İnsanlık nerede kaldı?

Internette öldürme oyunları oynayan çoğunluğu erkek çocukları kadınlarda lak,lak kısır günleri çocuklari takip etmiynrlar

9-10 yaşındaki çocuklar somut kavramları anlayamazlar, ölüm onların anlayacağı bir şey değildir.
Ayrıca ısrarla üstüne basa basa söylüyorum, hiç bir çocuğun hayatı bir hayvandan önemli değildir.
İyi öyleyse siz de 9-10 yaşındaki çocukların bilinçsizce yaptıklarını bu yaşta yapıp çocukları vurun yere. Bende sizin zihniyetinizi anlamıyorum.
Ayrıca ben gaddar değilim, yaptığınız mukayese beni çıldırtıyor. Bir çocuğun kafasını dağıtanların nasıl hayvan sevgisi olur bende onu anlamıyorum.
Ben çocuk sevgisiyle hayvan sevgisini ayırabilen ve Allaha şükürçocukları seven bir insanım,

Ya 9-10 yaşındaki çocuğu siz ne sanıyorsunuz acaba? Biraz mantıklı olun o yaşta çocuk herşeyi bilecek anlayacak kapasitededir. He ben o yaştayken öyle değildim dersenizde sorun sizde o zaman.. Çocuğun hayatı hayvanınkinden değerli diye öldürsünler devamlı hayvancıkları oh ne güzel.. Biz çocuğu hayvanlara zarar verirse mezara sokarız demedik. Haddini bildiririm o kadar. Kimsede aa niye böyle yaptın diyemez bana kollayın çocuklarınızı kardeşim bizde böyle yapmayalım. Benim oğlum daha 1.5 yaşında ama karıncalara bile zarar vermiyor. İlk karınca gördüğünde tutmaya çalıştı yazık annecim ölür dedim şimdi sadece karşısına geçip izliyor karıncaları. Civcivleri öpüyor, sokakta yavru bir kedi vardı geçen elinden tutup sevmesini öğrettim aynı o şekilde seviyor kedileri 1.5 yaşındaki çocuğun aklı basıyorsa 9 yaşındaki çocuk çok rahat anlar. Allaha şükür ki güçlü güçsüzü ezdiği zaman ayrım yapmadan güçsüzün arkasında olabiliyorum.

Ya 9-10 yaşındaki çocuğu siz ne sanıyorsunuz acaba? Biraz mantıklı olun o yaşta çocuk herşeyi bilecek anlayacak kapasitededir. He ben o yaştayken öyle değildim dersenizde sorun sizde o zaman.. Çocuğun hayatı hayvanınkinden değerli diye öldürsünler devamlı hayvancıkları oh ne güzel.. Biz çocuğu hayvanlara zarar verirse mezara sokarız demedik. Haddini bildiririm o kadar. Kimsede aa niye böyle yaptın diyemez bana kollayın çocuklarınızı kardeşim bizde böyle yapmayalım. Benim oğlum daha 1.5 yaşında ama karıncalara bile zarar vermiyor. İlk karınca gördüğünde tutmaya çalıştı yazık annecim ölür dedim şimdi sadece karşısına geçip izliyor karıncaları. Civcivleri öpüyor, sokakta yavru bir kedi vardı geçen elinden tutup sevmesini öğrettim aynı o şekilde seviyor kedileri 1.5 yaşındaki çocuğun aklı basıyorsa 9 yaşındaki çocuk çok rahat anlar. Allaha şükür ki güçlü güçsüzü ezdiği zaman ayrım yapmadan güçsüzün arkasında olabiliyorum.

çocuğunuza bayıldım:))) Allah bağışlasın ya öy karşısına geçip izliyormuş ya tek gözümde canlandı çok şirinnn:))) herkes böyle yetiştirse keşkee...

çocuğunuza bayıldım:))) Allah bağışlasın ya öy karşısına geçip izliyormuş ya tek gözümde canlandı çok şirinnn:))) herkes böyle yetiştirse keşkee...

eheh saol canım hepimizinkini inşallah. Keşke canım şimdiden hayvanlara zarar verilmeyeceğini biliyor keşke bütün çocuklara aşılanabilse bu sevgi hayvan sevgisi bambaşka bir duygu umarım bütün çocuklar bu sevgiyi tadar.

aslında mesele şu çocuklara sayısal ve görse zekayı aşılanıyo(okulda başarı,yaptığı işlerde başarı vb varsa oo çocum çok akıllı ve sizden mutlusu yok.

ama duygudal zekası geri insanların vicdanı bozuk olur acımasız olur

isterse çok büyük mevkilerde olsun ama duygusal zekası gelişmemiş insanlar ister hayvan olsun ister insan hiç bi canılıya kolay kolay acımaz düşünmez düşünemez..
onun için çocumuz okulda başarısız yada herhangi bi işte o insanın duygusal zekası kuvvetliyse inanın er geç o insan haytta her şeyi başarır..

kediye zarar veren çocuklarda bu vicdan acıma vb duygalardan eksik yetiştiren bi aile olduğunu düşünüyorum..

