İnstadan yazısmasını gördüm

Canım anlıyorum seni burda hanımlar başlamış boşa affetme kadının kocasına söyle arkadaşlar o kadının kocası gelir çocuklarına zarar verirse neolacak? 2 çocuğum var diyor burda size anlatıyor. Kocası birde şutlarım memlekete diyor çocukları vermemlere kadar gider bu olay. Bide annen baban sahip çıkacak durumdalarmi sen çalışacak durumdamisin bilmiyorum. Ama bunların hiç biri yoksa biraz daha dayanmalısın burdaki hanımlar atıp tutuyorlar yok git boşan. Ahlaksızlık diz boyu kocanda ama çaren yoksa Allaha sığınmalısın o sana doğru yolu gösterir. Yani gaz verip durmasınlar kadın cinayetleri cikiyo sonra. En doğru kararı sen vereceksin
Desteğin için çok tesekkür ederim canım çok haklısın dün yine kavga ettik babasını çağırdı al götür dedi valızımı hazırladım giyindim bitanede babasının yanında vurdum çok piskinsin dedim babam rahmetli oldu çocugumu alıyordum ki bırakacaksın saçının telini göstermicem ddi almadan gitmem çocuklarımı senin gibi birinemi emanet edicem dedim baktım olmuyor mahkemeyle ikisinide alıcam o zamana kadar ölmem heralde ddim çocugmu kokladım öptüm sinir krizi geçirmisim o an geldi yanıma gitmiceksin dedi çocukmar annesiz babasız kalamaz dedi üstümü değisitirp elimi yüzümü yıkdı babası sarılıp ağladı elin memleketinde öyle çaresiz kaldımki yapayalnızım gitsem olmulor kalsam olmuyor...

bayılıyorum karşı tarafa yüklenilmesine böyle durumlarda. eşinizin hiç mi suçu yok ki fatura karşıya kesiliyor?
Valla en az esim olacak kadar karsı da suçlu bide utanmadan benimle arkadaslık kurmasına ne demeli yollu pislik al birini vur ötekine

Desteğin için çok tesekkür ederim canım çok haklısın dün yine kavga ettik babasını çağırdı al götür dedi valızımı hazırladım giyindim bitanede babasının yanında vurdum çok piskinsin dedim babam rahmetli oldu çocugumu alıyordum ki bırakacaksın saçının telini göstermicem ddi almadan gitmem çocuklarımı senin gibi birinemi emanet edicem dedim baktım olmuyor mahkemeyle ikisinide alıcam o zamana kadar ölmem heralde ddim çocugmu kokladım öptüm sinir krizi geçirmisim o an geldi yanıma gitmiceksin dedi çocukmar annesiz babasız kalamaz dedi üstümü değisitirp elimi yüzümü yıkdı babası sarılıp ağladı elin memleketinde öyle çaresiz kaldımki yapayalnızım gitsem olmulor kalsam olmuyor...

Ayy eşiniz gerçekten çok çirkef. Sanki hata sizdeymis gibi çocuğunuzu vermemek, gitmiyceksin diye ültimatom vermek. Colugunu çocuğunu çok dusunuyosa elalemin evli kadınıyla yazismasaymis, çocuklarınız sizin sinir krizi geçirdiğinize şahit oluyo bu daha mı iyi? İmkanınız varsa, gidebiliyosaniz gidin ya da adamı kovun evden

M
Valla en az esim olacak kadar karsı da suçlu bide utanmadan benimle arkadaslık kurmasına ne demeli yollu pislik al birini vur ötekine
hala eşin seni tehdit mi ediyor çocuklarınla sende söyle şimdi kadının kocasına söyler mahalleyi yıkarım üstüne de elin kocası da s*çsın ağzına da gör gününü deseydin

Merhabalar şuan şok içerisindeyim elim ayağım titriyor esim 1 yıldır tlf şifre koymustu karsı binamdaki bi kadını ise yollu diyor asla görüsmemi istemiyordu o kadın da bizi ne zaman görse yanımıza geliyordu her neyse izledim ve tlf şifresi çözdüm vatsap a parmak izi koyustu ama instagramını açtım e o kadınla konsumalarını okudum şok oldum güvendiğim dağlra kar yağdı resmen 2çocuğum var ve ne yapacağımı sasırdım hiç bisey söylemedim eş kısısıne. İlk isim o kdını elime alıp bi gzel benzetmek takipteyim kocasına da sölicem sizin fikirlerinizi merak edeyorum çünkü sağlam kafayla düstnemiyorum
kocaniz gunahsiz zaten kadinla halledin isinizi😒

