- 9 Ocak 2018
- 1.201
- 909
- 43
- 38
- Konu Sahibi benvehuzurum
-
internet cafeler bızım bulunduğumuz taraflarda pek yok bugun acıl olduğu sızlere danışmak ıstedık sanırım başka cıvarlarda cafe arıycak... bende dıyorum kı senın hesabın yok bakılma ıstatıstıklerınde ne dıye çıkacak ısmı?Eşi hangi kullanıcıların hesabı incelemiş olduğunu öğrenmek için farklı uygulamalar kullanıyor olabilir ama arkadaşınızın hesabı yoksa eşi bu uygulamaları kullansa dahi çıkmıyor diye biliyorum. En kötü gitsin bir internet cafeye, eşinin hesabını bilgisayardan açsın ve kendi telefonuyla ekranın fotoğraflarını çeksin. Sonra onları bir flash belleğe aktarıp kendi telefonundan da görüntüleri silerse hiçbir risk olmaz.
Hesabı olmadığı için istatistiklerde görünmez diye düşünüyorum. Eşi bunu öğrenirse sorun edecek biri olduğunu söylüyorsunuz. Keşke kullanıcı adını aklında tutup daha sonra inceleseymiş ama olan olmuş. Arkadaşınızın eşi çok yüksek ihtimalle bir şeyden şüphelenmez. Arkadaşınız bir suç işlemiş gibi davranıp dikkati üstüne çekmesin yeter.internet cafeler bızım bulunduğumuz taraflarda pek yok bugun acıl olduğu sızlere danışmak ıstedık sanırım başka cıvarlarda cafe arıycak... bende dıyorum kı senın hesabın yok bakılma ıstatıstıklerınde ne dıye çıkacak ısmı?
rica ederim. dediğim gibi dikkat çekmesin suç işlemiyor sonuçta. ve bilgisayar üzerinden kaydediyorsa fotoğrafları o biraz riskli fotoğrafları siler çöp kutusundan silmez falan. en temizi telefonundan girsin ekran fotoğrafı çeksinteşekkürler sweetos akşama rahatca evıne gıdebılır sanırım
kaç kişinin gördüğü yazıyor ya mesela “122” diye. rakamın üstüne tıkladığınızda kimlerin gördüğünü görürsünüz.Kızlar hikayeye bakıldığı nasıl görünüyor ki benim de hesabım var arada resim yüklüyorum ama sadece kaç kişinin baktığı görünüyor şu kişi bu kişi bakmış yazmıyor
Hmm ben tıkladım çıkmıyor ama neyse bir daha yüklerseniz bakarım bu sefer tekrar tiklarim belki çıkar :)kaç kişinin gördüğü yazıyor ya mesela “122” diye. rakamın üstüne tıkladığınızda kimlerin gördüğünü görürsünüz.
Adamın googledan birinin gördüğünü anlayabilmesi için vahiy inmesi gerekiyor. O derece diyeyim siz anlayın artık.evet googledan bakmış sayfalarca hesap ıncelemiş ve sonunda bulmuş ...akşam eve gıdecek adam gun ıçınde baktıysa resımlerın sanırım ıstatistikleri oluyor ondan korkuyor adam bıraz psikopat tıplı. yanı hesabı olmayan bırı google bakınca hesap sahıbı bunu nasıl gorebılıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?