Instagram beğeni mevzusu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Burada siz dahil kimse kimseyi tanımıyor farkında mısınız?
Sizi tanımayan insanlar sizi neden kıskansın ki? Ayrıca açtığınız konuda kıskançlık yapılacak bir durum bile yokken

normal hayatta da böyle misiniz çok merak ettim. Çevrenizdeki Tüm kadınların sizi çekemediğini falan düşünüyorsanız işiniz çok zor

Yoo normalde cok güzel arkadaşlıkların var
Esas şaşırma nedenim de bu
Akşam vakti arkadaşıma yazmıyım dedim buraya yazdım
Cidden kıskanç bir guruh var
Zannediyolar ki; hemcinsleriyle alay edince moralleri yükselecek
Bence tuhaf bir yaklaşım
Buna şaşırdım, erkekler birnirine soru soruyor forumlarda görüyorum
Hep seviyeli cevaplar
Burda ise amaç konu açanın moralin bozmak, konu açtığına bin pişman etmek
NERDE KALDI YARDIMLASMA YALAN

bekar adam, istediğini yapar. kaldı ki instagramın amacı zaten fotoğraf paylaştırıp insanların bunlara beğeni yollamasını sağlamak.

Oouuwww stalk queen olunmus, hoslantının bır tık ustu bence bu
Konu sahibi şu an stalk queenliğin kitabını yazıyor, sahur sofraları başlığındaki yorumlarıma bile seri dislike atıyor. Ben sana naptım konu sahibi 🥲

Konu sahibi şu an stalk queenliğin kitabını yazıyor, sahur sofraları başlığındaki yorumlarıma bile seri dislike atıyor. Ben sana naptım konu sahibi 🥲
Ahaaa kız Hale bu dün geceki dislikeci olmasın sakın :KK53: :KK70:

Yoo normalde cok güzel arkadaşlıkların var
Esas şaşırma nedenim de bu
Akşam vakti arkadaşıma yazmıyım dedim buraya yazdım
Cidden kıskanç bir guruh var
Zannediyolar ki; hemcinsleriyle alay edince moralleri yükselecek
Bence tuhaf bir yaklaşım
Buna şaşırdım, erkekler birnirine soru soruyor forumlarda görüyorum
Hep seviyeli cevaplar
Burda ise amaç konu açanın moralin bozmak, konu açtığına bin pişman etmek
NERDE KALDI YARDIMLASMA YALAN

Nasıl bir yardım istiyorsunuz napalımm mesela adama yazalım mı bu kız senden hoşlanıyor diye aranızı mı yapalım zorla.. güvenilir adam desek ne olacak güvenilmez desek ne olacak hiç çıkmadığınız adamdan hayal dünyanızda ayrılacakmısınız..:))

Nasıl bir yardım istiyorsunuz napalımm mesela adama yazalım mı bu kız senden hoşlanıyor diye aranızı mı yapalım zorla.. güvenilir adam desek ne olacak güvenilmez desek ne olacak hiç çıkmadığınız adamdan hayal dünyanızda ayrılacakmısınız..:))

Aman git ablacım burda prim kasma
Colugunla çocuğuma ilgilen
Kendin yarum akıllısın millete akıl mı dağıtıyorsun 😁😁😁

Merhaba arkadaşlar
Önceki konumda da anlatmıştım. 2 yıl önce bi işyerinde çalışırken birinden hoşlandım.
O zaman bir adım gelmemişti.
1 ay önce beni instagramda takip etmeye başladı ben de geri takip ettim
Şunu görüyorum ki baska kızların da fotolarını beğeniyo. Kızların hesapları herkese açık old.icin görebiliyorum.
Belki hesabı gizli kızlara da beğeni atiyo.
Daha önce önün hakkında çok çapkın diye laflar duymuştum kötülüyolar diye dusunmustum
Boşa zaman mı kaybediyorum?
Acaba hesabımdan onu çıkarsam mı boşa zaman kaybı gibi gelmeye başladı. Cok mu fevri davranmış olurum. Fikirleriniz nedir?
Ortada bısey yokken sadece sıze yoğunlaşması gerekmiyor zamanla bı bakın sureklı olan bı durum ıse zaten fark edılır suan sızde dıger kızlarla aynı konumdasınız

Üsluba dikkat edeceksiniz olay bu alay etmek yok
Siz alay edince ağır yny verilince sinirlenmek yok tmm mı KAPiŞ

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X