Sizce bu yaptiginin adi ne?

BENim anlamadığım adam neden silmemiş mesajları yani nedir bu kadar kopamadığı. Bir de arkadaşların dediği gibi siz hayatındayken olmuşsa açıklaması gereken asıl konı bu bence. Ne düşündü de konuştu siz varken başka bir kadınla yazışması kabul edilemez. Af diler bir daha yapmayacağına inandırır ya da makul bir açıklama yapar o durum size kalır ama aksi durumda birşey olmamış gibi tavırdassa bu korkutucu

Yıllar önce olan bi konuyu kadına ve hayatına sirayet ettirmeyin derim. Belki yaptığından pişman belki bir daha yapmadı ve şimdi eşine sağdık bunu bilemeyiz. Geçmiş hatalar bugünü Zehir etmemeli.

Peki neden mesajlari silmemis o zaman sizce? Bi de şu var facebookunu inceledim normalde o kadinin esiyle facebookta arkadas degillermis ama mayis ayinda kadinin esiyle facebookta arkadas olmuslar ve benim sevgilim onlarin beraber fotografini begenmis
onun mazisi daha genisştir hiç bir erkek 3 sene önceki olayı canlı tutmaz aklında hem gecmiş bitmiş sacma sey der karısma diyebilirdi eskideyse iyi takibe al

Sevgiliniz sağlam pabuç değil kusura bakmayın.
1. Arkadaşının eşi olduğunu anladığı halde konuşmaya devam etmiş
2. O dönem sizinle beraber iken yazışmış.
3. Aralarında herhangi bir durum olmadı madem neden mesajları 3 senedir saklıyor?

Karşınızdaki insanın değer yargıları yok, hem evli hem arkadaşının eşiyle yazışmakta sorun görmüyor. 3 sene önce de yaşanmış olsa sizi aldatmış basbayağı.
Genç kadınsın boşver gitsin sen yoluna bak. Hergun bunları düşünüp acabalarla yaşamaktan iyidir.

Yazdim kadina zaten bu süpheyle yasayamam. Sadece gercekleri ogrenmek ostoyorum kadinin esine bi sey yazmicam
İnsan dayanamıyor böyle şeylere ama kadına güvenemesin ne diyeceği belli değil ve en kötüsü adama güvenmiyorsan ayrıl bana ne diyebilir yazmamanızı tavsiye ederdim ama olan olmuş. Sevgilinizin haberi var mı yazdığınızdan

Alt tarafi bi mesaj gostericekti size. Yeni bi konusma olsa hadi kendi mesajiniza bakarken gorursunuz -ki bence zaten yeni bir olay- ama 3 sene onceki mesajin birden sak diye orda aklina gelmesi ve sizin gorebilecginizi dusunmesi cok sacma bir yalan olmus.

Back
X