Instagram arkadaşlık istegini reddetmek

Arkadaşlar isteği bekletmeyip direk reddetmek sizce kaba bir davranış değil mi ? sevdiginizi söylediğiniz biri bir de. madem kabul etmeyeceksin beklet.. şok oldum rehberden sildim bende. Kuzenim bu arada bunu yapan siz olsanız napardiniz
Bir daha görüşmezdim heralde.belki aileden biri olmasın istiyordur.rahat edemiyordur.

E istemiyor demek ki. Umutlanmazsınız boşuna. Gerçi sevgi derken nasıl sevgi ben mi fesadım onu da anlamadım 😅

Arkadaşlar isteği bekletmeyip direk reddetmek sizce kaba bir davranış değil mi ? sevdiginizi söylediğiniz biri bir de. madem kabul etmeyeceksin beklet.. şok oldum rehberden sildim bende. Kuzenim bu arada bunu yapan siz olsanız napardiniz
kabul etmek zorunda değil ki bence gereksiz alınganlık yapmışsınız.

Eş ve kendi sülalem dahil herkesi reddediyorum,kırılmasınlar diye kabul etsem hikaye gizle vs.ben uğraşacağım. Bazen bekletiyorum,bazen çok birikmiş diye topluca siliyorum. Çok yakında olsa kendi sıkışınca ya da laf arasında bak buda buraya gitmiş,içmiş bunla gezmiş sohbeti oluyor.O yüzden kabul etmek istememesi normal bence

Ben de akrabaların isteğini reddediyorum. Arsız gibi tekrar tekrar istek gönderenler oluyor onları da engelliyorum. Hiç de kaba değil, reddetme seçeneği var ki ediyoruz. Akraba dedikodusu malzemesi olmak istemiyoruz.

Şahsi hesabım yok ama kardeşim akraba eklemiyor dedikodu yaptıkları için. O tarz bir insansanız direkt reddetmiş olabilir. Kardeşim engeliyor birde üstüne

Back
X