İnsta story

schlalle

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2016
398
245
53
Selam kızlar, eski sevgilimle kavgasız gürültüsüz ilgi eksikliği nedeniyle bir ay kadar önce ayrıldık . Ben onu çok ama çok özlüyorum, unutamıyorum. Ama asla barışmak için adım atmam. Aklıma takılan ise şu ; instagrama attığım her hikayeyi 1 dakika bile geçmeden izliyor , ama hepsini. Sizce bu ne demek? Onun da beni özlediği anlamına gelir mi?

Hayir tabiki ozledigi anlamina gelmez.Boyle bi anlam cikarip kendinizi umutlandirmayin.Ilgi eksikligini bir kere yasatan adam 2.sini yapar.Boyle dusunun.Kendi hayatiniza bakin yoksa mutlu olamazsiniz.Tecrubedir

Yani takip ediyor sizi. Ne yaptı unuttu mu, geri dönecek mi, hayatına normal bir şekilde devam ediyor mu diye.. Ama ilgisizlik çok zor ya, ilgisiz adamla olmaz.

Alışkanlıktan dolayı merak ediyordur. Bence başka açıklaması yok.

Valla birçok anlam çıkar bundan. Özleyip gerçekten takip ediyorda olabilir, sırf yedekte kalsın amacıyla sende bak özlüyorum düşüncesi yaratmak için bilerek bakıyorda olabilir, takıntı yapmış da olabilir, merak veya öylesine de olabilir. İhtimaller bunlar.
Sevgilini en iyi tanıyan sensin canım, seçimini sen yap. :)

Merak ediyor olabilir sizi, ama 1 ay gecmis bir ay boyunca mi boyleydi, yeni yeni mi bakiyor hikayelerine ?

Hayır asla özlediği anlamına gelmez.
Eşimle flört döneminde 10 ay ayrı kaldığımız bı dönem oldu.
İkimizde birbirimizin hiç bir şeyi ilgilenmediği gibi yok sayıyorduk:)
Asla ilgi alaka takip vs vs hiç bir şey yoktu.
Barıştık ve hemen evlendik.
Bu tarz durumlardan çıkarım yapmayın kendinizi üzersiniz.

her dakika telefon elinde mi bilmiyorum ama hep o ilk izliyorsa, “gönderi bildirimleri”ni açmiş olabilir. ona basinca hikaye ekleyince veya foto ekleyince bildirim geliyor. belki böyle yapmistirr. tahminde bulundum :)))

her dakika telefon elinde mi bilmiyorum ama hep o ilk izliyorsa, “gönderi bildirimleri”ni açmiş olabilir. ona basinca hikaye ekleyince veya foto ekleyince bildirim geliyor. belki böyle yapmistirr. tahminde bulundum :)))
Aaa böyle bir şey olduğunu bilmiyordum

bildiğim kadarıyla gönderi bildirimlerini açınca sadece yeni post atınca bildirim geliyor storyde değil.

Hikaye ve gönderi bildirimlerini açmak diye bir şey var. Ya bunu yapmıştır ya da telefon elinden düşmüyordur, herkesin hikayesine bakıyordur.

Gor beni diyor hala seni merak ediyorum insan neden eski sevgilisinin paylastigi her seye bakar gorecegini bile bile

Çok üzülerek söylüyorum ki aklinda olsaniz dahi hayatinda istemedigi anlamina geliyor. Ben de ayriliktan geciyorum icinizdeki umudu anlayabiliyorum ama umutlanmamamiz lazim. Engelleyin onu boyle cok dusunursunuz. Engellediginizde merak edip arar ve yazarsa iste o zaman sizi onemsiyordur.

Hala birbirinizi takipte misiniz?
Yoksa profiliniz mi herkese acik? Takipte degil ve herkese acik profilse demek ki aratip izlemekle ugrasiyor.
Ama takipteyseniz zaten sayfasina dusuyor.

Back
X