İnstadan yazısmasını gördüm

Acaba siz kadindan mi iki çocuk yaptiniz acaba siz kadinla mi ayni yatağa girdiniz. Biraz kocaciliği birakin ilk kocaniz hatali
Kocayı nerde savnudum allah askına kadın evime bile geldi arkadas oldu o canımı acıtıyor dövmimde sağ ol mu diyeyim o da kocasını aldatıyor hakkını eline vericem 2 serefsizinde

Çulsuz kiramı ödese yeter ben kendi ayaklarım üzerine dururum dipnot kocalarınızın 2 kaşığı varsa 1 ini kırın ben saçımı süpürge ettim her seyine katlandım da bu bile oldu yaranamazsınız
Orası öle ama.yine de maddi manevi acit canını yanına bırakma .. kendi ayağının üzerinde.yine dur .. üzerine düşeni yapacak... Bu yaptığı maddi manevi bedelleri var .. tazminat davası acsan sağlam bir avukatla kazanırsın ..

Hanım efendi ben bosanmayı kafaya koymasam ikisinide benzeticem bi güzel demem sineye çekerim bitek bunu yapmaz diyordum genel olrak anlasamıyoruz zaten ayrılmaya bahane olur da kadının komsu olması benimle muatap olması evime gelip kahve içmesi... Gelde dövme koca olaçak itide aleme rezil edip onu da döveceğim yuvamı yıkanı da keyfinize bakın diyemem onunda yuvası yıkılsın ki benim itin basına kalsın layığını bulsun
Boşanmakla kendiniz için en hayırlı olanı yaparsınız tabi ama siz de takdir edersiniz ki ilk mesajında bunun yerine sadece kadını dövmekten bahseden birinin kocasına kestiği faturayı anlamanız imkansız. Ve dövmek sizce içinizdeki öfkeyi hafifletir mi? Süründürün ona lafım yok ama bunu yaparken saygınlığınızı koruyun bence. Zira uzun vadede onların ahlaksız karakterleri karşısında seviyenizi bozmadan hesaplaşmanız daha yıkıcı olur. Verin mahkemeye, zaten davayla birlikte yedi duvel de duyar. Bu rezaletin duyulması bile dehşet bir ceza.

Bende bunu algilayamiyorum,kredi kardi,hesap karti sifresini saklayanlar,telefon sifresini saklayanlar var. Arastirsak wifi sifresini bilen gizli tutan esler cikabilir durum o kadar ciddi,bir o kadar da garip.Telefon sifresi niye saklanirki esten aklim almiyor
Bende anlamıyorum modern olacağız derken kaçırdık galiba ucunu. Ki ben burda yazanların gerçekten uyguladığını da düşünmüyorum :)

Biz öyle bir sey demiyoruz ki. Ama simdi düşünün kadinin eşi öğrense bunu kadını sadece boşamaz öyle olacak olsa söylesin tabi. Ama adam döver-söver hatta öldürür. Konu sahibi ici soğuyunca ben sebep oldum diye vicdan yapar. Ne olursa ne olsun bunu istemeyiz.
Ee geldi konu sahibinin kocasını vurdu öldürdü,o zaman ne olacak o 2 çocuk,hiç düşündünüz mü ? Böyle bir şey pat diye söylenmez,ortada 2 çocuk var.
vallahi benim umrumda olmaz gebertsin şerefsizi
bunu yapan adamın hayatını düşünüyo musunuz gerçekten

Evet bütün suç kadında çünkü.
Kocanda hiç suç yok.
Kadın kocanı ayartmış.
Bir insan bir insanı durup dururken kötülüyorsa altında birşey vardır. Eşinde o kadına yollu diyormuş, demek ki sevgilisiymiş. Sen şüphelenme diye yapmış.
Kadını döveceğinize terbiyesiz kocişinizle ilgilenin.
İkiside aynı bk niye kdını savundunuz ki

Ya arkadaslar cogunuz konu sahibine catmıssınız. Kadın oldu olacak madalya taksın ona, o kadının hiçmi suçu yok yani tabıkıde onada haddını bildiricekki belkı biraz korkarda evlı adamla sevgılı olmaz bırdaha
Aynen öyle hırsızın hiç mi suçu yok demisler ya o hesap insanlar çok acımasız

