• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Instagram hesabi..anlayanlar bakabilir mi..

lightpinklady

Bslngc:74.7 Gncl:63.2 Hedef:62 12ay
Kayıtlı Üye
4 Mart 2016
3.084
2.810
83
Merhaba kizlar. Instagramdan anlayanlar bi bakabilir mi.. benim hesabim olmadigi icin bilmiyorum..
Acsam mi acmasam mi herkesin var mevzusu gecmisti esimle,o da napcaksin herkesin varsa var bana bak hic bi sosyal medyam yok,bi face var ortak ve sen giriyosun benim alakam yok,vaktim yok falan demisti..Benim de zaten 5aylik bi bebegim var. Hic biseye vaktim olmuyo acmamistim o ara..
Soyle ki dun esim telefonundan bi mesaj atiyim diye bana verdi telefonunu kendi musait degildi. O ara uygulamalar arasinda instagram yuklu oldgunu gordum. Tikladim,bi isim vardi kullanici adi yazan yerde mesela AAAA diyelim.. cok sinir oldum ..
Sonra dayanamadm agzimda bakla islanmaz gece bi ara dedm beni cok üzdun demek instagram actin ama demedin diye,nasil yani yok benim askim sacmalama o dedigin isim evet benim bi oyundaki nickim dee instagramla alakam yok,hep oyunda reklamlar cikiyodu su bu insin mi indirirsen oyunda altin birikiyodu belki.indir demisimdir falan dedi..
Sizce bu inanilasi bisey mi..
Bu arada o AAAA ismini arattim arkadasima,oyle bi hesap yok bisey cikmadi dondurmustur belki dedi..
Dogru mu soyluyo yalan mi kizlar bu yaaa? :(

İntagramda telefonda yüklüyse kendi indirmistir hesapta açılıyor diyorsunuz... telefonda face nasil kendimiz yukluyorsak onuda kendi yüklemistir

Sen de instagram aç ve üye ol o üye olurken kendi telefon numarasını vermiştir sen de vereceksin rehberlerden tanıyor olabileceğin kişilerde çıkacak , bu arada instagramı kendi adına açma tabi sıradan böyle şeker pasta yemek gibi aç dikkat çekmesin

Sen de instagram aç ve üye ol o üye olurken kendi telefon numarasını vermiştir sen de vereceksin rehberlerden tanıyor olabileceğin kişilerde çıkacak , bu arada instagramı kendi adına açma tabi sıradan böyle şeker pasta yemek gibi aç dikkat çekmesin
Hay aklinla bin yasa.Aynen boyle yapmalisin.Rehberindeki tum kisiler cikiyor cunku instagrami varsa.

Malesef yalan söylüyor kendi kendine hesap açılmaz.erken davranmışsın söylemek için.önce gizliden biraz kurcalayacaktın sen anlayınca ismini değişmiştir

Telefon yeni ise program kurulu gelmistirm ama otomatik giris yapmaz. Ya hesabini dondurdu esin. Yada sildi.
Ama anlamadigim su sosyal medya hesabi acinda noluyor ki. Bende hepsinden var daha bir zararini gormedim..

Keske esinize soylemeden aratsaydiniz. Yada baska zaman girip tekrar baksaydiniz. Takip ettiklerine takipcilerine ve paylasimlarina l. Ancak o zaman emin olabilirdiniz

Sizi saf bulmuş
Kullanıcı adını değiştirme hakkınız var instagramda. Değiştirmiştir yakalandığı an
Keşke hemen söylemeseydin.
bu arada oyun falan olmaz instagramda. Aktif kullanıyorum.
Eşiniz yalan konuşuyor.

