İnsanlıktan nasibini alamayanlar..

Ah minel

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2014
693
300
73
Hayırlı akşamlar arkadaslar.. içi içimi yiyen bir konu hala daha kafamda soru işareti neden ? ler..
2nci nişanımı attıktan sonra ben cok kötüydüm aşırı zayıflamış çökkün bitkin sanki ruhum bedenimden alınmış ,koca dünya başıma yıkılmış ama evede sığamıyordum.. dipsiz bir kuyaya düşmüş gibiydim cıkmaya calısıyordum ama yapamıyordum.. cunku ben bunu 2ncı kez yasıyordum ilkindede hastanelik olup serumlarla yaşamıştım 2 3 gün.. daha da kötü oluyordum.. bunu farkeden ama bişey yapamayan Ailem ve cevre.. ablamın kayınvalidesigilde içinde memlekette iyi bir hoca bulmuşlar sonra annemlerde arastırdı etti gittiler ben gitmedim. Evet şüphe duyulan şeyin aynısı başımıza geldi Büyü yapılmış bana.. birşeyler yedirilmiş devamlı olarak ağzım dilim bağlanmış günden güne erimeme sebep olmuş. Safra keseme kadar rahatsızlandım ona kadar da bildi hoca.. okunmuş muska yazdı 3 gün boyuncada sabaha karsı güneş doğmadan yıkandım yazdıgı dua ile..
Şuana kadar hiç böyle şeylerle işimiz olmadı inanmazdım da.. Daha 21 yaşındayım kime ben ne yapmıştım ki bana bunu yapmışlardı. Neden canımı yakmışlardı.. beni dipsiz kuyuya düşürecek kadar insanlıktan cıkmışlardı..
Üzerinden 4 ay geçti şuan Rabbime sığınışımlada daha iyi oldum. Ha elbette yaralarım gecmedi kabuk tuttu ama Allah büyük demekten başka çarem yok.. ben hala dua ediyorum kimseye beddua etmiyorum. İstiyorum ki Rabbim tüm anne evlatlarının gönlüne göre değil Allahın yazgısına göre versin. Çünkü biz hayır mı şer mi bilemiyoruz.. Sırtımızı Rabb'e dayamak en güzeli
Selametle..

Biz büyü yapmadık kardeşim Allah korusun.. ayrıca kimseye parada vermedik.. keşke daha güzel okusanız :( hem herkese ders olsun dikkat edilsin hemde içimi dokmek için yazdım.. :(

Çok geçmiş olsun...bol bol ayetel kürsü okuyun inş... yanınızda hep cevşen bulundurun.

Ben büyüye inanmıyorum. Kızma bana ama yaşın daha çok ufak. 25 yaşındayım daha evlenmeme 1 sene var. Yaşın daha 21, çok erken yaşamışsın bu işleri.

Eğitime devam et, kendi ayakların üzerinde dur. Evlilikmiş, nişanmış, kocaymış, at kafandan. Nasibin kimse karşına çıkacaktır. Meslek edin, kendi paranı kazan, hobiler edin kendine, kendini yetiştir. At kafandan bu saçma düşünceleri.

ben muskaya inanmıyrum size tavsıyem kendınızı buna motıve edıp uzmeyın çıkın gezın dolaşın kafanızı dagıtın.
nişanlılık dönemı bırbırını daha yakından tanıma sürecidir sonucu kesın evlılıkle bıtcek dıye bırşey yok. üzmeyin kendınızı ALLAH karşınıza hayırlısını çıkarsın

Muska vs bilmem de İslamda büyüye inanılıyor ama büyü yapmak haram kabul ediliyor.

Büyümü :KK57: Peki bunun kesin olduğuna nasıl bu kadar emin oldun? :KK14:

Ben büyüye inanmıyorum. Kızma bana ama yaşın daha çok ufak. 25 yaşındayım daha evlenmeme 1 sene var. Yaşın daha 21, çok erken yaşamışsın bu işleri.

