insanlık ölmediyse lütfen cvp verin korkuyorum.

acile gitcem bügün bakalım ultrasyondan bakacakalrmı

Meraba kızlar ben yeni katıldım arkadaşa söyliyeyim şey günde 4yada5 kez bebeğinin atışını duyuyor sa korkacak birşey yok karın şişliğinin sebebine gelince gizli şekeri olan kişinin belirtileri bol su içme ve karın şişkinliği ter dökme Vs önemli olan yeri söyledim yanlış okumadıysam gizli şeker çıktı dedin ve insülin dedin bir kere onlar senin şiş olmanın en büyük sebebi ve beyin rahatlığı hamilelikte stres bile çok şişeye sebep oluyo onun için rahatla ve daha çok stres yaparak bebeğini rahatsız ed

Yazım yarım kalmış rahatsız edip bebeğinin erken dünyaya gelmesine sebep olma bu arada güvenmen açısından söylüyorum ki benim de 2 tane çocuğum var

Çok bölük bölük oldu ama bu arada tatlım benimde doğumdan sonra gizli şekerim çıktı bu konuyu ordan biliyorum ama dr insüline başlaması çok mantıklı hatta hiç mantıklı gelmedi bana benim dr bana başlamadı bile

bence çok sıkıntı yapma 2. hamileliğim ve bende de oluyor arada karnım acayip sertleşiyor yalancı doğum kasılmaları bunlar kendini erken doğum yapacağım diye kasma iyi dinlenince geçer bu dönemde olur artık bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…