Bn yaptırdımInstagram dan cinsiyet tahmini yaptıran var mı hangi sayfalardan
Merhaba hangi siteye ne dediler sizeInstagram dan cinsiyet tahmini yaptıran var mı hangi sayfalardan
Merhaba hangi sayfada yaptırdınız ne dediler sizeBn yaptırdım
Adım adım annelik / erkekMerhaba hangi siteye ne dediler size
Doktor cinsiyet hakkında bişey dedi mi canımAdım adım annelik / erkek
Cinsiyet hesaplama arzum /erkek
Nub teorisi / erkek
Cinsiyet tahmini kesin / Kız
Kıza benziyor iki hafta sonra tam söylerim dediDoktor cinsiyet hakkında bişey dedi mi canım
Banada cinsiyet hesaplama arzum kız dedi bi tek o kız dedi diyetleri erkek dediKıza benziyor iki hafta sonra tam söylerim dedi
Arzum canım elinde bi takvim var ordan bakıyor bariz belli 8. Haftadan 10. Haftadan mı ne küçük usg istiyor adet tarihi çiftlerin doğum tarihi ilişki ve yumurtlama günleri filan yani ben güvenmiyorumBanada cinsiyet hesaplama arzum kız dedi bi tek o kız dedi diyetleri erkek dedi
Evet ben cinsiyet ogrenme var ona baktırdım erkek dedi cinsiyet hesaplama var o erkek dedi ama benim dr kız dedi yaArzum canım elinde bi takvim var ordan bakıyor bariz belli 8. Haftadan 10. Haftadan mı ne küçük usg istiyor adet tarihi çiftlerin doğum tarihi ilişki ve yumurtlama günleri filan yani ben güvenmiyorum
Ama nuba göre senin bebeğine bnde kız dedimEvet ben cinsiyet ogrenme var ona baktırdım erkek dedi cinsiyet hesaplama var o erkek dedi ama benim dr kız dedi ya
Evet oyleBu sayfalara inanmayın arkadaşlar. Hepsi farklı bir şey söyler, kafanız iyice karışır. Kaldı ki hepsinin aynı şeyi söylediği ama tersi çıktığı da çok oldu, burada gördük. :)
Ama nuba göre senin bebeğine bnde kız dedim
Canım bu USG sence ne
Canım o nub diye çektiğin yer nasıl nub olsun çocuğun pipis içe dönük olur mu ayağı nerde pipisi nerde orası nubu değilCanım bu USG sence ne
Kordon da deyil canım ne o zamanCanım o nub diye çektiğin yer nasıl nub olsun çocuğun pipis içe dönük olur mu ayağı nerde pipisi nerde orası nubu değil
Merhaba öğrendiniz mi peki cinsiyetiniAdım adım annelik / erkek
Cinsiyet hesaplama arzum /erkek
Nub teorisi / erkek
Cinsiyet tahmini kesin / Kız
Doktor kız gibi dedi canım belli olacak bi hafta sonraMerhaba öğrendiniz mi peki cinsiyetini
Kaç hagtalıkken doktor dedi ?Doktor kız gibi dedi canım belli olacak bi hafta sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?