Eğitime devam et, kendi ayakların üzerinde dur. Evlilikmiş, nişanmış, kocaymış, at kafandan. Nasibin kimse karşına çıkacaktır. Meslek edin, kendi paranı kazan, hobiler edin kendine, kendini yetiştir. At kafandan bu saçma düşünceleri.
Devam ediyorum şuan cok teşekkür ederim. Öyle yapıyorum. Ben hiç evlenme meraklısı biri olmadım.. gercekten dışardan öyle gözüküyor hele burdaki insanlara.. ama dısı sizi içi beni yakar hesabı Nasıpten öteye gecemedim. :( Allah razı olsun

Muska vs bilmem de İslamda büyüye inanılıyor ama büyü yapmak haram kabul ediliyor.
Evet büyü diye birşey var neden buna inanmıyorlar Anlamıyorum. Aman canım Allah korusun hepimizi inşallah.. cok zor günler atlattım.

Evet büyü diye birşey var neden buna inanmıyorlar Anlamıyorum. Aman canım Allah korusun hepimizi inşallah.. cok zor günler atlattım.

amin kardeşim ama herkesin görüşü farklıdır... Yadırgama hakkımız yok. Ben kendi inancıma dinime göre olanını söyledim islamda büyünun varlığı kabul ediliyor ama haram diye. Eleştirmek bize düşmez :KK66:

Büyüye bende inanmiyorum, cünkü yalan ve uydurulmus bir sey. merak ettim hocaya ne kadar para verdin acaba ?
Ama sana büyüden daha önemli bir tavsiyede bulunacagim, egitimine ve gelecegine yatirim yaparsan inan dünyanin en mutlu insani olursun. Daha yasin cok genc ve cok güzel bir Hayat seni bekliyor. Bosver gecmisi ve o muhtesem olan gelecekteki güzel hayatina odaklan derim. Birde senin sagligin önemli ve hic kimsede senden daha önemli degil. Sevgiler canim.....

3 gün boyuncada sabaha karsı güneş doğmadan yıkandım yazdıgı dua ile..
:KK57::KK57: Dikkat edin çarpılmayın büyüden kurtulacağım diye..
Benim büyüye inancım var da bu zamanın hocalarına inancım hiç yok.
Ayrıca k.i.b'ledim sizi üzgünüm. Forumda bu tarz konular açmak yasak.

Büyüye bende inanmiyorum, cünkü yalan ve uydurulmus bir sey. merak ettim hocaya ne kadar para verdin acaba ?
Ama sana büyüden daha önemli bir tavsiyede bulunacagim, egitimine ve gelecegine yatirim yaparsan inan dünyanin en mutlu insani olursun. Daha yasin cok genc ve cok güzel bir Hayat seni bekliyor. Bosver gecmisi ve o muhtesem olan gelecekteki güzel hayatina odaklan derim. Birde senin sagligin önemli ve hic kimsede senden daha önemli degil. Sevgiler canim.....
Elbette saygım sonsuz canım inanmayabilirsin buna ama ben inanıyorum artık ne yazıkki böyle insanlarda varmıs diyebiliyorum. Para falan vermedik.. oda Allah rızası için baktı.. o sizin zannetiğiniz hocalardan değil. Ben devam ediyorum egitimime ama ne kadar dünyanın en mutlu insanıda olsanız eğer yaralarınız varsa ne yazikki cokta öyle olamıyor elbet zaman.. gecicek herşey.. Allah razı olsun canım benım

Biz büyü yapmadık kardeşim Allah korusun.. ayrıca kimseye parada vermedik.. keşke daha güzel okusanız :KK43: hem herkese ders olsun dikkat edilsin hemde içimi dokmek için yazdım.. :KK43:

Bende büyü yaptırdınız demedim zaten.
Benim okumam çok iyidir. Ama hurafelerle, büyücülerle, üfürükcülerle, şeyhle, şıhla aram hiç iyi değil. Gördüğüm yerde tepelerim !
Böyle zırvalara inanmam.

amin kardeşim ama herkesin görüşü farklıdır... Yadırgama hakkımız yok. Ben kendi inancıma dinime göre olanını söyledim islamda büyünun varlığı kabul ediliyor ama haram diye. Eleştirmek bize düşmez :KK66:
Aynen öyle canım yapıcak bişey yok teşekkür ederim..

Back
X