İnstadan yazısmasını gördüm

Bence kocasına söyle
Ahlaksızlık almış başını gidiyor
Bu tip kadınlar hem evli bak hemde macera peşinde
Ben olsam söylerşm
Artık eşim düşünsün
Elalemin onurunu gururunu hiçe saymış şey peşinde
Hiççç umrumda olmazdı valla
Ahlaklı olacaklar bunun başka çaresi yok
Heee ahlaksızlıpı yapıyorsan da
Cezasını Çek

kız konu sahibi okurken içim eridi bee helal sana helaaalll Sakın burda yazan sözde feministlerin gazına gelme, ateş düştüğü yeri yakar şekerimmm
Seni tebrik ediyorum, alnından da öpüyorum aslan gibi kadınsın, o iki evladına da böyle güçlü anne lazım.
Kimseden korkma, kadının yakın çevresine sızdır, kocasının kulağına ordan gider zaten. O pislik ex kocanızda düşünsün artık götünü kurtarmanın yolunu. Zina bu arkadaşlar, milleti asıyorlar bunun için, topuğuna sıkmışlar çok mu?
Bu benim fikrim, seni gönüldennn tebrik ediyorum arkadaşım, ellerin dert görmesin. Mustahaktır, için soğumuş inan okurken benim de soğudu, böyle kadınlar lazım ezik büzük susan küsen değil, ders alsın her aldatılan.

Valla elinize sağlık kesinlikle tmmda eşinize ceza ne çok merak ediyorum .3 gün süründürme 4.gün cnm kocam mi ? Burda yanlışsınız ama hayırlısı olsun hakkınızda. Belliki barışacaksınız bari iyice sürundurun rezil edinde birdaha cesaret edemesin

Bence kocasına söyle
Ahlaksızlık almış başını gidiyor
Bu tip kadınlar hem evli bak hemde macera peşinde
Ben olsam söylerşm
Artık eşim düşünsün
Elalemin onurunu gururunu hiçe saymış şey peşinde
Hiççç umrumda olmazdı valla
Ahlaklı olacaklar bunun başka çaresi yok
Heee ahlaksızlıpı yapıyorsan da
Cezasını Çek
Ben babasız bülüdüm çocukların babasını sevmesemde zarar gelsin istemem allahlarından bulsunlar

Valla elinize sağlık kesinlikle tmmda eşinize ceza ne çok merak ediyorum .3 gün süründürme 4.gün cnm kocam mi ? Burda yanlışsınız ama hayırlısı olsun hakkınızda. Belliki barışacaksınız bari iyice sürundurun rezil edinde birdaha cesaret edemesin
Benim için öldü canım askımızı bitirdikten sonra ölse bi damla gözümden yas gelmez canına. .

kız konu sahibi okurken içim eridi bee helal sana helaaalll Sakın burda yazan sözde feministlerin gazına gelme, ateş düştüğü yeri yakar şekerimmm
Seni tebrik ediyorum, alnından da öpüyorum aslan gibi kadınsın, o iki evladına da böyle güçlü anne lazım.
Kimseden korkma, kadının yakın çevresine sızdır, kocasının kulağına ordan gider zaten. O pislik ex kocanızda düşünsün artık götünü kurtarmanın yolunu. Zina bu arkadaşlar, milleti asıyorlar bunun için, topuğuna sıkmışlar çok mu?
Bu benim fikrim, seni gönüldennn tebrik ediyorum arkadaşım, ellerin dert görmesin. Mustahaktır, için soğumuş inan okurken benim de soğudu, böyle kadınlar lazım ezik büzük susan küsen değil, ders alsın her aldatılan.
Cansın yaa ben babasız büyüdüm sözde benim serefsuze allahın emanetiydim öyle derdi 2çocugu var babasız kalsın istemedim kocam olacaga anlatmıs düsüp kalktıkları damları kocası er geç yakalar insallah durmaz o orspu

Simdi arkadaslar o karının instası nasıl calınır bilen yardımcı olsnu bana yaa dm leri okuyamadan benimki hesabı da dmleride sildi kadınınkini alırsam dm msjları alabilirim sildiyse bile

İnşallah korona kapsinlar😷😷😷😷 Allah bildiği gibi yapsın lanet insanlar.
Ne düşünüyorsun kocanla ilgili

Simdi arkadaslar o karının instası nasıl calınır bilen yardımcı olsnu bana yaa dm leri okuyamadan benimki hesabı da dmleride sildi kadınınkini alırsam dm msjları alabilirim sildiyse bile
Canım o çok çok zor ... Keşke doverken alsaydın 😠