Son düzenleme:
9-10 yaşındaki çocuklar somut kavramları anlayamazlar, ölüm onların anlayacağı bir şey değildir.
Ayrıca ısrarla üstüne basa basa söylüyorum, hiç bir çocuğun hayatı bir hayvandan önemli değildir.
İyi öyleyse siz de 9-10 yaşındaki çocukların bilinçsizce yaptıklarını bu yaşta yapıp çocukları vurun yere. Bende sizin zihniyetinizi anlamıyorum.
Ayrıca ben gaddar değilim, yaptığınız mukayese beni çıldırtıyor. Bir çocuğun kafasını dağıtanların nasıl hayvan sevgisi olur bende onu anlamıyorum.
Ben çocuk sevgisiyle hayvan sevgisini ayırabilen ve Allaha şükürçocukları seven bir insanım,
9-10 yaşındaki çocuk o ölür dendiğinde anlayabilecek kapasiteye sahiptir. Şahsen ben o yaşta ölümü de kalımı da canlıyı da cansızı da biliyorum. Bir bebek bile 3 kere söylendikten sonra bir şeyi yapmıyorsa o çocuk 5-6 defa uyarımın sonucunda yapıyor bunları...
Mantığı söyler misiniz bana acaba? Çocukları öldürmek değil kastımız. Onlara hadlerini bildirmek. Küçük çocuk da değil bunlar. Bende hayvan sevgisiyle insan sevgisini ayırabiliyorum. ÇOCUK ÇOCUKLUĞUNU BİLECEK! Hiçbir şey almıyorsa kafası 5-6 defa söylenen bir şeyi alır. Onu da almıyorsa çocuğun zekasından süphe ederim. Cevap verebilirsiniz sizin bileceğiniz iş. Bu yorumunuza kadar kibar olmaya çalıştım bu yorumunuzdan sonra ne kadar başarabildim bilmiyorum ama insan bir yere kadar dayanıyor.

Son olarak bir atasözü söylüyorum size:
Nus ile uslanmayana etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir

Son düzenleme:
Çok Eskiden Lojmanda Oturuyorduk, Babamın Görevinden Dolayı..
Fareler Olurdu Bahçede Falan...
Babam Öldürürmüş Kapan Koyarmış..
Bende Bahçeye Çıktığımda Onları Bulur, Üzerimdeki Hırkayı Çıkarır Sarar Ağlarmışım..
'' Sizi Babam mı Öldürdü Aslında Çok İyi Adamdır, Niye Yaptı ki '' Diye..
Biz Orda Otururken Ben Okula Gitmiyordum..
5 Yaşında Falandım..
Annem Mutfağın Camından Dinlermiş Beni..
Sarar Hırkaya Ağlarmışım.. :27:

9-10 Yaşındaki Çocuğu Böyle Bir Şey Yaparken Göreyim..
Çıkar Dışarı Koskoca Kız Ben, Direk Döverim..
Hadi Biri de Elimden Alsın..:47:

Çok Eskiden Lojmanda Oturuyorduk, Babamın Görevinden Dolayı..
Fareler Olurdu Bahçede Falan...
Babam Öldürürmüş Kapan Koyarmış..
Bende Bahçeye Çıktığımda Onları Bulur, Üzerimdeki Hırkayı Çıkarır Sarar Ağlarmışım..
'' Sizi Babam mı Öldürdü Aslında Çok İyi Adamdır, Niye Yaptı ki '' Diye..
Biz Orda Otururken Ben Okula Gitmiyordum..
5 Yaşında Falandım..
Annem Mutfağın Camından Dinlermiş Beni..
Sarar Hırkaya Ağlarmışım.. :27:

9-10 Yaşındaki Çocuğu Böyle Bir Şey Yaparken Göreyim..
Çıkar Dışarı Koskoca Kız Ben, Direk Döverim..
Hadi Biri de Elimden Alsın..:47:

