• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Instagram beğeni mevzusu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaşlar
Önceki konumda da anlatmıştım. 2 yıl önce bi işyerinde çalışırken birinden hoşlandım.
O zaman bir adım gelmemişti.
1 ay önce beni instagramda takip etmeye başladı ben de geri takip ettim
Şunu görüyorum ki baska kızların da fotolarını beğeniyo. Kızların hesapları herkese açık old.icin görebiliyorum.
Belki hesabı gizli kızlara da beğeni atiyo.
Daha önce önün hakkında çok çapkın diye laflar duymuştum kötülüyolar diye dusunmustum
Boşa zaman mı kaybediyorum?
Acaba hesabımdan onu çıkarsam mı boşa zaman kaybı gibi gelmeye başladı. Cok mu fevri davranmış olurum. Fikirleriniz nedir?
Yorumlarda sorumun cevabı varsa kusura bakmayın.
Eskı konunuzu hatırladım.
Siz unutamamısken kendısını buraya konu actıktan 2 ay cıvarı sonrası mı sızı ekledı?

Bence konu sahıbı takıntı halıne getırmıs, bunun yasla alakası yok ama dedıgın aralık daha musaıt bunlara, dogru dıyorsun
ben konu ıle ılgılı erkek dedıgın efendı olmalı tamam begenı yapabılır arkadaslarına normal..
ama her onune gelen guzel kadınada gozu gonlu ac gıbı begenı atmasıda pek normal degıl sankı

Kızcağız ben hoşlanıyorum ama adam türlü türlü kızların fotoğraflarını beğeniyor, sizce bu hoşlanma durumundan vazgeçip yoluma mı bakmalıyım yoksa güvenip beklemeye devam mı edeyim diye sormak istemiş. Ben de başta yanlış anladım ama tam olarak yukarıda söylediğim şeyi sormak istemiş. Evet ilk yazdığında yanlış anlaşıyor ama sonra bunu defalarca kez açıklamış. Takıntı veya değil. Sonuçta şu an duygusal ve muhtemelen üzgün. Bu kadar üstüne gitmek neden. Gerçekten çok ayıp. Azıcık empati kurabilsek durum buralara gelmez. Umarım bu yorumum için avukatı mısın denilip linç yemem ama söylemek istedim. ☺️

Olmadi ama ben instagramimi herkese açık yaptım 2 - 3 ay kadardir
Hayatında bırı olmadıgını dusunerek yorum yapıyorum.
Beğendiği hesapların nasıl hesap türleri olduğuna odaklanabilirsiniz.
Tiktok vs bu tarz platformdaki insanlar gibiyse uğraşmayın hiç derim.
Yok değilse arkadaşları olabilir. ( Arkadasım baska bır arkadası ıle fotograf cekılse yınede beğenırım tekli fotoğrafları beğeniyorsa flört adayları topluyor olabilir.)
Adım bekleyeceksınız sanırım harekete gecmek ıstemıyorsunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X