Siz demek istediğimi anlamamışsınız ki?
Ben diğer kadında suç yok mu dedim?
Kadını savunduğuna dair herhangi bir ibare var mı?
Konu sahibi "eşim kadına yollu diyordu, kadını bir güzel benzeticem" dediği için öyle yazdım. Yani konu sahibinin kendisi konusunu yazarken kocasına değil kadını kötülemiş, kadını benzetecekmiş, kadın bilmem neymiş, kocasını yoldan çıkarmış gibi yazmış. E bende ona tepki gösterdim haliyle.
Sizce burada tek suçlu kadın mı? Gidip kadının saçını başını mı yolmalı yoksa evdekinn mi hakkından gelmeli?
İkisinin yaptığı da ahlaksızlık ancak bana sadakat sözü veren kocam, bir başkası değil. Diğeri elin kadını. Bana bunu yapmaması gereken kişi kocamdır, kadın değil. Ben böyle bir olay yaşasam önce kocamı sonra kadını suçlarım.
Koca kişisi hepten suçl uzaten değinmemis olabilirim ona en büyük kinim zaten

Evet kesinlikle haklısınız. Yüzünüze gülüp arkadan iş çeviren kadınların yanına kalmamalı
Eş müsveddesine yapmanız gerekeni düşünmüşsünüzdür zaten

Ama o pislik kadınların da burnundan gelmeli
2 çocuğu olduğunu bile bile erkeğe yanaşamaz. Erkek adam değilmiş evet ama erkek yanaşsa bile bakamaz
Alnen edepli yasasaydı o konusmaları sadee kadın yazmıs kocamın reddetmesi olsaydı anlardım ama net iliski var sürpriz yapıcam kırmızı tonlarda makyajlı fotosunu atmayı düsünüyorum sevgilisinin

İkiside aynı bk niye kdını savundunuz ki
Kadını mı savunmuşum ben pardon?
Nerede savunmuşum acaba? Jsjfjdj
Ben sizin o kadını benzeticem söylemini için bu yorumu yaptım. Kadını benzetmeden önce evdekini halledin. Sonra gidin kadınla konuşun. Kocana söyleyeceğim diyin.
Valla ne olursa olsun aldatma konularında öncelikle kocama kızarım, benimle nikah masasına oturup bana sadakat sözü veren kocam. Evet kadınında suçu var ama muhatabım elin kadını değil Nikahlı kocam olur.

Kadını mı savunmuşum ben pardon?
Nerede savunmuşum acaba? Jsjfjdj
Ben sizin o kadını benzeticem söylemini için bu yorumu yaptım. Kadını benzetmeden önce evdekini halledin. Sonra gidin kadınla konuşun. Kocana söyleyeceğim diyin.
Valla ne olursa olsun aldatma konularında öncelikle kocama kızarım, benimle nikah masasına oturup bana sadakat sözü veren kocam. Evet kadınında suçu var ama muhatabım elin kadını değil Nikahlı kocam olur.
Bence muhatabım 2side

Öncelik nikahlı kocanız değil yani. Size birlikte sadakat sözü verdiler? Peki. Kadında az değil ama kocanız da bitiyor iş. Neyse.

Kocasına kızgın olduğunu boşanacağını defalarca söylemiş zaten

Ama bu ahlaksız kadınlar da eşit derecede suçlu!!! Kocası yüz vermeseymiş denilebilecek kadar normal değil kadının yaptığı
Bir yuvanın dağılacağını bile bile yanaşıyor elin adamına. Ve sonuçta kadının çocukları da etkileniyosa kadından sanane diyemeyiz
En ağır şekilde bedelini ödemeli ailesine rezil olmalı

