• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnstagram dan bebek giyim

ozay8385

Guru
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
431
33
323
İstanbul
Selam kızlar. İnstagram dan bebek giyim aldınız mı hiç. Hangi sayfalardan aldınız. Güvenli mi.bazı markaları baya iyi fiyata veriyorlar . ve kargo da ücretsiz. Örgü siparişi verdiğim bi sayfa var.renk renk mutluluk diye . şimdi tory baby giyim paylaşmış.ben meğer ne pahalı almışım. Tory baby almştım ilk çocuguma o yüzden kaltesini biliyorum.şimdi de almak istiyorum ama hiç netten almadım birşey.

missmodish diye bir instagram sayfasından iki kez alışveriş yaptım ürünlerin çoğu caramel marka iyi kaliteliydi ama kargo ücreti standart 10 TL biraz fazla geldi açıkçası. Başkada alışveriş yapmadım hiç.

Kargo çok evet
missmodish diye bir instagram sayfasından iki kez alışveriş yaptım ürünlerin çoğu caramel marka iyi kaliteliydi ama kargo ücreti standart 10 TL biraz fazla geldi açıkçası. Başkada alışveriş yapmadım hiç.
Kargo ücretsiz benim dediğim sayfada. Gayet güzeller aldm ürünler geldi 2 günde.şiddetle tavsiye ederim. Hepsi belheli falan

Ben de geçen günlerde baya baktım ama instagramda öyle güvenilir çok fazla sayfa bulamadım. hep sahte takipçiler. güvenipte alamadım

Back
X