- 4 Ağustos 2019
- 48
- 26
- 8
- 30
- Konu Sahibi Kirgin anne
-
Çok teşekkür ederim. Peki Instagram in g maille bir alaksi var mı. Ben yapmadım falan derse.Arama kismina girin a yazip altta cikan kisilere bakin z ye kadar ilerleyin ilk siradakileri aratmiş oluyor daha once. Ordan bakabilirssizniz.
Çok teşekkür ederim. Peki Instagram in g maille bir alaksi var mı. Ben yapmadım falan derse.
Çok teşekkür ederim. Peki Instagram in g maille bir alaksi var mı. Ben yapmadım falan derse.
Ben de anlamlandiramiyorum. Şimdi geldi telini zorla aldı elimden.Canini yakarim ne demek? İlk firsatta dayakla tehtit ediyor, evliliginizin simdiye kadar " iyi" olmasi buyuk şans.
Mailini çalan, instagramini da çalmiştir da kim niye eşinizle ugraşsin o kadar? Hadi ugrasti diyelim çalan kişi sadece oturup ciplak kadin bakmak için mi calmiş.Anlamiyorum.bu işlerden ben...
Ben de anlamlandiramiyorum. Şimdi geldi telini zorla aldı elimden.
“Her erkek” çiler gelmeden yorum yazayım dedim maalesef gelmişler geç kaldım
Olabilir ben de anlayamıyorum çok teşekkür ederim yorumunuz içinNebileyim arkadaşlarin dediği gibi bir yanlişlik olsa bu kadar buyuk tepkiler verip, sifre degistircem diye elinden zorla almaya filan kalkmazdi. Şayet benim sakladiğim bisey yoksa eşimden, panik yapmazdim varsa bir yanlislik anlasilirdi zaten.
Ya da eşiniz kendisini dinlemeden asiri tepki vereceginizi mi dusunuyor da boyle yapiyor bilemedim.
Dm ye baktım. Birşey yok. Evet çok tepki verdim. Onun tepkisini merak ettim çünkü. Sessizce yatsam takip etsem kuskulanir herşeyi siler diye de düşündüm . bilemiyorum. Çok değişik bir haldeyim. Yorumunuz için çok teşekkürlersadece keşfete dayanarak aldattı diyemeyiz bence. dm’i kontrol edebilirdin. baska instagram hesabı açık mı ona bakabilirdin. yani tek tük de olsa bana bile geldi bu kadın fotoğrafı. full öyle dolu değildi tabi ama. bi de sanırım zincirleme oluyor bu durum. bi kere gördüm mü dikkatini çekip bakarsan daha fazla çıkıyor önüne. çok dikkat çekmişsin. usulca telefonu bırakıp en iyi fırsatta tekrar bakmalıydın. şimdi bişey varsa da adam siler ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?