insanlık ölmediyse lütfen cvp verin korkuyorum.

guneshur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2013
158
0
36
İstanbul
arkadaşlar ben 32 haftalık hamileyim göbebeğimde sertleşme var ama bu sertleşme sıradan sertlesme gibi değil taş kesilmiş gibi doktor kontrolüme de 1 hafta var sizinde başınızdan geçen olmuştur neyden kaylanıyor bebekle ilgili bi sıkıntı olurmu ve bebegim ayına göre hiç haraketli degil hatta çok az haraketli haraketi ilk 5 ayda pıhtı şeklinde vururlar ya o şekil halen bu durum onda bi rasızlık belirtisimi acaba bu arada ilk gebeliğim rabbimin izniyle kızım olucak cevaplarınızı bekliyorum bu arada bende gebelik şekeride çıktı insülüne başladım etkisi olabilirmi?
teşekkürler.

canım doktoruna git 1 haftayı bekleme yada en kötüsü telefon aç korkunu doktora anlat

tatlım şu anda burda kimse sana sağlıklı bilgi veremez.. doktorlar bizim için varlar.. ya ara ya da 1 haftayı bekleyip kendine dert çektireceğine atla git doktoruna..

direk acile git 1 hafta bekleme nolur nolmaz yani allah korusun şimdi direk acile git bence

Cnm oncelikle rahatla acil bisey yok bunlari iki cocuk annesi biri soyluyor bir anligina kasilip kalir karnin sonra rahatlar ben ozellikle 2. Hamileligimde cok yasadim kendini fazla yorunca olur birde bebek gelmek icin acele ediyor sanirim :) uzanip dinlen sık sık ama hafifede alma kasilmalarin sık sık oluyorsa erken dogum rìski var demektir arada oluyorsa telaslanma Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin

ben dün internette bi video izledim. Ordaki doktor '28-33. haftalar arası bebeğin hareketleri farklılaşır anne adayı bu farklılığı algılayamayabilir ve bebeğim artık daha az hareket ediyor diye düşünebilir' diyordu. Ayrıca bu sertleşmeler bende de olmaya başladı bebek sanki bi anda karnımın bi bölümünde toplanıyormuş gibi oluyor ve karnım çok sertleşiyor. Bence sendeki bu belirtiler çok normal. Ama yine de ihmal etme bir an önce doktoruna git bence.

kızla

canım gittim nst girdim sancım yok doktorlarda herseyi hamileliğe baglıyor ben bişe anlamadım bu kontrolden doktor nts yazdı sancı yok gidebilirsin diye doktor maduru olmak istemiyorum bu yüzden burda konu açtım doktora gitmesini bende biliyorum ama ilgilenme yok herseyi hamileliğe baglıyorlar ama ben bi tuaflık hissetiyorum normal degil çünkü yasamadan kimse anlayamaz karnım çok sert bi tek uzandığımda hafif rahatlıyorum ayaga kalkınca taş gibi tahta gibi ve çok az oynuyor çok üzülüyorum çok inanın bu yüzden bu durumu yaşayan insan elbet olmuştur onun yaşadıkları anlatacakları doktordan daha güvenilir geliyor bana dobra şekilde anlatın yaşayanız varsa

BENDE MERAK ETTİM GİTTİNMİ ACABA

gittim canım anlatımda nts gir dedi girdim sancı yok dedi gönderdi şimdi kimse eskisi gibi hamilellere özen göstermiyor doktorlara güvenmiyorum pek neden diyeceksin benim yengem kolan kanseri geçirdi bundan önce sancısı oluyordu 4 doktora gitti özele hemde gaz sancısıdır üşütmüsündür falan filan yengem son dk ölümden döndü akdeniz üniverste hastanesine gittik
Kranioplasti girdi yengem öyle ögrendi kanser oldugunu geç teşhis kondu ucu ucuna kurtuldu bilmyorum ama pek güvenim olmuyor o ilgiyi hissetmiyorum 4doktor değiştim eşim erkek doktara izin vermiyor kadın doktarların bazılarıda çok dengesiz.

gittimde hiç bişe değişmedi halen korku

tatlım şu anda burda kimse sana sağlıklı bilgi veremez.. doktorlar bizim için varlar.. ya ara ya da 1 haftayı bekleyip kendine dert çektireceğine atla git doktoruna..

doktarlar bizim için varda paramızla rezil oluyoruz inan ilgilenmiyorlar kimi parasına kimi gerçekten mesleğini adam gibi yapıyor bıktım artık doktor değiştirmekten şurda doguma az kaldı çok yoruldum

tabi doktor bilir en iyisini, ona güvenmeniz lazım. burada kim ne dese boş.
benim yengemin zorlu geçti biraz hamileliği, doğuma yakın da bazen karnının taş gibi sertleştiğini söylüyordu. ama beklenen haftasında normal doğum yaptı. gayet sağlıklıydı ikisi de.

Bence tek doktorla kalma güvenmiyorsan. Ben bile normal rahatsızlarımda tatmin olmadığımda başka hastaneye gidiyorum.
Başka doktora git derim.
Allah acil şifalar versin, çocuğunu sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah, amin.

Canım sakin ol.
Karnın sert ve taş gibi evet çünkü kasılmalar yaşıyorsun. Ayına göre bu çok normal. Magnezyum vs kullanmıyor musun? Mutlaka doktorunu bilgilendir bu konuda. Benim de çook kasılmam olurdu duramazdım ılık bir banyo ve masaj çok iyi gelirdi ama ben magnezyum da kullanıyordum o da etkiliydi biraz.
Bu arada bebeğinin hareketlerinin azalması da normal. Yeri daraldı yavrucağın nasıl kıpır kıpır olsun ki annesi:)
MUTLAKA doktoruna git şikayetlerin çoğalırsa. Randevu tarihini bekleme olur mu?

ya doktor sorununu bende yaşadım kadın doğumcumun yüzünden 25 kilo aldım geçirdiğim rahatsızlıkları ve bir yığın testi söylemiyorum bile ama gene de doktordan bir cevap alamadım 2 senede bir doktor buldum şimdi çok memnunum doktorundan memnun değilsen git başka doktora vakit kaybettirmeden doktor çok önemli. bira rakdaşımın görümcesi şeker yüzünden erken doğum yapmak zorunda kaldı doktoru yüksek şeker önemsememiş ilgilenmemiş

zaten kıpır kıpır bi bebek degil şaşırmadım hiç aaa fena oynadı diyecek hareketleri hiç olmadı kimi zaman hiç hissetmiyorum karnım tas gibi geceleri yatamıyorum su çok içiyorum ama faydası yok 1 veye 2 saat gecen bişe değil hergün her saat doktoruma söledim 1 kez nts soktu hamilelikten dedi ama bebegime bişe olursa o kadının azraili ben olurum herhalde

of kızlar kötü bişemi 1 hafta sonra kontrolüm var zaten ama bu durumu 1 aydır yasıyorum
Canim artik son aylardasin bebecigin alan daraldi napsin:) artik tepik ve minik yumruklari hissedersin. Bazen sirtini dayiyabiliyo bqzen minik totosunu yasliyo normal yani. Ama icin rahat etsin zamani bekleme git ultrason cekil. Bes dksini almaz doktorun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…