Siteyi takip için bir insta hesabın var onu da KK kullanıcı adıyla açtım:) teyzelerim, kuzenlerim hatta rahmetlik annem bile face aç, insta aç ekleşelim dedi hiç işim olmaz deyip hesap mesap açmadım çünkü arkadaşınızı eklersiniz onun bir paylaşımını görmezseniz görüp de pas geçerseniz bozulursa çok çok herkes yoluna der arkadaşlığınızı bitirirsiniz ama akrabalar da o iş hiç öyle olmuyor, annemlerden biliyorum ay kız x geçen oğlanın doğum günü fotoğraflarını attı, altına yorum yazmamışsın yorum yazmadın bir beğeni de mi atmaz insan aşk olsun, Y’nin her paylaşımını takip ediyorsun benim paylaşımlarımı görmezden geliyorsun, takipten mi çıktın, hayırdır aramızda bir sorun var bir bakıyorsunuz canım cicim olan teyzeler kuzenler instada 2 beğeni 1 yorum yapılmadı diye surat asıyor, belki kuzeniniz de böyle bir durum yaşanmasın akrabalık ilişkileri sosyal medya yüzünden bozulmasın diye düşünüyordur ya da zaten whatsapp vs görüşülüyor, bir sosyal mecram bana kalsın diyordur, bence sebebini bilmeden gönül koymaya gerek yok.