İnstadan yazısmasını gördüm

Tamam onu anlıyorum esi suclu orasi belli ama herkes kadina o söz vermedi , söz vermediyse bile isteye evli adamla birlikte. Bekar olsa aldatilsa bunu demem ama insanlar evleniyor cocuk yapiyor inanıp boyle iki gerizekalı bütün inandıklarını yerle bir ediyor. Tabiki gidip dövmesin ama bunu saklayamazda eninde sonunda o kadinin eşide duyacak
Duysun tabi bilmek hakkı ama sebebi konu sahibi olmasın.

Sporcuyum dövüs sporu ve ünv mezunuyum kadının benim yanıma yanasmasını arkadas olma çabasına kozıyorum esim olacak iti de benzeteceğim ve de kadını suç benimkinde tabiki niye bu lanet evliliği devam edeyim ki kendi ayaklarımın üstünde dururm ben ama benim yuvamı yıkanın da yuvası yıkolsın ki ikiside layığını bulsun. Sabah baktım seni seviyorum demisler bildiğiniz iliski iste resimler tmıs kadın vs... Boşayacağım arkadaslar ben bu adi için ailemi karsıma aldım memleketimden vazgeçtim saçımı süpürge ettim 2 tane pırlanta gibi evlat verdim
Şiddet uygularsan haklyken haksz duruma düşeceğini bliyorsun değil mi ?

Koruyun kocacığınızı. Benzetin kadını. Gösterin gününü. ( ironidir )

zaten ben anlamıyorum.“ Yolllu “ne ya. Bir adam ,herhangi bir kadınla ilgili böyle konuşuyorsa ciddi sorun var demektir.böyle kelimeleri etrafındaki kadınlar için kullanan erkekten hayır gelecek sanki.
En önemlisi de. evlenirken eşiniz size söz verdi. Eşinizden hesap sorsanıza.
Niye koruyayım ya kadın benle arkadas oldu birde utanmadan bida görüsmemi istemede yolluymus her halınden belliymis bakmıssın ki görmüssün demistim haklı çıktım allah belalarını verbin

Ben her zaman her iki tarafında rezil olmasından yanayım kocayı rezil edip boşamalı ama kadında muhakkak rezil olmalı öyle sessiz sessiz kabuğuna çekilip evliliğinde yaşamamalı. Bu haltlari yiyebildigine göre kocasını yuvasını kaybetmekten korkmuyor o zaman bilsin onun kocasıda. Delilleri topladınız inşallah çünkü çok gerekli olacak onlar size .kocanızla konuştunuz mu ?
Hayır önce delilleri alaağım sonra rezil edeceğim ailesine döveceğim ikisinide yuva yıkanında yuvası olmasın layık olduklaro gibi yasasınlar

Wp mesajları maile aktarılabilir whatsappınıza girip o mesajları mailinize aktarın sonra kendi telefonunuzdan da video çekimini açıp eşinizin telefonunu çekin ana ekrandan whatsappa girip tek tek mesajları videolayın, resim de değil video, bu şeytanlar ona da shop diyebilir çünkü. Kadından önce de kadının kocasını bulup bunları ona bir güzel aktarın. Sonra da eşinizin ailesine. En son eşinize.
Zaten telefona kilit koymak nedir yani hem de wpa kadar parmak izi koymak? Benim sevgilim yapmıyor bunu. İstediğim zaman telefonuyla oynuyorum yani. Balık baştan kokar demişler bu adamın zaten telefonu saklamasından belli iyi bir halt olmadığı. Sabırlar diliyorum sana umarım bu pisliklerin içinden gururla çıkarsın ve kendine çok mutlu bi hayat kurarsın güvenebileceğin bir çevrede....
Nasıl yapılıyor bilsiyorum ki bana özelden yazsanıza

Dövmeden gidersem içim soğumaz ki benle arkadas olmaya çalıstı utanmaz utanmdan benim çocuklarımın yüzüne baktı çocukları arkadas etti
Hayır kesinlikle böyle birşey.yapma.. Şiddet suç.. Kadın seni şikayet etse kocamla beni aldattı demen pek birşey ifade etmez çünkü şiddet uyguladın.. Kanunlar hakkınızı bizimle arayın diyor.. Sakince delilleri topla sonra git mahkemeye ver... Çok dikkatli olmak zorundasın.

