Insta storylerini gizlemiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
3 yıldır sadece hoşlanıp, utangaç diye söyleyemeyen bir tane bile erkek duymadım. 3 yıla kim öle kim kala. oturup bir şey yapmayıp sizin anlamanızı bekleyecek değildir ve illa hayatına biri girmiştir. arkadaşlarının bu durumu size söylediğini biliyorsa da belki paylaştığı şarkıları üstünüze alınmayın diye gizlemiştir.

1) Benden hoşlandığını bildiğim biri gönderme yapıyorum sanmasın diye eğer ben hoşlanmıyorsam storylerimi ondan gizlerim.

2) Çok sık story paylaşıyorsam benden hoşlanan biri ona gönderme yapıyorum sanmasın diye eğer ben de ondan hoşlanmıyorsam storylerimi gizlerim.

Birincisi haz etmediğimden ikincisi utandığımdan. Değişir bence bu.

Gönderme yağdığını düşünmeyin diye gizlemiştir. Benim en son sevdiğim ama maalesef ayrıldığım flörtle hala takipleşiyoruz. Hiç ondan gizlemeyi düşünmedim ama gönlümce de bişey paylaşamıyorum. Üstüne alınır diye düşündüğümden. Ne bileyim bazen bir şarkının müziğine bayılıyorum ama bir ayrılık şarkısı falan ise koymuyorum yani hikayeme.

Üzerinize alinmayin diye olabilir.

Paylaştığı storylere cevap veriyorsanız ve konuşmak istemiyorsa bundan rahatsız olmuştur. O yüzden fırsat vermek istemiyordur.

Meraba arkadaşlar benden hoşlanan bir çocuk vardı okuldan. Takip attı 3 senedir takipleşiyoruz ve sık sık karşılaşıyorduk her yerde. Yeni farkettim benden storylerini gizlemiş. Fake hesaptan baktım müzik falan paylaşıyo storiden. Sevgilisi de yok. Acaba neden gizledi beni fikri olan?
üstünüze alınmayın diye. şimdi hoşlanmıyordur ve hoşlandığı başka kişinin görmesini istiyordur

Meraba arkadaşlar benden hoşlanan bir çocuk vardı okuldan. Takip attı 3 senedir takipleşiyoruz ve sık sık karşılaşıyorduk her yerde. Yeni farkettim benden storylerini gizlemiş. Fake hesaptan baktım müzik falan paylaşıyo storiden. Sevgilisi de yok. Acaba neden gizledi beni fikri olan?
Belki de rahatsız olmuştur . O gizlediyse sizde üzerine gitmeyin .hoşlandığını nasıl anladınız. Belki de sevgili yapıp sizi engellemiştir . Fake hesaptan bile takip ediyorsunuz. Bazen fazla değer vermekte iyi değil .

Paylaştığı sarkilari vs baskasina ithafen paylasiyordur, siz ustunuze alinmayin diye sizden gizlemistir.

hoşlanma değildir o hoşlanma olsa yerinde duramazdı.
utangaç da değildir, olsa olsa naziktir, sizin hoşlandığınızı anlamış ama kırmak istememiştir.

Arada kızlarla filan paylaşım yapıyordur ya da ortamlarda böylece sevgili adayı olan kızları engellemiştir. Bu bir taktik

Erkek 3 yıldır bir kadından hoşlandığını bir şekilde belli eder ya da açılırdı. Siz takipleşmekten öte gidememişsiniz. Yani utangaç olsa bile mutlaka belli ederdi. Bu kadar sert yazdığım için lütfen kusuruma bakmayın ama benim de hoşlandığım biri vardı böyle kendimi avuttum şu an iyileşme sürecindeyim ve kabullenmeye çalışıyorum. Hikayelerinizi görmenizi istemiyordur. Bazen bende akrabalarımın görmesini istemediği paylaşımları yakın arkadaş listemle paylaşıyorum hikayede ama bu öyle bir durum değil anladığım kadarıyla.

Yav he he kesin utangaçtır, kesin sevgilisi yoktur, kesin sizden hoşlnıyordur... Bir arkadaşım 7 yıldır ha açıldı ha açılacak diye böyle birini bekliyordu adam evlendi 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X