• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin akrabalarını Instagramda engellemek istiyorum

Kişisel hesabınız olsa neyse de alt tarafı doğa fotoğrafları paylaşıyorsunuz. Bu kadar takılmanıza anlam veremedim.
Yüzümüzü paylaşmasam da kendi fotoğraflarımız da var. En basitinden eşim sigara içiyor. Fotoğraf çekerken sigara var mı yok mu diye etrafa bakmak beni rahatsız ediyor artık.
Eşiniz yetişkin bir birey. Kimse ona sigaranın hesabını soracak değil herhalde.

arkadaşlar selam, çektiğim doğa fotoğraflarını paylaştığım bir hesabım var. çok emek verdim diyebilirim. paylaştığım fotoğraflarıma baktığımda gittiğim gezdiğim yerleri hatırlayıp mutlu oluyorum. Bir de ailemin ekli olduğu ayrı bir instagram hesabım var. Doğa fotografları paylaştığım hesapta anonim takılıyordum.fakat esimin abisi ve eltim nerden buldularsa hesabımı bulmuşlar ve eklemişler. ben de onayladim. Çünkü benim hesabim olduğunu anlamışlar sanırım. Reddetmek ayıp olur diye dusundum. şu an o kadar pişmanım ki. paylaşımları, hayatımla alakalı fikir sahibi olmaları rahatsız ediyor. normalde de aileden pek kimseyi eklemem. arkadaşlıktan çıkarıp engellesem ve kullanıcı adımı değiştirsem beni bulabilirler mi? engellediğim anlaşılır mi? eşim anlarlarsa çok ayıp olur diyor. siz olsanız ne yapardınız. hikayelerimi gizledim ama postlarımı görebiliyorlar sanirim. Emek verdiğim hesabımı silmeyi bile düşünüyorum
Doğa manzarası paylaştığımız anonim bir sayfada sizin eklemelerinden neden rahatsiz oldunuz ki bu kadar ?

Aman bakıp bakıp dursunlar niye bu kadar çekiniyorsun. Gizli saklanmış bu tavrın insanların aklına başka şeyler getirir

Yüzümüzü paylaşmasam da kendi fotoğraflarımız da var. En basitinden eşim sigara içiyor. Fotoğraf çekerken sigara var mı yok mu diye etrafa bakmak beni rahatsız ediyor artık.
Canım ya niye çekiniyorsun beni sigaradan yargılacak insani sinir etmek için sigara ağzımda yutar öyle poz veririm başkalarına göre yaşamam(sigara kullanmıyorum)

Zamanında kişisel hesabıma bende ekledim diye pişman oldum eş akrabalarını . Tanımıyordum tabi hiçbirini . Paylaştığım en ufak şeyi bile dedikodu malzemesi yapıyorlardı sürekli laf sokarlardı sildim hepsini kafam rahat etti.

Gereksiz saçma yorumlar mı yapıyorlar . Madem istemiyordunuz bastan eklemeseydiniz bekleme De kalsaydı öyle. Hikaye fln paylaşınca görme kısmını kapatabilirsiniz bence. Bende genelde öyledir WhatsApp instagram hikayeler bazı kişilere kapalıdır . Kaldırın sayfanızdan istemediklerinizi ama engellemeyin gündeme gelirse ya evet bi ara hesabı kapatmıştım bi kaç kişi de söylendi silinmiş bazı kişiler derseniz olur biter yerler yada yemezler artık bilemem kimse yemez gerçi 😂 ama en azından açıkladı olur

arkadaşlar selam, çektiğim doğa fotoğraflarını paylaştığım bir hesabım var. çok emek verdim diyebilirim. paylaştığım fotoğraflarıma baktığımda gittiğim gezdiğim yerleri hatırlayıp mutlu oluyorum. Bir de ailemin ekli olduğu ayrı bir instagram hesabım var. Doğa fotografları paylaştığım hesapta anonim takılıyordum.fakat esimin abisi ve eltim nerden buldularsa hesabımı bulmuşlar ve eklemişler. ben de onayladim. Çünkü benim hesabim olduğunu anlamışlar sanırım. Reddetmek ayıp olur diye dusundum. şu an o kadar pişmanım ki. paylaşımları, hayatımla alakalı fikir sahibi olmaları rahatsız ediyor. normalde de aileden pek kimseyi eklemem. arkadaşlıktan çıkarıp engellesem ve kullanıcı adımı değiştirsem beni bulabilirler mi? engellediğim anlaşılır mi? eşim anlarlarsa çok ayıp olur diyor. siz olsanız ne yapardınız. hikayelerimi gizledim ama postlarımı görebiliyorlar sanirim. Emek verdiğim hesabımı silmeyi bile düşünüyorum
Instagram ayarlarını iyi öğren her bir taraftan kisitla onları. Ergenler bu işi iyi biliyor onlardan yardım al...Hiç de ayıp olmaz siz istediğiniz kadar hayatınıza dahil olabilirler.

Olumsuz bir yorum yapmadılarsa neden rahatsız olasınız ki? Siz o fotoğrafları çeken, dünyayı öyle gören kadınsınız, başka biri değilsiniz ki.
Sizi böyle sevmeyeceklerse sevmesinler zaten; özel hayatınızı açmamışsınız, bir hobinizi paylaşmışsınız o sayfada.

Sherlock Holmes gibiler, babamın halasının kızı bulmuş beni instagramda nereden buldu anlamadım, soy ismimde yoktu

Instagram kullanmadigim icin yorum hakkim bulunmuyormuş. 🤣

Ben önemsemezdim ve daha fazla fotoğraf paylaşırdım sanırım

Back
X