Canım inanın mesaj atıyorlardı face den beni çabuk begen yalnız kalmayim şu akraba çatlasın gibi:) şaka değilO nasıl bir facebook kullanımıdır ya yok beni beğenmedin falan,şaka mı bu...Böyle akrabalarım yok iyi ki.
Eğer foto paylaşmayı seviyorsanız hoşunuza gider Instagram.Ama tavsiyem o akrabaları takip etmeyin.
Arkadaşlar dert değil aslında fikir almak istiyorum.daha önce facebook hesabım vardı milletin birbirine gönderme yapmalarını izlemekten ve beni beğenmedin diye alınganlık eden akrabalardan..Halamın gelinine ithafen gonderide bulunan gıcık laflarindan tut,gelininin ona cevap yazmasi veya aşikar nisbet resimleri iç dünyamı sıktı ve faydası olmadığını düşünüp birazda kafam rahat etsin diye kapadım.whatsapta durum resim kismina birkaç gittiğim tarihi yerlerin resmini açıklamalı gonderide bulununca bı arkadaşım Instagram açsana dedi.Bende hicbilmedigimden size sorayım dedim.facebook gibi dedikodu kazanı olurda veya nisbet,husumet tarzı seyler Instagram da da mı olur? Yine kapatmak durumunda kalmayim dedim
Yok aslında tabiiki değilim sadece durum mesajında birkaç tarihi foto paylaşınca bı arkadasim orada paylassan daha güzel olur deyince kafam karıştı.orada güzel etkinlikler oluyor hemen takip ediyorum.duzeyli kullanmak senin elinde dedi. Bağımlı değilim ama kullandığımda bağımlılık yapar mı bilemiyorum tabiİlla bir şey açmak zorunda mısın?
İnanın benim yaşadığım şeylerde buna benziyordu..taraflardan biride beğen yazımı diyor dusunsenize.Ben müdahil olmak istemiyorum ama beğenmezsem kırılacak diye mecbur beğeniyordum.face mı kapayınca birkaç telefon geldi hayırdır yoksun bı nedeni mı var diye çok şaşırmıştım
İnanın benim yaşadığım şeylerde buna benziyordu..taraflardan biride beğen yazımı diyor dusunsenize.Ben müdahil olmak istemiyorum ama beğenmezsem kırılacak diye mecbur beğeniyordum.face mı kapayınca birkaç telefon geldi hayırdır yoksun bı nedeni mı var diye çok şaşırmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?