Merhabalar şuan şok içerisindeyim elim ayağım titriyor esim 1 yıldır tlf şifre koymustu karsı binamdaki bi kadını ise yollu diyor asla görüsmemi istemiyordu o kadın da bizi ne zaman görse yanımıza geliyordu her neyse izledim ve tlf şifresi çözdüm vatsap a parmak izi koyustu ama instagramını açtım e o kadınla konsumalarını okudum şok oldum güvendiğim dağlra kar yağdı resmen 2çocuğum var ve ne yapacağımı sasırdım hiç bisey söylemedim eş kısısıne. İlk isim o kdını elime alıp bi gzel benzetmek takipteyim kocasına da sölicem sizin fikirlerinizi merak edeyorum çünkü sağlam kafayla düstnemiyorum

Evet kesinlikle haklısınız. Yüzünüze gülüp arkadan iş çeviren kadınların yanına kalmamalı
Eş müsveddesine yapmanız gerekeni düşünmüşsünüzdür zaten

Ama o pislik kadınların da burnundan gelmeli
2 çocuğu olduğunu bile bile erkeğe yanaşamaz. Erkek adam değilmiş evet ama erkek yanaşsa bile bakamaz

Yalnız şiddet uygulamayın sakınnn
Haklıyken haksız konuma düşmeyin çocuklarınız var

Önce tehditlerle başlayın eşine söylicem diye,biraz tutuşsun

Zaten telefonuna şifre bir de yetmedi whatsappına parmak izi şifre koyan adam zaten aldatıyorum diye bağırıyormuş. Bence kendinizi çok üzmeyin, maskesini düşürmüşsünüz.

Önemli olan şu saatten sonra yapılacak olanı yapıp terketmek. Kadından önce suçlu olan kocanız çünkü.

Kocam olacak iti de benzeteceğim tabi kadının benemle arkadas olmaya çalısması peki esim ısrarla yollu o kadın görüsmeni istemiyorm diyodu hep
Bazı bayanlar bu gibi durumlarda kadınlara saldırıp hırslarını onlardan almaya çalışırlar ve bunun dışında eşlerine birşey yapmazlar.Ama sizin bir sonra ki paylaşımınızı okudum çok doğru bir karar vermişsiniz.Rezil edin ikisini de sonra arkanıza bile bakmayın.Allah yardımcınız olsun

Kadını benzetmek yerine kocanızı benzetin.
Boşanmak gibi bir düşünceniz varsa lütfen elinizden geldiğince deliller toplayın elinizin altında bulunsun.
Ve kocanızla bu durumu konusun, karsı tarafın kocasının ögrenmesini saglayın.

Üzüldüm adınıza.

Merhabalar şuan şok içerisindeyim elim ayağım titriyor esim 1 yıldır tlf şifre koymustu karsı binamdaki bi kadını ise yollu diyor asla görüsmemi istemiyordu o kadın da bizi ne zaman görse yanımıza geliyordu her neyse izledim ve tlf şifresi çözdüm vatsap a parmak izi koyustu ama instagramını açtım e o kadınla konsumalarını okudum şok oldum güvendiğim dağlra kar yağdı resmen 2çocuğum var ve ne yapacağımı sasırdım hiç bisey söylemedim eş kısısıne. İlk isim o kdını elime alıp bi gzel benzetmek takipteyim kocasına da sölicem sizin fikirlerinizi merak edeyorum çünkü sağlam kafayla düstnemiyorum
O kadınında kocanında haddini bildir ve tabiki boşan

Bazı bayanlar bu gibi durumlarda kadınlara saldırıp hırslarını onlardan almaya çalışırlar ve bunun dışında eşlerine birşey yapmazlar.Ama sizin bir sonra ki paylaşımınızı okudum çok doğru bir karar vermişsiniz.Rezil edin ikisini de sonra arkanıza bile bakmayın.Allah yardımcınız olsun
Sagolun böyle ön yargılı yaklasımlar canımı yaktı ama tesekkür ederim

Akıllı davranirsan maddi manevi kazanırsın.. delilleri toplamadan kıyamet koparmak aleyhine olur .. akıllı ol.. kimseye söyleme gördüğünü ..
Çulsuz kiramı ödese yeter ben kendi ayaklarım üzerine dururum dipnot kocalarınızın 2 kaşığı varsa 1 ini kırın ben saçımı süpürge ettim her seyine katlandım da bu bile oldu yaranamazsınız

Back
X