustur. Cocugunuz icinde ayni olacak Allaha emanet disinda bir sey yapamiyoruz. Bir de nasibinizde o cocuk vsrsa dogacak illa ki ne kadar engel olssniz da.
Geçici mi bilmiyorum. Bende de var. Haber bile izlemiyorum. Korkunç varlıklarız. Ben başka şeyler düşünüyorum. Kendi üstüme düşeni yapmaya çalışıyorum. Bu arada Tedaviniz hayırlı olsun.Hanımlar dert mi gelir size bilmem ama ruhsal bir bunalım halindeyim şuanda. Dün aksam çok güzel bir yemek yapmıştım. Evde tektim. Oturdum laptoptan belgesel açtım. Human Planetin son bölümünü. Yemeğimi bitiremedim. Dünyayı nasıl sömürdüğümüzü bir kez daha izledim. Çöplükte yaşayan insanların hayatlarını gördüm tekrardan. Kendimden, insanlığımızdan utandım. Değişik bir ruh haline girdim. Aslında geçenlerde Palu Ailesinin olaylarını okuduktan sonra beynimin bir kısmı uyuşmuş gibiydi. Herşey üstüste geldi sanırım dün. Karamsar bir ruh haline büründüm. Birşeyler oldu bana! Bebek yapmak için tedavi görüyorduk. Aşilamalarımız tutmadı. Tüp bebege gececegiz. Sabahtan beri eşime gidip bu işten vazgectigimi söyleyesim var. Böyle bir dünyaya çocuk doğurmak istedigimden emin degilim artiksizce gecici midir bu durum?
Evet bilmemek en güzeli haber izlememeye çalışıyorum haber haber değil sanki macera filmi gibi izledikçe psikolojim bozuluyor her şeyden ümidimi kesiyorum bilmek duymak görmek istemiyorum zaten bunları tvde yayınlandıkça kötüler daha çok cesaretleniyor gibi geliyor insan canının bir kıymeti yok öldürüp bir kenara atıveriyolar sonrada pişkin pişkin ekranlarda dolanıyorlar sizde izlemeyin Allah sonumuzu hayır etsin çocuklarımızın yardımcısı olsunÇok zor yaa.. O Palu ailesi çok dolaştı her yerde konusu. Ama inanın nedir hiç bilmiyorum. Hiç izlemedim ve tek kelime bilmiyorum haklarında. Bazen bilmemek en güzeli. Bebek konusunda size katılıyorum ama...
Bu olayın üzerine gittiniz mi peki? Korkunç bir olay bu.Sizi üzmek istemem ama devamı da gelebilir.Lütfen kardeşinizi koruyun.Bir de benim bir kardesim var. Engelli. Erkek.Kaynastirma öğrencisi bir ortaokulda. Sinifinda onunla ayni yasta olan bir cocuk kardesime tacizde bulunmaya kalkismis okulun tuvaletinde. Birsey yapamamis kardesim kacmis. Ben bu olayi da öğrendim bugün. Iyice bitiğim suan
Gittik tabi ki. Okul yönetimi öğretmenler ve rehber öğretmeni devreye girdi. Cocugun ailesi cagirildi konusuldu rehber öğretmen esliginde. Devami gelebilir ama ne yapabiliriz bunu bilmiyorum. Cocugun her dakika basinda olamayiz okulda. Daha önce 3. Sinifta böyle birsey olmustu. Yani ben okuldan almaya gitmistim. Arka sirada bir cocukla oturuyordu. Surati bembeyazdi. Cocuk beni görünce kacti hemen. Ben de sordum ne oldu diye. Dedi ki sen gelmeseydin pipisini popoma sürecekti. Basimdan asagi kaynar sular dökülmüstü. O zaman da okulu ayaga kaldirmistim. Özelini öğrettik. Bir daha olursa ne yapmasi gerektigini anlattik. Bu seferkinde cocuk sıkıştırmış tuvalette. Ozelime dokunmaya calisti dedi. Ben de onu ittim cekilmeyince vurdum kactim dedi. Ama yasitlari güçleniyor. Benim kardesim ise güçlenemiyor. Kac kere felc gecirsi cünku hala tam tolarlayamadi. Ya bir daha olursa da karsi koyamazsaBu olayın üzerine gittiniz mi peki? Korkunç bir olay bu.Sizi üzmek istemem ama devamı da gelebilir.Lütfen kardeşinizi koruyun.
Gittik tabi ki. Okul yönetimi öğretmenler ve rehber öğretmeni devreye girdi. Cocugun ailesi cagirildi konusuldu rehber öğretmen esliginde. Devami gelebilir ama ne yapabiliriz bunu bilmiyorum. Cocugun her dakika basinda olamayiz okulda. Daha önce 3. Sinifta böyle birsey olmustu. Yani ben okuldan almaya gitmistim. Arka sirada bir cocukla oturuyordu. Surati bembeyazdi. Cocuk beni görünce kacti hemen. Ben de sordum ne oldu diye. Dedi ki sen gelmeseydin pipisini popoma sürecekti. Basimdan asagi kaynar sular dökülmüstü. O zaman da okulu ayaga kaldirmistim. Özelini öğrettik. Bir daha olursa ne yapmasi gerektigini anlattik. Bu seferkinde cocuk sıkıştırmış tuvalette. Ozelime dokunmaya calisti dedi. Ben de onu ittim cekilmeyince vurdum kactim dedi. Ama yasitlari güçleniyor. Benim kardesim ise güçlenemiyor. Kac kere felc gecirsi cünku hala tam tolarlayamadi. Ya bir daha olursa da karsi koyamazsa
Iki cocuk farkli. Digeri ilkokuldaydi. Bu ortaokulda baska bir cocuk. Simdiki cocugu bilmiyorum. Ama ilk cocugun baskasi tarafindan taciz edildigini öğrendik evet malesef... idareyle falan görüsüldü. Annem babam zaten olaya el atmis durumda suan. Ne yapalim cocugu okuldan mi alalim bilmiyorum kikafayı yıcem
pekı naptınız ıdareyle gorustunuz mu bu kacıncı olmus boyle
o tacızcı cocugun da yakını tarafından tacız edıldıgını dusunuyorum o ahlaksız cocuk ıcın yaptırım olmalı ya
Konunuzu okudum aynı hissiyat bende de var şu an bi kızım var 4 yaşında kardeş için çabalıyoruz ama zaman zaman bende diyorum bu dünyaya böyle bi dünyaya niye çabalıyoruz diye ama sonra geçiyor Rabbim iyilerle karşılaştırsın bütün ümmeti Muhammed in evladını cidden gidişat kötü çok tedirginim kızım bu sene anaokuluna basliycak artık düşünmek istemiyorum ama bazen aklimin köşesinden bile geçirince kalbim sıkışıyor...Iki cocuk farkli. Digeri ilkokuldaydi. Bu ortaokulda baska bir cocuk. Simdiki cocugu bilmiyorum. Ama ilk cocugun baskasi tarafindan taciz edildigini öğrendik evet malesef... idareyle falan görüsüldü. Annem babam zaten olaya el atmis durumda suan. Ne yapalim cocugu okuldan mi alalim bilmiyorum kinasil koruyacagiz biz bu cocuklari. Hem de birbirlerinden de korumamiz lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?