- 20 Nisan 2014
- 1.694
- 722
- 178
- Konu Sahibi temmuzsogugu
-
Cocuk bu koşturcak tabi. Napsın cocuğumu bağlasın. Cocuğun oldumu anlarsin komşunu.
Senin gibiler zaten o cocuklari edepsiz yetistiriyor.tabiki cocuklugunu yapacak ama gecenin 12sine kadarda at gibi tepinmesine musade edilmez.esim uykusundan surekli sicriyor ben uyuyamiyoruma.kafa beyin kalmadi 3ay sustum.keske sende yasasaydinda seninde gorseydik.bakalim cocuklugunu yapacak tabi diyebilecekmidin.Cocuk bu koşturcak tabi. Napsın cocuğumu bağlasın. Cocuğun oldumu anlarsin komşunu.
O adamin o laflari soykemesi insanliktan yoksun olmasinin kaniti bence.digeride evde misafir var kusura bakma diyor.evde misafir yok kendi evladi herzamanki gibi tepiniyor.daha oncede ima etmistim orali olmamisti.simdide ne alakaysa misafir var diyor.insanlik azicikta olsa utanmayi gerektirir diye dusunuyorum.İnsanlık öldüde ben sizin konunuzda bununla ilgili bişey göremedim.biri kırolugundan otoparkı babasının malı sanıyor.diğeride zaten bi çocuk yahu ne yapsın yani çocuğu zincirlesinmi?üstelik kusura bakma Demiş.bence senin mesaj yazman olmamış.otururken yüz yüze söylesen daha hoş olurdu
Bilemiyorum ama inanki benim icin cok zor.3 yasindaki cocuk durdan sustan zor anlar biraz basedemedi belki..
Senin gibiler deyip beni aşağılayamazsın . Burda yönetici yokmu arkadaşlar.Senin gibiler zaten o cocuklari edepsiz yetistiriyor.tabiki cocuklugunu yapacak ama gecenin 12sine kadarda at gibi tepinmesine musade edilmez.esim uykusundan surekli sicriyor ben uyuyamiyoruma.kafa beyin kalmadi 3ay sustum.keske sende yasasaydinda seninde gorseydik.bakalim cocuklugunu yapacak tabi diyebilecekmidin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?