- 23 Eylül 2018
- 778
- 204
- 103
- Konu Sahibi maviisever
-
Sonuna kadar haklısınız ama ne yazık ki çoğu kişi onlara kanıyor kanmaktan kasttım onların hayatlarına özenip kendi hayatlarını sorguluyorlar çok şahit oldum veya o bloggerlar söylüyor eşlerini bile onların eşleriyle kıyaslıyorlar çok üzücü... bende eşimle hiç paylaşmam yeri gelir hediye alır bir çok güzel fotoğraflarımız var ama koymam ne zaman koysam aradan biraz zaman geçer mantıksız bir şey için kavga ederiz... bazen bende çok istiyorum öyle geniş kitleli bir hesabım olsun ev dekoru paylaşim vs sonra vazgeçiyorum ama ben daha çok meşgale olsun diye veya öyle olunca daha çok pozitif olurum düşüncesinden ötürü istiyorum ama sonrada amaaaan boşver diyorumHepsi gösteriş başka bişey değil. Ayrıca hep mutlular sözde hep o yönlerini gösterirler ama başlarında kara şimşek olunca göstermezler inanmamak lağzım özenmemek lağzım. Ben eşimle çok resim paylaşmam bana siz monoton evliliğe geçmişsiniz denildi başka bir tanıdığım da sürekli hediyeleri koyunca ve yaptıklarını ay siz daha cicim aylarında gibisiniz denildi. Yani kısaca saçma boş zaman kaybı özel hayat denen bişi olmalı
Ya İnstagram YouTuber haricinde çwvremizdekiler onlar gibi olmaya çabalıyorlar birilerini nispet kıskandırmak amaçlı görüşüp resim paylaşmak hele bizim ailede birileri var kızın biri teyzesiyle eniştesini çekip koymuş hikayesine güzel yazı da yazmış sırf kendi yaşıtları olan kuzenini kıskandırmak için sırf onun eşiyle araları yok diyeInsatgram+youtuberlar gercekten cok gereksiz buluyorum. Issiz insanlar toplulugu. Hatta dusuncesiz insanlar toplulugu. Insanlarin alim gucunu dusunmeyen coluk, cocuk,kadin,erkek farketmez herkesiin bi ay suyumda olsaydi buyumda olsaydi ozenmesini saglamaktan baska biseye yaramayan yerler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?