Kocasına kızgın olduğunu boşanacağını defalarca söylemiş zaten

Ama bu ahlaksız kadınlar da eşit derecede suçlu!!! Kocası yüz vermeseymiş denilebilecek kadar normal değil kadının yaptığı
Bir yuvanın dağılacağını bile bile yanaşıyor elin adamına. Ve sonuçta kadının çocukları da etkileniyosa kadından sanane diyemeyiz
En ağır şekilde bedelini ödemeli ailesine rezil olmalı
Yahu, zaten cezasını ikisini de çekmeli.
Ama ben burada sadece kadına ya da kocaya yüklenilmesini doğru bulmuyorum. Mesela kocam, benimle evli. Beni gidip aldattı. Ben gidip kadına "neden kocamla berabersin??!?!" diye sorsam kadın bana "Git kocana sor, neden benimle beraber olmuş" derse işin içinden çıkamam. Bu yüzden kocam bir tık daha suçlu. Beni aldatmaması, benden başkasıyla olmaması gereken benimle nikahlı olan o.
Anlatabildim mi bilmiyorum ama kadın tabiki prenses ya da suçsuz masum günahsız değil. Kadında suçlu. Ama hadi kadın beni sallamadı diyelim, kadın kocama yaklaşmaya çalıştı. Kocamın "ben Cherylı seviyorum, ona ihanet edemem" demesi gerekir? Demiş mi? Hayır. O zaman bir tık daha suçludur benim gözümde.
Anlatabilmişimdir umarım.

Yahu, zaten cezasını ikisini de çekmeli.
Ama ben burada sadece kadına ya da kocaya yüklenilmesini doğru bulmuyorum. Mesela kocam, benimle evli. Beni gidip aldattı. Ben gidip kadına "neden kocamla berabersin??!?!" diye sorsam kadın bana "Git kocana sor, neden benimle beraber olmuş" derse işin içinden çıkamam. Bu yüzden kocam bir tık daha suçlu. Beni aldatmaması, benden başkasıyla olmaması gereken benimle nikahlı olan o.
Anlatabildim mi bilmiyorum ama kadın tabiki prenses ya da suçsuz masum günahsız değil. Kadında suçlu. Ama hadi kadın beni sallamadı diyelim, kadın kocama yaklaşmaya çalıştı. Kocamın "ben Cherylı seviyorum, ona ihanet edemem" demesi gerekir? Demiş mi? Hayır. O zaman bir tık daha suçludur benim gözümde.
Anlatabilmişimdir umarım.
Anlattınız. Kesinlikle daha suçlu adam. Bu hepimiz tarafından kabul edilen bişey. Kadın daha suçlu dememiş ki konu sahibi

Sadece konunun ilk mesajında eşi ile ilgili düşüncelerini yazmamış. Sonraki mesajlarda net olarak görebiliyoruz.

Benim anlatmak istediğim de şu
Sadakat sözü veren koca dediğimiz zaman evli erkeklere yılışan ahlaksız kadınlara bi tık da olsa eşine sadıksa gelmez zaten bahanesi verebiliriz. Sadık değilse benim olsun..
Anlatamadım galiba ama bu saatte bukadar olsun :)

Anlattınız. Kesinlikle daha suçlu adam. Bu hepimiz tarafından kabul edilen bişey. Kadın daha suçlu dememiş ki konu sahibi

Sadece konunun ilk mesajında eşi ile ilgili düşüncelerini yazmamış. Sonraki mesajlarda net olarak görebiliyoruz.

Benim anlatmak istediğim de şu
Sadakat sözü veren koca dediğimiz zaman evli erkeklere yılışan ahlaksız kadınlara bi tık da olsa eşine sadıksa gelmez zaten bahanesi verebiliriz. Sadık değilse benim olsun..
Anlatamadım galiba ama bu saatte bukadar olsun :)
Ben diğer yorumlarını okumayıp yorum yapmıştım zaten. Dolayısıyla boşanacak mı boşanmayacak mı bilmiyordum.
Ya ikimizinde sözünün özü, sadık adam karşısına dünyanın en güzel hatunu da çıksa dönüp bakmıyor. Karakterli kadında evli bir adama yanaşmıyor. Burada da az görmedik yani evli ama beni seviyor söylemlerini. 1.ye sadık olamayan adam 2.ye olur mu yani pes.

Back
X