Öncelikle çok kötü bir durum. Allah yardımcınız olsun. Kadına öfkenizi anlıyorum ben evli değilim ama aldatıldım ayrıldım su an o kadınla beraber. Bazen karşı tarafa o zaferi vermemek için evet başardın yuvamı yıktın bizi ayırdın dememek için eşimize sevgilimize bir şans verme duygusuna girebiliriz insanız biz. Sizin hatta çocuklarınız varmış. Ama şunu sakın unutmayın bir daha hiç eskisi gibi huzurunuz olmayacak. Eşinizin yüzüne bakınca bu ihaneti göreceksiniz. Telefonu bir kere çalsa hemen yanlış anlayacaksınız. Azıcık uzaklara dalsa acaba onu mu düşünüyor olacak. Kısaca bir kere bozuldu mu bir daha eskisi gibi olmaz olamaz. Oldu diyen de kendini kandırır. Eşiniz de o kadında iğrenç insanlar. Düşünün aynı hatayı siz yapsanız bugün eşiniz size neler yapardı. Şunu unutmayın bazen bırakmak daha iyidir ömür boyu acı çekmektense...

Sinir krizi gecirecegine çocukların önünde adamı kov evden
Babasından anasından bisey cikmaz
Şimdi senin yanındaymış gibi durularlar sonra oğlu boşansın seni de tanımazlar
Sen adamı kov evden ne hali varsa görsün
Sana gitmiceksin diyorsa kendi gitsin madem

şu kadının kocasına söylesene ya. o halletsin işte. söylemediğin için hala kocan olacak yaratık sana engel olmaya çalışıyo. vurursa da vursun yahu sanane. zaten babasız büyüdüm demişsin. senin kocan sanki çok mu iyi baba olacak? bırak adam naparsa yapsın. kov herifi de evden.

valla şu dayak konusunda acayip içimin yağları eridi. acayip. hiiiiç hümanik olamıcam eline koluna vuran yerlerine sağlıkkkkk dert görme inşallah. :21::21::21: imkanı olan hanımlar gidelim dövüş sporu öğrenelim bir an önce.

Ben olsam erkekliğini kökünden keserdim heralde. Bana göre çok mantıklı çünkü bende intikamcı biriyim. Daha önce yapmış birisi şimdi serbest kadın tutuklanmamış bile haberlerde görmüştüm bi ara. Bir daha başka kadınlara bakamaz hem. Ya da aldattığı kadının eşine yaptıttırırdım. Hem yaşar hemde babalıktan başka görevi kalmaz.

kocasına söyle kadının o yamultsun ikinisi de. sonra boşanma davası açarsın çocukları o .fsize vermezler

Kadın seni bağlamaz seni kocan bağlar. Direk aklına kadın geliyor. Senin kocan çok mu masum git onu benzet ama yürek yok
yav şu konuyu okumadan yorum yapmalarınız yok mu. yürek yok diyeceğin en son insana yazmışsın şunu. Allah ne verdiyse girişmiş dövmüş adamı konu sahibi. kavga çıkarmayın şu konularda.

Gereksizce üstünüze gelmişler. Siz eşiniz olacak kisiyi de o hanımefendiyi de yeriyorsunuz. Ayrıca kadına öfkeniz esinizle olmasından ziyade birde sizinle arkadas olmaya calısmasından ötürü gibi gözüküyor ancak cogu kisi anlamamıs. İki taraf da suclu Umarım iki tarafın da yanına kalmaz

Dövmüş mü Ay ellerine sağlık kaçıncı sayfa biliyor musunuz?
yav şu konuyu okumadan yorum yapmalarınız yok mu. yürek yok diyeceğin en son insana yazmışsın şunu. Allah ne verdiyse girişmiş dövmüş adamı konu sahibi. kavga çıkarmayın şu konularda.

Muhattabiniz o kadin ve kocasi degil onlarla ugrasana kadar bu durumda esinize nasil bir yaklasimda bulunacaksınız onu dusunun
Blunudum zaten o yılan yanıma yanasmayacaktı or. Kltk dostluk krumü çabasona girdi neymis çocukları kaynastıracakmıs allah belasını versin 2sininde birbirine bıraktım güvensinler birbirine güvenebiliyorlarsa

Back
X