- 15 Ekim 2015
- 700
- 369
- 23
- Konu Sahibi sarisinprenses
-
Virüs falan bulastimiİnstaview kullanıyorum ama ne kadar doğru bilemem
Sadece kişi sayısı ama kim olduğu gozukmuyor. Normal özellik o ben program varmı diye merak ettim tatlimvideolarda sadece gösterior
Bende ondan tirstim yoksa google a yazınca çıkıyo 2 tane programvirüs yemede kim ne yapmış diye
Olanlarlardan çalışan varsa kötü tabii.bilelimde bizde bakalım dedimay olmasın rahat rahat stalklanamaz kimse
bakıp ne yapıcan ki bırak takılsınlar arkandan
Yok yok kaç aydır kullanıyorumVirüs falan bulastimi
Instamesssage profilini goruntuleyenlerdir heraldeinstamessage kullaniyorsan, ordan 'who's viewed your profile' olayi olabiliyor. ama amaci farkli instamessage'in tabi.
sende onlarin profilini incelersen elbette gorurler. ama sadece liste halinde kimlerin baktiginada bakabilirsin. o isimleri instagramin kendisinde arattirdiginda haberleri olmaz baktigindan. bazen stratejik olarak bakmak gerek sanki ama.Instamesssage profilini goruntuleyenlerdir heraldeben bakınca bildirim gider bi şekilde anlarlarmi diyede tirsiyorum öyle bişey gidiyomu
ama instamessage aslinda bir tur 'sohbet' olayi, yani normalde instagramda kimlerin profiline baktigini bilemiyosun. sadece instamessage i olan insanlar ve seni instamessage te gorenler bakabiliyor.ya olmasın amaöyle şeyleryinede instamessage yüklicem bana kimler bakıyormuş, benim reziilliğim ortaya çıktı bakmadığım insan yok
Coin yükle falan diyo kullanmadan sildimYok yok kaç aydır kullanıyorum
Onlarda programi indirir benim baktığım gibi bakarsa görür yani dimisende onlarin profilini incelersen elbette gorurler. ama sadece liste halinde kimlerin baktiginada bakabilirsin. o isimleri instagramin kendisinde arattirdiginda haberleri olmaz baktigindan. bazen stratejik olarak bakmak gerek sanki ama.
aman tanrim. ben bunlari detayina kadar biliyosam cidden durumum vahim bu arada ahahah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?