İnsta story

Hayir tabiki ozledigi anlamina gelmez.Boyle bi anlam cikarip kendinizi umutlandirmayin.Ilgi eksikligini bir kere yasatan adam 2.sini yapar.Boyle dusunun.Kendi hayatiniza bakin yoksa mutlu olamazsiniz.Tecrubedir
Ayni tecrube bendede var.. onermem

Sadece merak başka bi anlam yükleyip hem kendini hem karşı tarafı zora sokmamanı tavsiye ederim

Selam kızlar, eski sevgilimle kavgasız gürültüsüz ilgi eksikliği nedeniyle bir ay kadar önce ayrıldık . Ben onu çok ama çok özlüyorum, unutamıyorum. Ama asla barışmak için adım atmam. Aklıma takılan ise şu ; instagrama attığım her hikayeyi 1 dakika bile geçmeden izliyor , ama hepsini. Sizce bu ne demek? Onun da beni özlediği anlamına gelir mi?
Telefonunun her an elinde oldugu anlamına gelir ki bu da yeni sevgili yaptıgı ya da yapmaya calıstıgı anlamı da tasıyabilir

Seven özleyen bir erkeğin önünde dağlarda dursa durduramaz onu.Sonuçta normal bir arkadaşımızında storysine bakıyoruz.Üzgünüm ama bunun özlediği anlamına geleceğini sanmıyorum siz özlediğiniz için kendinizi buna inandırmak istiyorsunuz sadece.

Yeniden barışsanız ilgi gösterecek mi sizce? Bence engeli basın da önünüze bakın.

Çok da anlam çıkarma
Illa ki merak ediyorum ama bu geri dönüş isteğinde olduğunu göstermez
Denk geliyordur ondan da bakabilir

Back
X