Instagram acsammi?

Face facelikten çıktı zaten.
Dedelere kadar üyeler
İnstagram daha sakin oraya göre

Ay şimdi geçen ne oldu. Uzaktan akrabam olan ama aynı zamanda yaşıtım olan ortaokul lise çağlarında samimi olduğum bi kız vardı.geçen beni takip etti ben de takip ettim.sonra birkaç şeyimi beğendi. Ama ben onun hiçbir şeyini beğenmedim çünkü evli barklı kız sürekli atarlı giderli aşk sözleri filan paylaşıyor hiç tarzım değil. Bir baktım beni takipten çıkmış sanırım bir şeyini beğenmedim diye bulan orda da buluyor yani

Instagram da paylaşılan fotoğrafı 2 dk sonra facebookta paylaşanlar var listemde.
Birinde beğenip diğerinde beğenmeyince bozulan var
Bi arkadaş yüzünden facebooktan tiksindim artık.kocasıyla tatile bi çıktı.tatilden ögg geldi.bırak teli elinden git yüz yat uyu

otu bku soruyorlar hay Allah'ım ya !!!
burdan cvp bekleyne kadar açardım şimdiye..

İkisi de var bende. Ama kapatmayı düşünüyorum. İnanılmaz bir vakit kaybı. Bir de edebi sözlerle laf sokmalar, atarlar. giderler, neredeyse tuvaletten canlı yayın yapacak olanlar, kırkta yılda bi kendi fotoğrafını paylaştığında, altına "Annen salçaları yaptı mı? Beni bi arasın, ben arardım da konuşma sürem bitti, " yazan teyzeler. Hunharca eniştenin kaynının kuzeninin selamı olduğunu yazan akrabalar... Hiç bulaşma

Instagrami da altin gunune cevirdiler.
Bence twitter acin, orasi hala temiz sayilir.
Malum 140 karakter

Valla bende senin gibi dusunerek face yi dondurup instagram açtim iyiki de acmisim insatgram daha guzel.
Bence aç.
Akrabalarını da ekleme sadece arkadaslarin vs. olsun. Kafan rahat olur. Insan gordukce tiksiniyor sacma sapan gonderiler birbirlerine hava atmaya calismalar vs. Ögkk

ancak bu kadar güzel tarif edilirdi

Asla akraba takip etmem, bana gönderdikleri takip isteklerini de kabul etmem :) böyle yap bence.

İnstagram da insanlar belli bir süre sonra hayatlarını oraya fotoğraf koymak için yaşar hale geliyorlar. İnstagram şov meydanlarının en baş merkezi. Hesap açıp biraz vakit geçirince ne demek istedi anlarsınız. Sahte bir dünya var orda.

O ne ayol? Ortaokul ergeniyken facede karşılıklı pp beğenelim mi falan yazardık o aklıma geldi
Kocaman insanların bu like kovalamasını zaten hiç anlamam, bi de 'niye beğenmedin' triplerine girmeleri hayli komikmiş.
Istiyorsan aç tabii de bu akrabaları direkt engelle bence..

Hepsini kapattım.Kafam rahat.Onlar varken kitap okumayı unutmuştum.Rahatsızsanız bu ortamlardan,açınca da pek bir şey değişmez galiba.Bence bu hesaplar insanların ruhunu da,bedenini de,zihnini de çok yoruyor.Hatta bu devirdeki en önemli yorgunluk sebebi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…