instagram hakkında acil

benvehuzurum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2018
1.201
909
43
38
iyi günler konuyu bir arkadaşım soruyor onun hesabı olmadığı için ben sorayım dedim en hızlı siz cevap verirsiniz diye düşündüm... eşinden uzun zamandır ayrılmak isteyen arkadaşım var çünkü aldatılıyor ama bunu ıspat edememıştı ... eşinin sahte bir instagram hesabı olduğunu oğrendı ve hesap herkese açık . Sorumuz şu arkadaşımın instagram hesabı yok tesadüf eseri adamın ınstagram hesabını buldu resımleri falan arşivlemeye çalışmış fakat kopyalarken eşi eve gelmış ve yarım kalmış. butun resımlerı almak ıstıyor ama adamın profılıne gırdığı anlaşılır mı ? bıraz karışık anlatmamışımdır umarım ... özet şu hesabı olmasa bıle bir profılı inceledığınde kullanıcı kımın ınceleme yaptığını gorebılır mı?

kusura bakmayın ama sosyal medyadan sanırım pek anlamıyoruz durum çirkin olduğu için kımseye soramadık ss ne demek? eşi kızın baktığını gormuşmudur? kızın hesabı yok.

hikayelerine bakmasın yeterli. tabi takip isteği göndermemeye ve fotoğrafları beğenmemeye de dikkat etsin.
onun dışında profil ziyaretini haber verecek bir program yok henüz :)

evet googledan bakmış sayfalarca hesap ıncelemiş ve sonunda bulmuş ...akşam eve gıdecek adam gun ıçınde baktıysa resımlerın sanırım ıstatistikleri oluyor ondan korkuyor adam bıraz psikopat tıplı. yanı hesabı olmayan bırı google bakınca hesap sahıbı bunu nasıl gorebılıyor...

Eşi hangi kullanıcıların hesabı incelemiş olduğunu öğrenmek için farklı uygulamalar kullanıyor olabilir ama arkadaşınızın hesabı yoksa eşi bu uygulamaları kullansa dahi çıkmıyor diye biliyorum. En kötü gitsin bir internet cafeye, eşinin hesabını bilgisayardan açsın ve kendi telefonuyla ekranın fotoğraflarını çeksin. Sonra onları bir flash belleğe aktarıp kendi telefonundan da görüntüleri silerse hiçbir risk olmaz.

internet cafeler bızım bulunduğumuz taraflarda pek yok bugun acıl olduğu sızlere danışmak ıstedık sanırım başka cıvarlarda cafe arıycak... bende dıyorum kı senın hesabın yok bakılma ıstatıstıklerınde ne dıye çıkacak ısmı?

herhangi bir hesaba giriş yapmadan mı görüyor bunları yani? hoş hikayeye bakmadığı sürece eşi göremez kimin profilini incelediğini. arkasında kanıt bırakmazsa. en temizi telefondan ss alsın. yani ekran fotoğrafı çeksin

Hesabı olmadığı için istatistiklerde görünmez diye düşünüyorum. Eşi bunu öğrenirse sorun edecek biri olduğunu söylüyorsunuz. Keşke kullanıcı adını aklında tutup daha sonra inceleseymiş ama olan olmuş. Arkadaşınızın eşi çok yüksek ihtimalle bir şeyden şüphelenmez. Arkadaşınız bir suç işlemiş gibi davranıp dikkati üstüne çekmesin yeter.

herhangı bır hesaba gırış yapmıyor kendı telefonundan goruyor adamın hesabı herkese açık sanırım ondan gorebılıyor ...

rahat olun dikkat çekmeyin çünkü bir hesaba girip baksa dahi istatistiklerde kullanıcı adı görünmez. örnek veriyorum 800 kişinin fotoğrafı gördüğünü gösterir ama kullanıcı adlarını göremez. bi hesaba giriş yapmamışsınız asla göremez.

Kızlar hikayeye bakıldığı nasıl görünüyor ki benim de hesabım var arada resim yüklüyorum ama sadece kaç kişinin baktığı görünüyor şu kişi bu kişi bakmış yazmıyor

teşekkürler sweetos akşama rahatca evıne gıdebılır sanırım
rica ederim. dediğim gibi dikkat çekmesin suç işlemiyor sonuçta. ve bilgisayar üzerinden kaydediyorsa fotoğrafları o biraz riskli fotoğrafları siler çöp kutusundan silmez falan. en temizi telefonundan girsin ekran fotoğrafı çeksin

ve hikayeye bakmasın kesinlikle.

Kızlar hikayeye bakıldığı nasıl görünüyor ki benim de hesabım var arada resim yüklüyorum ama sadece kaç kişinin baktığı görünüyor şu kişi bu kişi bakmış yazmıyor
kaç kişinin gördüğü yazıyor ya mesela “122” diye. rakamın üstüne tıkladığınızda kimlerin gördüğünü görürsünüz.

Adamın googledan birinin gördüğünü anlayabilmesi için vahiy inmesi gerekiyor. O derece diyeyim siz anlayın artık.

Hikaye paylaşırsa hikayesi izlemesim, hikayesinden ekran görüntüsü almasın, başka telefondan video gibi çeksin.
Diğer hiç bişey anlaşılmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…