instagram alışveriş

Siyah Kugu

siyah kugu
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
6.679
6.066
198
Arkadaşlar Çanta almak istiyorum online. siz instagramdan alışveriş yaptınız mi?
gözüme çarpanları söyliyim;
-cantacicantaci
-cantam_marka
-cantaciyizz
-kardes_canta
-akarcanta

Arkadaşlar Çanta almak istiyorum online. siz instagramdan alışveriş yaptınız mi?
gözüme çarpanları söyliyim;
-cantacicantaci
-cantam_marka
-cantaciyizz
-kardes_canta
-akarcanta
Ben birçok defa yaptım. Hiç bir sorun yaşamadım. Watsaptan iletişime geçerek yaptım tabi.

Kapıda ödemeli olduğu sürece güvenebilirsin, gerekirse kargocu kapıdayken ürünü kontrol edip reddedersin. İnstagramdan çok alışveriş yapıyorum ama çanta deneyimim yok malesef. ama giyim dersen birkaç tane söyleyebilirim :)

ben bir kere siparis verdim adını unuttum simdi beni 9 gun oyaladılar bende gelince geri gönderdim

O kadar şanssız insanım :)
Şu alışverişlerde beni uğraştırmazlar hiç hayret :D
Pek çok alışveriş yaptım çanta almadım ama gerçekten uygun oluyor fiyatlar.
Alabilirim yani.

Kapıda ödemeli olduğu sürece güvenebilirsin, gerekirse kargocu kapıdayken ürünü kontrol edip reddedersin. İnstagramdan çok alışveriş yapıyorum ama çanta deneyimim yok malesef. ama giyim dersen birkaç tane söyleyebilirim :)
tabi söylerseniz memnun olurum:)

bende instagramdan çok alışveriş yapıyorum
takı, ayakkabı, giyim, telefon kapları, mutfak eşyaları vs.
bugüne kadar hiç sorun yaşamadım. kapıda ödeme kullanarak yapıyorum genelde.
çoğunluk tarafından tercih edilen sayfaları kullanırsak daha iyi olur:)

Arkadaşlar çanta için değil ama giyim konusunda (instagram'ı ve kendi internet sayfası mevcut) Elvan Tolon'u rahatlıkla tavsiye edebilirim. Kapıda ödeme seçeneği de var, sorunuz olur ise gün içinde dönüp yardımcı da oluyorlar.

Benim de instagram dükkanım var Amigurumi oyuncak ve sevgililer günü erkek kol düğmeleri satıyorum "..." ziyaret edebilirsiniz..

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X