Merhabalar şuan şok içerisindeyim elim ayağım titriyor esim 1 yıldır tlf şifre koymustu karsı binamdaki bi kadını ise yollu diyor asla görüsmemi istemiyordu o kadın da bizi ne zaman görse yanımıza geliyordu her neyse izledim ve tlf şifresi çözdüm vatsap a parmak izi koyustu ama instagramını açtım e o kadınla konsumalarını okudum şok oldum güvendiğim dağlra kar yağdı resmen 2çocuğum var ve ne yapacağımı sasırdım hiç bisey söylemedim eş kısısıne. İlk isim o kdını elime alıp bi gzel benzetmek takipteyim kocasına da sölicem sizin fikirlerinizi merak edeyorum çünkü sağlam kafayla düstnemiyorum
Ne yazısmıslar?tek suc kadındamı?delillerinle mahkemeye git

Sizi aklı basında biri zannetmistim ama sizde kadini suclamissiniz mesajlarinizda. Kocanizi haklar bi yaniniz var cunku affedeceksiniz hala berabersiniz kendinize yediremiyorsunuz bi nevi kendinizi kandiriyorsunuz yok benimkinin zafindan yararlanmis falan, hayat bu kadar boktan iste yapan yine yaptigiyla kaliyor.

Sizi aklı basında biri zannetmistim ama sizde kadini suclamissiniz mesajlarinizda. Kocanizi haklar bi yaniniz var cunku affedeceksiniz hala berabersiniz kendinize yediremiyorsunuz bi nevi kendinizi kandiriyorsunuz yok benimkinin zafindan yararlanmis falan, hayat bu kadar boktan iste yapan yine yaptigiyla kaliyor.
Valla hiçte aklamadım allahından bulsunlar askı da sevgiside yalanmıs bosanma asamasındayız suan aynı evde 2düsmanız... Lanet olsnu bvyle hayata inandım buralara geldim ...

Valla kocan nikahlı kadına bulaşmasın söyle
Adam değilmiş
Ahlaksız
kadın ahlaksızsa kocan da ahlaksız bunu bil
O ayrı bi serefsiz kocam olacak da nikahlı ve severek evlendik 7yılda bitirdi herseyi olan 2çocugumla bana oldu çok acı

Ne yazısmıslar?tek suc kadındamı?delillerinle mahkemeye git
O an kısa bi an baktım ikiside suçl uanlaşacağın delilleri alamadım aksam pusuya yattım açtım baktım silmisti kaltı beni aıyor b usaatte niye yatmadın diye basladım tokat tekme.... Rezalet...

İnşallah korona kapsinlar😷😷😷😷 Allah bildiği gibi yapsın lanet insanlar.
Ne düşünüyorsun kocanla ilgili
Allah belasını versin nefret ediyorum askımıza ihanet etmis biri o kapatmaya çalısıyor bense şutlamaya olan bana ve 2 çocuguma oldu evi bana bırakmasını söylüyormu oda memlekete göndermekle tehdit ediyor çockulardan vruuyor

Allah belasını versin nefret ediyorum askımıza ihanet etmis biri o kapatmaya çalısıyor bense şutlamaya olan bana ve 2 çocuguma oldu evi bana bırakmasını söylüyormu oda memlekete göndermekle tehdit ediyor çockulardan vruuyor
Canım anlıyorum seni burda hanımlar başlamış boşa affetme kadının kocasına söyle arkadaşlar o kadının kocası gelir çocuklarına zarar verirse neolacak? 2 çocuğum var diyor burda size anlatıyor. Kocası birde şutlarım memlekete diyor çocukları vermemlere kadar gider bu olay. Bide annen baban sahip çıkacak durumdalarmi sen çalışacak durumdamisin bilmiyorum. Ama bunların hiç biri yoksa biraz daha dayanmalısın burdaki hanımlar atıp tutuyorlar yok git boşan. Ahlaksızlık diz boyu kocanda ama çaren yoksa Allaha sığınmalısın o sana doğru yolu gösterir. Yani gaz verip durmasınlar kadın cinayetleri cikiyo sonra. En doğru kararı sen vereceksin

bayılıyorum karşı tarafa yüklenilmesine böyle durumlarda. eşinizin hiç mi suçu yok ki fatura karşıya kesiliyor?

Sadakat yükümlülüğü olan eşiniz.kadını benzetirken eşide aradan çıkarın bari

Back
X