Fareler diyince aklıma geldi. Ben 6 yaşlarındayken yan komşumuz fareler için yapışkanlı tuzaklardan kurmuş. Bizim kedilerimiz olduğu için fare girmiyordu eve. Neyse fare yapışmış tuzağa kadın alamamış ordan, hayvan ciyak ciyak bağırıyor. Minicik bir fındık faresi. Annemi çağırdı, annem gidip aldı eve getirdi. Zarar vermeden çıkarttı yapıştığı yerden e oradan çıkartmakla bitmiyor iş hayvancağızın tüyleri hep yapıştırıcı. Annemin o hayvancağızın tüylerini temizlerkenki hali hiç gözümün önünden gitmez. Bir yandan ağlıyor "ne yaptılar sana böyle annem" diye bir yandan kremliyor yapışkanı çürüsün diye. Ne yaptı etti çıkarttı o yapışkanı sonra bir güzel kuruttu besledi. Bir gün evde baktık kendine gelsin diye sonra arka bahçeye geri saldık. Ah annem ah böyle bir annenin çocuğu olaraktan hayvanlara zarar verenlere büyük bir kin besliyorum. Hayvanların düşmanı benimde düşmanımdır... Hiç çocuklar daha değerili demesin kimse bana sizin gözünüzde değerli olabilir ama benim gözümde böyle çocukların hiçbir değeri yok. Hatta onları çocuk olarak bile görmüyorum benim için onlar birer canavar. Oh rahatladım....

Son düzenleme:
Fareler diyince aklıma geldi. Ben 6 yaşlarındayken yan komşumuz fareler için yapışkanlı tuzaklardan kurmuş. Bizim kedilerimiz olduğu için fare girmiyordu eve. Neyse fare yapışmış tuzağa kadın alamamış ordan, hayvan ciyak ciyak bağırıyor. Minicik bir fındık faresi. Annemi çağırdı, annem gidip aldı eve getirdi. Zarar vermeden çıkarttı yapıştığı yerden e oradan çıkartmakla bitmiyor iş hayvancağızın tüyleri hep yapıştırıcı. Annemin o hayvancağızın tüylerini temizlerkenki hali hiç gözümün önünden gitmez. Bir yandan ağlıyor "ne yaptılar sana böyle annem" diye bir yandan kremliyor yapışkanı çürüsün diye. Ne yaptı etti çıkarttı o yapışkanı sonra bir güzel kuruttu besledi. Bir gün evde baktık kendine gelsin diye sonra arka bahçeye geri saldık. Ah annem ah böyle bir annenin çocuğu olaraktan hayvanlara zarar verenlere büyük bir kin besliyorum. Hayvanların düşmanı benimde düşmanımdır... Hiç çocuklar daha değerili demesin kimse bana sizin gözünüzde değerli olabilir ama benim gözümde böyle çocukların hiçbir değeri yok. Hatta onları çocuk olarak bile görmüyorum benim için onlar birer canavar. Oh rahatladım....

Mesela Benim Yeğenlerim Küçüktü Yaşına Bile Girmemişlerdi..
Tavşanım Vardı.. Korkudan Kulağını Çekti Hayvanın:27: O Çocuğa Bir Şey Diyemezsin..
Aklı Ermiyor..
Ama 10 Yaşındaki Çocuk Ya.. Nasıl Bilmez..
Yuh Diyorum..

Tavşanım Vardı.. Korkudan Kulağını Çekti Hayvanın:27: O Çocuğa Bir Şey Diyemezsin..
Aklı Ermiyor..
Yuh Diyorum..

Evet ona birsey diyemezsin. Anlatirsin sadece guzelim boyle yapilmaz cani acir bak boyle seveceksin diye gosterirsin. Baktin yine yapiyor o zaman zarar vermemesi icin hayvandan uzaklastirirsin baska birseyle oyalarsin. 10 yasindaki cocuk bilmez diye birsey yok. Aksilik yapacaklar ya ne diyeceklerini sasiriyorlar.

