Instagram arkadaşlık istegini reddetmek

Arkadaşlar isteği bekletmeyip direk reddetmek sizce kaba bir davranış değil mi ? sevdiginizi söylediğiniz biri bir de. madem kabul etmeyeceksin beklet.. şok oldum rehberden sildim bende. Kuzenim bu arada bunu yapan siz olsanız napardiniz

Bence nüfus müdürlüğüne yaz onu sizin alt üst soy bilgisi ne varsa oradan silsinler. Az olmuş telefon rehberinden silmek.

Ben de akrabaların isteğini reddediyorum. Arsız gibi tekrar tekrar istek gönderenler oluyor onları da engelliyorum. Hiç de kaba değil, reddetme seçeneği var ki ediyoruz. Akraba dedikodusu malzemesi olmak istemiyoruz.
Yakın değilmişiz onu anladım, ben onun dedikodusunu yapacak bı akrabası değilim

Benim de bir kuzenim takipten çıkmıştı,neden çıktın dedim.Akrabaların resimlerini görmek istemiyorum dedi,tüm akrabaları çıkardım dedi,baktım diğerleri duruyor.Sonra üste çıkmak için kuzenim dedi ki instagram çok mu önemli.evet önemli,umarım reelde de muhatap olmam

Benim de bir kuzenim takipten çıkmıştı,neden çıktın dedim.Akrabaların resimlerini görmek istemiyorum dedi,tüm akrabaları çıkardım dedi,baktım diğerleri duruyor.Sonra üste çıkmak için kuzenim dedi ki instagram çok mu önemli.evet önemli,umarım reelde de muhatap olmam
Evet canım herkes yanlış anladı ama gıcık olduğum bana gıcık olan bir kişiye istek atmadım ki ben de tenezzül etmem öyle bir şeye .. ben ona takıldım aynı şehirde değiliz haberleşme amaçlı kopmamak amaçlı ekledim nesi kötü anlamadım

Niye bekletsin ki? Beklentip kabul etmese ya da kabul edip sizi sessize alip gonderilerini gizlese bunun neresi iyi?
Bence sevdiğin biriyle böyle yapılabilir ona kalırsa bende bazı akrabaları reddediyorum takibi herkesi eklemiyorum. Siz iyi anlaştığınız kuzeninizi de reddeder miydiniz. Sessize alsa altı üstü fotoğrafını görürüm profilini. Zaten whatsappta görüyorum onu da farkı yok bence amaan bilemedim

Geçenlerde bütün akrabalarımı bir çırpıda insatadan sildim ben baya bir kaba insanım neyse ki öyleyim şükür 😌🤣 ayrıca kimi kabul edip etmiyeceğimizi size mi sorucaz istemiyorum kardeşim beni izlemeni belki

Geçenlerde bütün akrabalarımı bir çırpıda insatadan sildim ben baya bir kaba insanım neyse ki öyleyim şükür 😌🤣 ayrıca kimi kabul edip etmiyeceğimizi size mi sorucaz istemiyorum kardeşim beni izlemeni belki
Hahaha geçen bende sildim 50 kadar kişi o kısımda hemfikiriz😂 sorun şu ki gayet iyi anlaştığım birisi normalde

Arkadaşlık istediğini bekletmek: isteğini gördüm ama seni çok da takmıyorum ve reddetmiyorum ki böylece istek attığını unutana kadar bekletiyorum, hem bu sırada bir daha istek de atamıyorsun..

Arkadaşlık isteğini reddetmek: seninle sosyal medyada herhangi bir iletişimde bulunmak istemiyorum.

Ben bu sebepleri kullanıyorum ve kendi bakış açıma göre reddetmek çok daha iyi ve net bir davranış. Yine de her iki duruma da alınmazdım. Akraba olduğunuz için farklı yorumlamış olabilir ve izlenme hissine kapılmak istememiş olabilir ama siz bundan rahatsız olduysanız samimiyetinizi ona göre düzenleyin derim.

Arkadaşlık istediğini bekletmek: isteğini gördüm ama seni çok da takmıyorum ve reddetmiyorum ki böylece istek attığını unutana kadar bekletiyorum, hem bu sırada bir daha istek de atamıyorsun..

Arkadaşlık isteğini reddetmek: seninle sosyal medyada herhangi bir iletişimde bulunmak istemiyorum.

Ben bu sebepleri kullanıyorum ve kendi bakış açıma göre reddetmek çok daha iyi ve net bir davranış. Yine de her iki duruma da alınmazdım. Akraba olduğunuz için farklı yorumlamış olabilir ve izlenme hissine kapılmak istememiş olabilir ama siz bundan rahatsız olduysanız samimiyetinizi ona göre düzenleyin derim.
Aynen ben rahatsız oldum. Dediğiniz gibi bakış açısı nedir bilemem ama kendi bilir.

Arkadaşlar isteği bekletmeyip direk reddetmek sizce kaba bir davranış değil mi ? sevdiginizi söylediğiniz biri bir de canım kuzum muhabbet bu sekilde. madem kabul etmeyeceksin beklet.. ki kırıcı olma. şok oldum rehberden sildim bende. Kuzenm bu arada bunu yapan siz olsanız napardiniz
Silerdim.

Ben de kabul etmiyorum bekletiyorum bazı akrabaları. Yüzyüze konuşuyorum denk gelince ama sosyal medya hesabımda olsunlar istemiyorum. Anca yüzüme söyleyen oldu bir kaç kişi öyle ekledim onda da gizledim hikayelerimi

Back
X