İnstagram için fikirlerinize ihtiyacım var

tulaybuyukbas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2023
11
6
1
35
Arkadaşlar merhaba, bir konuda fikrinizi almak istiyorum. 4 senelik evliyim, eş tarafının akrabalarını, elti, görümce vs. Kabul etmiştik o zaman hesaplarımıza. Ama yıllar geçtikçe insanların dost değil düşman yüzlerini gördük. Ve onlardan rahatsızım sayfamda tutup özelimi görmelerini istemiyorum. Sizce bu sayfamdan silmeli miyim? Yeni bi hesap mı açmalıyım? Sizin başınıza geldiyse ne yaptınız? Şimdiden teşekkür ederim.

Dost değil düşmanlarsa takipleşmenize gerek yok. Neden yeni hesap açasınız ki?
Normalde görüşüp sadece instadaki paylaşımlarınızı görmelerini mi istemiyorsunuz?
Zaten uzaktalar sürekli görmüyorum ama sık görmediğim insanların kötü gözle sayfamda olmalarını da istemiyorum. Kendimden silsem olay olup sıkıntı çıkar mı diye düşündüm

Ben direk siliyorum hiç ayıp olur falan demiyorum valla
Yeni hesap açsanız da ekleyebilirler bu sefer kabul etmek zorunda hissedersiniz
Sevmediğiniz insanlar bu kadar özveriyi haketmiyor silin gitsin
Ben de öyle düşünüyorum daha sonra sıkıntı çıkıp çingenelik yaparlar mı diye düşündüm

Ben olsam silmezdim sonuçta arkadaş değiller hep gorulebilecek kisiler kavga çıkabilir hakliylen haksız olursun . Yeni bir hesap aç sorarlarsa eski hesabın şifresini unuttum dersin . İstek atacaklarını sanmam zaten eski hesabı var diye

Yüzünü görmesen olacak kişileri sil gitsin.
Atsan atilmaz,satsan satılmaz kişilerde silme. sonra bilenirler, laf ederler,huzurunuz kaçar. O kişilerin hem hikayesini gonderisini falan gizle sende, asla karşına çıkmasınlar. Hem de hikâyelerini gizle . Zaten artık insanlar çok post atmıyor,kırk yılda bir atsan da görseler de bir şey olmaz

Ben sildim görümcemi filan bacım canını sıkanı sil çok güzel oluyo

Görmesini istemediğimi gizliyor, görmek istemediğimi sona alıyorum.
Ha damarıma basıldıysa üşenmez facebook'tan bile çıkartırdım facebook'um olsa
Ama ben çok ciddiye almıyorum İnstagram'ı.
Özelimi paylaşıyorum gibi bakmadığım için olabilir.Bana göre ben özelimi atmıyorum story ya da post olarak çünkü.

Ben sosyal medya kullanmıyorum ama babamın facebooku var. Kafasına yatmayan kişileri patır patır siliyor. Konu komşulardan da silmiş, abi ne yaptık sana neden sildin diyenlere de saçma sapan şeyler paylaşıyorsunuz görmek istemiyorum demiş. Sanırım ben de silerdim istemediğim kişileri ya.

Çok teşekkürler

Kisitla.

Baban gibi net adam lazım

Babanız kadar net olabilseydim anksiyete olmazdım sanırım ya.
Ellerinden öperim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…