Ee simdi siler artik sen soyleyince.Girsede dikkatli girer keske bi inceleseydin kimleri takip ediyor niye yuklemis

Ay arkadaslar arkadasim arastirdi zaten o isimde bi hesap yok halihazirda. Ya girip.cikip ikide bi donduruyo ya tamamen sildi..
Zaten esime demeden once arattm o ismi hani uyandi da ismi degistirdi desek.. :/

Telefon yeni ise program kurulu gelmistirm ama otomatik giris yapmaz. Ya hesabini dondurdu esin. Yada sildi.
Ama anlamadigim su sosyal medya hesabi acinda noluyor ki. Bende hepsinden var daha bir zararini gormedim..
Hah ben de diyorum noluyor diye,beyfendi kendisi acmama taraftari oldugu icin sinirlendm ben de zaten... yoksa acsin hepsini bana sorun degil de,beni acsam mi ki diyince engelleyip diller dokup de..bu olayla karsilasinca sinirlendim.

Malesef yalan söylüyor kendi kendine hesap açılmaz.erken davranmışsın söylemek için.önce gizliden biraz kurcalayacaktın sen anlayınca ismini değişmiştir
Belki yuklenirdi de bi kullanici adi olmazdi heralde dimi?
Hani facede yaziyo ya sifre girip aciyoruz direkt bunda da sayfa o haldeydi.

Son modellerde android bi telefonsa eger olabiliyo. Cunku benim esimin face ve instagrami yok. Ama son guncellemeden sonra face ve instagram uygulamasi otomatik yuklendi ikimizin telefonunada. Uygulamayi actigimiz zaman ikisininde kullanici adi kisminda mail adresleri yaziyo. Ama normalde hesabi yok. Sizinki de o tarz bisey olabilir

Ay arkadaslar arkadasim arastirdi zaten o isimde bi hesap yok halihazirda. Ya girip.cikip ikide bi donduruyo ya tamamen sildi..
Zaten esime demeden once arattm o ismi hani uyandi da ismi degistirdi desek.. :/

İsim değiştiği anda bulamazsınız bir daha. Yani diyelim Ahmet ismini Mehmet yapmıştır devam ediyordur.
Sen Ahmet ararsın çıkmaz...
Hesap açıp bakman lazım. Ama kendi isminle açma ifşa olma.
Bir de başka hattı var mı kontrol et istersen başka hatta kayıtlı olarak da hesap açmış olabilir.
E devletten bak. Şifresini biliyorsan.
Ordan bir şey çıkmazsa gece kurcala.
Bir sürü program var takip için...yardımcı oluruz. Ama biraz sinsi sinsi izlemeyi öğrenmeniz gerekiyor

Biliyorum erken davrandigimi..ne bliyim laf gelince soyledim zaten kavgali gibiydik.. :(
Sinirlendim soyledim.. dun hastalandim zaten birden hic biseyim yokken..atesim cikti, bebek uyudu da neyse ki braz uyuyabldim. Hep sinirden uzuntuden oldu bence :( su an her yerim kiriliyor.. :(

Belki yuklenirdi de bi kullanici adi olmazdi heralde dimi?
Hani facede yaziyo ya sifre girip aciyoruz direkt bunda da sayfa o haldeydi.
Benim telefonumda da yeni aldığımda instagram yüklüydü, ben indirmedim, eşinizinki de öyledir belki. Kullanıcı adı yerine de e-posta adresi otomatik olarak yazılmış olabilir.

İsim değiştiği anda bulamazsınız bir daha. Yani diyelim Ahmet ismini Mehmet yapmıştır devam ediyordur.
Sen Ahmet ararsın çıkmaz...
Hesap açıp bakman lazım. Ama kendi isminle açma ifşa olma.
Bir de başka hattı var mı kontrol et istersen başka hatta kayıtlı olarak da hesap açmış olabilir.
E devletten bak. Şifresini biliyorsan.
Ordan bir şey çıkmazsa gece kurcala.
Bir sürü program var takip için...yardımcı oluruz. Ama biraz sinsi sinsi izlemeyi öğrenmeniz gerekiyor
Hala cocuk cocuk takiliyorum var ya. Kimse bana yamuk yapmaz kocam.benden gizli bisey yapmaz. Hayat tozpembe,.. aman giden gider napiyim hih... bi yandan da sacmalama bi bak bakalim.yalan mi.soyluyo dus pesine dyorum.
Rol de yapamiyorum suratimdan anlasiliyo. Diyiveriyorum hemen..

Back
X