9-10 yaşındaki çocuk o ölür dendiğinde anlayabilecek kapasiteye sahiptir. Şahsen ben o yaşta ölümü de kalımı da canlıyı da cansızı da biliyorum. Bir bebek bile 3 kere söylendikten sonra bir şeyi yapmıyorsa o çocuk 5-6 defa uyarımın sonucunda yapıyor bunları...
Mantığı söyler misiniz bana acaba? Çocukları öldürmek değil kastımız. Onlara hadlerini bildirmek. Küçük çocuk da değil bunlar. Bende hayvan sevgisiyle insan sevgisini ayırabiliyorum. ÇOCUK ÇOCUKLUĞUNU BİLECEK! Hiçbir şey almıyorsa kafası 5-6 defa söylenen bir şeyi alır. Onu da almıyorsa çocuğun zekasından süphe ederim. Cevap verebilirsiniz sizin bileceğiniz iş. Bu yorumunuza kadar kibar olmaya çalıştım bu yorumunuzdan sonra ne kadar başarabildim bilmiyorum ama insan bir yere kadar dayanıyor.

Son olarak bir atasözü söylüyorum size:
Nus ile uslanmayana etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir

Ölüm kavramı çocukların en çok merak ettikleri konulardan biridir.çevrelerinde ölümle ilgili konuşmaları duyartelevizyonda ölüm haberlerini dinlerçeşitli ölüm vakarlına tanıklık ederler.Ölüm hakkında çok küçük yaşlardan itibaren sorular sorabilirler.Çocukların yaşlarına göre ölüm kavramını algılayışları farklılık gösterir.

Okul öncesi dönemde çocuk için geçici bir olaydır.Ölen kişinin tekrar döneceğini düşünürler.

2 yaşından önce ise ölümle ilgili hiçbir fikirleri yoktur.2 yaşından sonra belli belirsiz de olsa ölümü anlamaya başlarlar.Ancak ölüm onların gözünde uzun süreli bir ayrılık yada yolculuk gibidir.

6-9 yaşa arasında ölümün geriyi dönüşü olmayan bir durum olduğunu anlar ancak kendisinin ve sevdiklerinin ölmeyeceğine inanırlar.genellikle ölümün hasta veya yaşlı kişilerin başına geleceğini düşünürler.

10 yaşından sonra çocuklar ölüm kavramını daha net algılamaya başlarlar.Ölümün yaşamın sonu olduğuherkesin başına gelebileceğini ve geri dönüşünün
olmadığını bilirler.
(İNTERNETTEN ALINTIDIR)

İster bana karşı kabalaşın ister nazik olun farketmez. Yukarıda internetten aldığım bir alıntı vardır. Ayrıca bu konuda, çocuk psikiyatrisi dalında uzman olanlardan aldığım bilgileri aktardım size. Çocuğun ölüm kavramıyla bizim ölüm kavramımız malesef bir değil. Bizim anladığımız somut anlamda ölümü malesef onlar bizim gibi algılıyamıyorlar. 10 yaşından sonra yavaş yavaş ölüm kavramını anlarlar. Yani çocuklar kasten veya şunu şunu yaparsam bu ölür diye bir şeyi düşünmezler. Onların anladığı ölümle bizim anladığımız veya algıladıklarımız farklıdır.
Benim anlayamadığım da sizin neden beni anlamamakta ısrar ettiğinizdir. Bir çocuğun kafasını dağıtma duygusuna kadar sizi iten nedir. Zaten bu saatten sonrada anlamaya çalışmayacağım.

Ayrıca Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir bir ata sözü değil, Ziya Paşa'nın yazdığı bir beyitin mısrasıdır.

Son düzenleme:
Ölüm kavramı çocukların en çok merak ettikleri konulardan biridir.çevrelerinde ölümle ilgili konuşmaları duyartelevizyonda ölüm haberlerini dinlerçeşitli ölüm vakarlına tanıklık ederler.Ölüm hakkında çok küçük yaşlardan itibaren sorular sorabilirler.Çocukların yaşlarına göre ölüm kavramını algılayışları farklılık gösterir.

Okul öncesi dönemde çocuk için geçici bir olaydır.Ölen kişinin tekrar döneceğini düşünürler.

2 yaşından önce ise ölümle ilgili hiçbir fikirleri yoktur.2 yaşından sonra belli belirsiz de olsa ölümü anlamaya başlarlar.Ancak ölüm onların gözünde uzun süreli bir ayrılık yada yolculuk gibidir.

6-9 yaşa arasında ölümün geriyi dönüşü olmayan bir durum olduğunu anlar ancak kendisinin ve sevdiklerinin ölmeyeceğine inanırlar.genellikle ölümün hasta veya yaşlı kişilerin başına geleceğini düşünürler.

