Sevgilimin eski sevgilisi

Sevgilin mi terketmis kızı? Kız takıntı haline getirmis bu çok belli ama neden acaba? Ben de buna benzer bir olay yaşadım.

İlkokuldan bir arkadaşım var şu an mecliste çok iyi bir konumda, çok ciddi biri. Bir gün bana instagramdan bir kız mesaj atmış ben uyurken. Önce merhaba işte x'i nereden tanıyorsunuz? Sanırım erkek arkadaşınız, yani swarmda bir tek sizi takip ediyor ama bilmenizi isterim ki o söyle pislik biri, benim canımı çok yakti sizin de yakmasın. Fake hesap açmış bütün konuşmaların ekran görüntülerini almış, küfürlü konuşmalar birbirlerine, ben şok oldum dışardan bakınca çok beyefendidir çünkü arkadaşım. Kız bi de beni etiketlemis her fotoya. Sabah bir gördüm önce o arkadaşıma söyledim tabii ki kızı tanımıyorum çünkü. Arkadaşım da bana tanımıyorum benle uğraşıyor dedi kızın adına özür diledi. Tamam dedim bilgin olsun. Sonra kıza da sadece okuldan arkadaşım oldugnu özel br iletişimin asla olmadığını izah ettim uygun bi dille. Kız resmen destan yazmış, ben onu çok iyi bilirim, siz cok güzelsiniz size asilmamış olması neredeyse imkansiz, şimdi olmasa da ilerde yapar dikkat edin. Bir sürü anlatmış, evlenme vaadiyle kandırmış da, çocuk aldirmislar falan filan. Ama kız çok kötü durumdaydi, kendime gelemiyorum beni resmen kullanıp attı falan yazmıştı.

Sana mesaj atan kız da ruh hastası değilse belki çok kötü bir şekilde terkedilmis olabilir. Ama yine de yaptığı çok yanlış.

Sevgilin telefonunu değiştirsin, sosyal medya hesaplarınız varsa gizleyin, kullanıcı adlarını değiştirin. O da kurtulsun takip etmekten siz de

Son düzenleme:
Sevgilin mi terketmis kızı? Kız takıntı haline getirmis bu çok belli ama neden acaba? Ben de buna benzer bir olay yaşadım.

İlkokuldan bir arkadaşım var şu an mecliste çok iyi bir konumda, çok ciddi biri. Bir gün bana instagramdan bir kız mesaj atmış ben uyurken. Önce merhaba işte x'i nereden tanıyorsunuz? Sanırım erkek arkadaşınız, yani swarmda bir tek sizi takip ediyor ama bilmenizi isterim ki o söyle pislik biri, benim canımı çok yakti sizin de yakmasın. Fake hesap açmış bütün konuşmaların ekran görüntülerini almış, küfürlü konuşmalar birbirlerine, ben şok oldum dışardan bakınca çok beyefendidir çünkü arkadaşım. Kız bi de beni etiketlemis her fotoya. Sabah bir gördüm önce o arkadaşıma söyledim tabii ki kızı tanımıyorum çünkü. Arkadaşım da bana tanımıyorum benle uğraşıyor dedi kızın adına özür diledi. Tamam dedim bilgin olsun. Sonra kıza da sadece okuldan arkadaşım oldugnu özel br iletişimin asla olmadığını izah ettim uygun bi dille. Kız resmen destan yazmış, ben onu çok iyi bilirim, siz cok güzelsiniz size asilmamış olması neredeyse imkansiz, şimdi olmasa da ilerde yapar dikkat edin. Bir sürü anlatmış, evlenme vaadiyle kandırmış da, çocuk aldirmislar falan filan. Ama kız çok kötü durumdaydi, kendime gelemiyorum beni resmen kullanıp attı falan yazmıştı.

Sana mesaj atan kız da ruh hastası değilse belki çok kötü bir şekilde terkedilmis olabilir. Ama yine de yaptığı çok yanlış.

Sevgilin telefonunu değiştirsin, sosyal medya hesaplarınız varsa gizleyin, kullanıcı adlarını değiştirin. O da kurtulsun takip etmekten siz de
Valla bunu okuyunca aklima geldi cidden boyle ruh hastalari var ben yasadim yasamak zorunda birakildim 3 yil boyunca. Asiri takintili ve ocd hastasi eski sevgilim -ki kendisi ile 6 ay boyunca sadece netten konusmustuk- buyuk bir azim ornegi gostererek adima fake hesaplar acti bi suru erkek fake hesabi acti ve 3 yil boyunca ben erkeklerle bel alti konusmalar yapmisim gibi kendi kendine konusup onlarin ekran goruntulerini alip yakinlastigim herkese, tum arkadas cevreme, aileme atti yeni yeni duruldu. Hem bunu yapiyor hem kendi adina bana sana cok asigim diye mesajlar yağdırıyordu. Bu ask degil elbette. Ama var oyle sapik ruhlular. Dikkatli olun.

Tesekkurler yorumunuz icin durumunuza uzuldum :KK43:( insallah su an mutlusunuzdur. Sevgilim acik kapi birakmadi ki ama her yerden engelli. Instagramini kapat dedim kapadi. Faceden de engelli. Kiza mesaj attim ben bir sey soyliceksen soyle diye, mutluluklar dilerim dedi. Ben psikopat oldugunu dusunuyorum
Bilmiyorum erkeklere inanma sen yinede
Ben üzüldüm o dönem ama geçti gitti
Kimse vazgeçilmez değildir
Kimse için değmiyor

Zamaninda esimle cikarken onumn 6 senelik eski kiz arkadasi mesj atip duruyordu iste pinki seviyormu flan diye huzur kaciriyordu ogrendimki esim ona yuz vermis tabi ayrildik esimle falan o derecede olaylar oldu dikkat et derim cunku ben ihtimal vermiyordum kizla konusunca anlatti herseyi

Ben pek anlamadim sevgilindi ayrildin sonra geri evlendiniz mi?

Muhatap olmayın, geçmiş gitmiş. Sevgiliniz bir şey hissetmiyor.
O kendi kendine bir köşede takılsın. Ayrıca instagramdan takip etmesini neden kabul ettiniz aklım almıyor

Ben pek anlamadim sevgilindi ayrildin sonra geri evlendiniz mi?

Aldattiginda ( arayip bekle beni demiş bu benim icin aldatma ) sevgilimdi. Nisanliyken ogrendim nişan attim. Aileler araya girdi baristirdilar. Ama 6 ay yuzune bakmadim sonra affettim cok caba gosterdi cunku. Sonra evlendik mutluyuz cok sukur. Bir anlik bana ofkeyle aradigini soyledi cok kotu kavga etmistik cunku. Gerekceside sana cok kizmistim ayrilacaktim senden onu arayip beni bekle dedim. Senle ayrildik ama sensiz yapamadim dedi... bu erkeklere arkanu donmeye gelmiyor.

Erkekden yüz bulmasa bir kız bukadar şeye kalkışamaz bence... kız şizofren belli ben olsam gider saçını basını yolardım hiç gelemem öyle şeylere bazı kızlar cidden çok arsız zorla kaşınıyolar

bence ikinizde tepki vermeyin. tepki verdikce yüz bulur. bi kadin bu kadar gurursuz nasil ola biliyor anlamiyorum....

sevgilin aradi diyelim hesap sorcak. kiz demezmi cok seviyorum ediyorum eski günlerimiz vidi vidi? adamin aklinada türlü türlü seyler sokar durduk yere...

Back
X