ben dün internette bi video izledim. Ordaki doktor '28-33. haftalar arası bebeğin hareketleri farklılaşır anne adayı bu farklılığı algılayamayabilir ve bebeğim artık daha az hareket ediyor diye düşünebilir' diyordu. Ayrıca bu sertleşmeler bende de olmaya başladı bebek sanki bi anda karnımın bi bölümünde toplanıyormuş gibi oluyor ve karnım çok sertleşiyor. Bence sendeki bu belirtiler çok normal. Ama yine de ihmal etme bir an önce doktoruna git bence.arkadaşlar ben 32 haftalık hamileyim göbebeğimde sertleşme var ama bu sertleşme sıradan sertlesme gibi değil taş kesilmiş gibi doktor kontrolüme de 1 hafta var sizinde başınızdan geçen olmuştur neyden kaylanıyor bebekle ilgili bi sıkıntı olurmu ve bebegim ayına göre hiç haraketli degil hatta çok az haraketli haraketi ilk 5 ayda pıhtı şeklinde vururlar ya o şekil halen bu durum onda bi rasızlık belirtisimi acaba bu arada ilk gebeliğim rabbimin izniyle kızım olucak cevaplarınızı bekliyorum bu arada bende gebelik şekeride çıktı insülüne başladım etkisi olabilirmi?
teşekkürler.
Gittinmi dr a ?
BENDE MERAK ETTİM GİTTİNMİ ACABA
ben dün internette bi video izledim. Ordaki doktor '28-33. haftalar arası bebeğin hareketleri farklılaşır anne adayı bu farklılığı algılayamayabilir ve bebeğim artık daha az hareket ediyor diye düşünebilir' diyordu. Ayrıca bu sertleşmeler bende de olmaya başladı bebek sanki bi anda karnımın bi bölümünde toplanıyormuş gibi oluyor ve karnım çok sertleşiyor. Bence sendeki bu belirtiler çok normal. Ama yine de ihmal etme bir an önce doktoruna git bence.
tatlım şu anda burda kimse sana sağlıklı bilgi veremez.. doktorlar bizim için varlar.. ya ara ya da 1 haftayı bekleyip kendine dert çektireceğine atla git doktoruna..
Canım sakin ol.arkadaşlar ben 32 haftalık hamileyim göbebeğimde sertleşme var ama bu sertleşme sıradan sertlesme gibi değil taş kesilmiş gibi doktor kontrolüme de 1 hafta var sizinde başınızdan geçen olmuştur neyden kaylanıyor bebekle ilgili bi sıkıntı olurmu ve bebegim ayına göre hiç haraketli degil hatta çok az haraketli haraketi ilk 5 ayda pıhtı şeklinde vururlar ya o şekil halen bu durum onda bi rasızlık belirtisimi acaba bu arada ilk gebeliğim rabbimin izniyle kızım olucak cevaplarınızı bekliyorum bu arada bende gebelik şekeride çıktı insülüne başladım etkisi olabilirmi?
teşekkürler.
Canım sakin ol.
Karnın sert ve taş gibi evet çünkü kasılmalar yaşıyorsun. Ayına göre bu çok normal. Magnezyum vs kullanmıyor musun? Mutlaka doktorunu bilgilendir bu konuda. Benim de çook kasılmam olurdu duramazdım ılık bir banyo ve masaj çok iyi gelirdi ama ben magnezyum da kullanıyordum o da etkiliydi biraz.
Bu arada bebeğinin hareketlerinin azalması da normal. Yeri daraldı yavrucağın nasıl kıpır kıpır olsun ki annesi:)
MUTLAKA doktoruna git şikayetlerin çoğalırsa. Randevu tarihini bekleme olur mu?
Canim artik son aylardasin bebecigin alan daraldi napsin:) artik tepik ve minik yumruklari hissedersin. Bazen sirtini dayiyabiliyo bqzen minik totosunu yasliyo normal yani. Ama icin rahat etsin zamani bekleme git ultrason cekil. Bes dksini almaz doktorun.of kızlar kötü bişemi 1 hafta sonra kontrolüm var zaten ama bu durumu 1 aydır yasıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?