10 yaşından sonra çocuklar ölüm kavramını daha net algılamaya başlarlar.Ölümün yaşamın sonu olduğuherkesin başına gelebileceğini ve geri dönüşünün
olmadığını bilirler.
(İNTERNETTEN ALINTIDIR)

İster bana karşı kabalaşın ister nazik olun farketmez. Yukarıda internetten aldığım bir alıntı vardır. Ayrıca bu konuda, çocuk psikiyatrisi dalında uzman olanlardan aldığım bilgileri aktardım size. Çocuğun ölüm kavramıyla bizim ölüm kavramımız malesef bir değil. Bizim anladığımız somut anlamda ölümü malesef onlar bizim gibi algılıyamıyorlar. 10 yaşından sonra yavaş yavaş ölüm kavramını anlarlar. Yani çocuklar kasten veya şunu şunu yaparsam bu ölür diye bir şeyi düşünmezler. Onların anladığı ölümle bizim anladığımız veya algıladıklarımız farklıdır.
Benim anlayamadığım da sizin neden beni anlamamakta ısrar ettiğinizdir. Bir çocuğun kafasını dağıtma duygusuna kadar sizi iten nedir. Zaten bu saatten sonrada anlamaya çalışmayacağım.

Ayrıca Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir bir ata sözü değil, Ziya Paşa'nın yazdığı bir beyitin mısrasıdır.

Bende bir alıntı yapıyım o zaman.

0 – 2 yaş arasındaki çocuklar ölüm kavramını anlayamazlar. Yalnızca gündelik hayatında var olan birinin artık orda olmaması gibi bir anlam taşımaktadır. 2 – 6 yaş arasındaki çocuklarda da ölüm kavramı oldukça soyuttur. Ancak ölümü sorgulamaya başladıkları, anlamaya çalıştıkları dönemlerdir. Ölüm kavramını tanımaya başladıkça anne – baba ölümüne ilişkin korkularda artışlar gözlemlenebilir. Çocuğa ölümün anlatılma biçimine göre ölebileceğinden kaygı duyulan bireyler değişiklik gösterebilir. Örneğin: Çocuğa ölüm; yaşlanınca ölünür diye anlatıldıysa anneanne, dede, babaanne gibi yaşları daha ileri olan bireyler için endişe duyabilir. Ölüm; hastalanınca ölünür diye anlatılırsa, çocuk kendisi hastalandığında ya da anne – babası hastalandığında kaygı yaşamaya başlayabilir vs.

6-10 yaş arasındaki dönemde yer alan çocuklar ölüm kavramına ilişkin daha çok bilgiye sahiptirler ve bu kavramı daha iyi anlamaya başlamışlardır. Zamanla ölümün geri dönülmez oluşu ve tüm yaşam işlevlerinin durduğunu anlamaya başlarlar. Yedi yaş civarında ölümün engellenemez ve evrensel bir olgu olduğu artık kavranmaya başlanır. Bu dönemde ölümün nedenlerini daha iyi anlamaya başlayan çocuk için bu kavram eskisi kadar soyut olmaktan çıkmıştır. Ölümün hem kazalar ve şiddet gibi dışsal nedenlerden kaynaklandığını hem de hastalık ya da yaşlılık gibi içsel süreçlerin bir sonucu olduğunu anlayabilirler.

ALINTIDIR...

Biz seni anlamamakta ısrar etmiyoruz sen bizi anlamıyorsun. Bizim sana dediğimiz bu anlamıyor dediğin çocuklar söylendiği halde anlamamazlığa gelip hâlâ o işi yapmaya devam ediyorlarsa dayağı hak ediyorlar bile bile zarar veriyorlar. Senin için göz göre göre bir canlının harcanmasına el verebilir ama bizim vermiyor.

Ben bütün çocukların hayvanlardan daha değerli olduğunu düşünüyorum çünkü hepsi insan ama o çocuğu boyle yetiştiren ebeveynleri insan yerine koymuyorum karınca kadar değer vermiyorum ebeveynin kafasını patlatmak lazım o çocuk evde ne şiddet görüyor ki ya da aşağılama dışarda bu garip hareketleri yapıyor sağlıklı hiç bir çocuk diğer canlılara zarar vermez içgüdü olarak sadece sevgi hissederler içlerindeki bu sevgiyi öldüren ebeveynlerin kafasını patlatmak lazım ki kendi çocuğunun psikolojisini bozmuş...

