Bend aynı şekil bekleyeyim burda ultrasonuma bakarım gönlüm kız isterrr ama olsun sağlıklı olsunda önemli değilHayirli olsun insallahhultrason varsa atabilirmisiniz 6 7 haftalik bi bakip kiyaslasak sizde basta erkek sonra kiz demisler ya sonundada erkek olmus o yuzden merak ettim
Al canmHayirli olsun insallahhultrason varsa atabilirmisiniz 6 7 haftalik bi bakip kiyaslasak sizde basta erkek sonra kiz demisler ya sonundada erkek olmus o yuzden merak ettim
Coook teskkurlerAl canm
Sizin kesenin şekli nasıl bebiş nerde benimki sağda kız gibi duruyor şimdilik haftaya tahmın eder belki doktorumuzCoook teskkurler
Atabilirmisiniz bi bakayim...bizimki solda bebis ama onemli olan plesanta diyolarSizin kesenin şekli nasıl bebiş nerde benimki sağda kız gibi duruyor şimdilik haftaya tahmın eder belki doktorumuz
Plasentası neresi ben tam anlamadım ilk hali bu şekilde bi daha gitmedim zaten bi daha haftaya inşallahAtabilirmisiniz bi bakayim...bizimki solda bebis ama onemli olan plesanta diyolar
Kız buna göre tabiki de en iyi 11 12 13 haftalar olmalıPlasentası neresi ben tam anlamadım ilk hali bu şekilde bi daha gitmedim zaten bi daha haftaya inşallah Eki Görüntüle 2857761
Buna göre kız görünüyor ama en iyi 11 12 13 haftalar olmalıAtabilirmisiniz bi bakayim...bizimki solda bebis ama onemli olan plesanta diyolar
Ya siz banada bakmistiniz benimki soldaydi ama kiz demistiniz galiba plesantaya gore yorumlamistiniz bende bekliyorum 11 12 olsun size bidaha atayim diyeBuna göre kız görünüyor ama en iyi 11 12 13 haftalar olmalı
Haftaya diyelim o zamanKız buna göre tabiki de en iyi 11 12 13 haftalar olmalı
Ben instagramdan cinsiyet tahmini kesin ve arzuma yaptırdım kesin olan tuttu diğeri tutmadımerhaba sizin bebeğin cinsiyeti ne oldu? bende tahmin yaptırmak istiyorum.
bu kesin olanda tutmayanda olmuş mu acaba bilginiz varmi?Ben instagramdan cinsiyet tahmini kesin ve arzuma yaptırdım kesin olan tuttu diğeri tutmadı
İlla ki vardır sonuçta hiçbiri %100 gerçek sonucu veremezbu kesin olanda tutmayanda olmuş mu acaba bilginiz varmi?
Bende merak ediyorum '' cinsiyet tahmin kesin'' olan kişinin yaptıgı tahmınler tutuyormu net.bu kesin olanda tutmayanda olmuş mu acaba bilginiz varmi?
tuttumu tahminleri aceba cinsiyet tahmini kesin diye bi sayfa var ona yaptırdınız mı merak ettim tahminini bende yaptırdım da bekliyorumBanada cinsiyet hesaplama arzum kız dedi bi tek o kız dedi diyetleri erkek dedi
merhaba cinsiyet tahmini kesin diye bir sayfa var onada yaptırdınz mı aceba5 sayfa kız dedi sonuç erkek
merhaba; ''cinsiyet tahmini kesin'' diye bir sayfa var o doğru tahmin etmişmiydi aceba sizinkini.. bende ona ve bi başka sayfaya yaptırdım ikiside aynı tahmin yaptı bekliyorum sormak istedim sizede merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?