Aklı Ermiyor..
Yuh Diyorum..

arkadaşım bende kamlumbağa bakıyordum evde..misafir gelmişti çocuk şımarık falan..kamlumbağamla yalnız kalmıştı çocuk..bir giseyim bakayım dedim hani olur korkar çocuk yada yalnız sıkılr diye aman Allah'ım birde ne göreyim benim kaplumbağa çocuğun elinde test sürüşünde deneniyor gibi..tutmuş bi güzel araba gibi sürüyor..kamlumbağamda çkmiş kafasını içeri korkmuş nasıl..aldım elnden hemen kızdım..anası gördü aa bilmez napsın çocuk işte dedi sırıtarak..içimden nasıl saydırdım ama...gel ben seni test edeyim dememek için zor tututum yani kendimi..çocuğa hiç kızmam ben..ne alırsa büyüğünden devamı gelir işte..

arkadaşım bende kamlumbağa bakıyordum evde..misafir gelmişti çocuk şımarık falan..kamlumbağamla yalnız kalmıştı çocuk..bir giseyim bakayım dedim hani olur korkar çocuk yada yalnız sıkılr diye aman Allah'ım birde ne göreyim benim kaplumbağa çocuğun elinde test sürüşünde deneniyor gibi..tutmuş bi güzel araba gibi sürüyor..kamlumbağamda çkmiş kafasını içeri korkmuş nasıl..aldım elnden hemen kızdım..anası gördü aa bilmez napsın çocuk işte dedi sırıtarak..içimden nasıl saydırdım ama...gel ben seni test edeyim dememek için zor tututum yani kendimi..çocuğa hiç kızmam ben..ne alırsa büyüğünden devamı gelir işte..

Benimde arkadaşın kızı geldi 2 yaşında kaplumbağalarım vardı... Uzaktan bakıyor bu ne diye ama farkında canlı diye eline koyduk severken bile oyle nazikti ki...Ama kızın annesi çok sevgi dolu...Çocuğuda öyle sokakta tembihliyor bazen yanında insan olmayan köpeklerden uzak dur hasta olabilrler senden korkabilirler istemeden ısırırlar sonra ben çok üzülürüm diye çocukla buyuk insan gibi konuşuyor...Sahiplilere de yaklaşırken sevebilir miyim diye sor kızım emi diyor...

Google a 4 üniversiteli kediyi tekmeleyerek öldürdü yazın çıkan sitelerden videoyu izleyin kızlar işte bu koruduğunuz çocuklar bunlara dönüşüyor. Daha yorum yapmıyorum. Bunu izleyenlerin beni anlayacağını düşünüyorum.

ben o videolara hiç bakamıyorum günlerce etkisinden kurtulamam söylenek hiçbir lafım yok onlara

Google a 4 üniversiteli kediyi tekmeleyerek öldürdü yazın çıkan sitelerden videoyu izleyin kızlar işte bu koruduğunuz çocuklar bunlara dönüşüyor. Daha yorum yapmıyorum. Bunu izleyenlerin beni anlayacağını düşünüyorum.

İyi bari o çocukları yok edelim ailelerin hiç suçu yok...Çok yüzeysel bakıyorsun herşeyin köküne bakmak lazım....O çocukları bir yetişkin yetiştiriyor farkına varamamışsınız hala yazık

İyi bari o çocukları yok edelim ailelerin hiç suçu yok...Çok yüzeysel bakıyorsun herşeyin köküne bakmak lazım....O çocukları bir yetişkin yetiştiriyor farkına varamamışsınız hala yazık

Allah'ım sana geliyorum.... Birşey diyeceğim şimdi banlanıcam. Eğer aileleri yetiştiremediyse biz uyaracağız. Uyarılmaktan anlamıyorlarsa kulaklarını çekerim ki anlasınlar yapmasınlar. Ondanda anlamazsa daha kimse tutamaz beni. Yok edelim mi dedik ya ne sabit fikirli insanlar var yaa. İstediğiniz gibi yazıyım o zaman bütün çocuklar çiçektir adamda öldürseler hırsızlıkta yapsalar onlardan değerli hiç birşey yok aferin çocuğum devam et derim başını sıvazlar geçerim. Yaramaz, arsız, CANİ çocuklar benim herşeyim yaa yerim ben onları yerim.... Tam sizlik oldu değil mi? Asıl sizin gibilere yazık bu dünyada sadece insanlar yok diğer canlılarında acı çekmeden yaşamaya hakkı var. Ama bunu anlayacak olgun insan yok ne yazıkki. Cidden devam edersem banlanmak için bir sürü nedenim olacak dayanamayıp yazıcam çünkü. Sizlere bol cani çocuk sevgili günler diliyorum hayvanları boşverin tekmeleyin gitsin... Değersiz nede olsa....

Back
X