instagram kullananlar yardimci olabilir mi?

bana ürün gönderecekler ona karşılık. ürünleri gönderince emeğimin karşılığını ve kaporayi göndereceklermiş.
Bu şekilde bir nevi ellerindeki ürünü satmış olabiliyorlar size sonrainda ulasamayabilirsiniz

Bulunduğunuz yerde bayanlara verilen günlük işlere bakın bence mesela perde boncuğu ,kablo bükme yada magnet hazırlama gibi ...

Tek seferlik bir iş mi kapora istiyorlar? Devamlılık varsa her seferinde kazandığınız para kapora olarak orada kalacak demektir. Devamlılığı yoksa da böyle bir işe girişmeniz mantıksız olur.
Dolandırıcı olma ihtimalleri yüksek. Siber polis (?) işi gücü bırakıp küçük bir işverenin banka üzerinden girdi çıktısına bakmaz sanıyorum. Bence hiç uğraşıp paranızdan olmayın.

dediğim gibi küçük bir ilçedeyiz bu tur işler yok maalesef sag olun yinede
iyi de uretim sizin ilcenizde mi,
urunleri kargo ile gonderip sonra sizden oyle mi alacaklar,
mantiken sirket fake olmasa bile bundan ne kari elde edebilir ki ben dusunemedim.

hani el isi icin bu tarz dagitma toplama yapan sirketler var da onlar da ayni sehirden kisilerle anlasiyorlar benim bildigim.

Sirket icin su durum cok avantajli degil, size ucret odeyecek, kargoya odyecek,
ne icin, paketleme :işsiz:

hic mantikli gelmedi bana.

Bu şekilde bir nevi ellerindeki ürünü satmış olabiliyorlar size sonrainda ulasamayabilirsiniz

Bulunduğunuz yerde bayanlara verilen günlük işlere bakın bence mesela perde boncuğu ,kablo bükme yada magnet hazırlama gibi ...
burda yok maalesef olsa zaten internetten bakmazdim

Tek seferlik bir iş mi kapora istiyorlar? Devamlılık varsa her seferinde kazandığınız para kapora olarak orada kalacak demektir. Devamlılığı yoksa da böyle bir işe girişmeniz mantıksız olur.
Dolandırıcı olma ihtimalleri yüksek. Siber polis (?) işi gücü bırakıp küçük bir işverenin banka üzerinden girdi çıktısına bakmaz sanıyorum. Bence hiç uğraşıp paranızdan olmayın.
bana da açıkçası mantakli gelmedi ondan buraya danışmak istedim belki ben bilmiyorumdur

iyi de uretim sizin ilcenizde mi,
urunleri kargo ile gonderip sonra sizden oyle mi alacaklar,
mantiken sirket fake olmasa bile bundan ne kari elde edebilir ki ben dusunemedim.

hani el isi icin bu tarz dagitma toplama yapan sirketler var da onlar da ayni sehirden kisilerle anlasiyorlar benim bildigim.

Sirket icin su durum cok avantajli degil, size ucret odeyecek, kargoya odyecek,
ne icin, paketleme :işsiz:

hic mantikli gelmedi bana.
bir ürün başına bir lira kazanacakmisim

Hiç bulaşmayın derim dolandırılan epey kişi var bu paketleme işi yüzünden. İlla ki evde bir şey yapmak istiyorsanız el işi beceriniz varsa amigurumi örün satın ya da net üzerinden giyim satışı yapın komisyonlu satış

ışte belge gönderdiler onlara mi ait gerçek mi bilemedim suphede kaldim bende
Üzerinde başka bir firmanın ismi yazan bir belgeyi bilgisayarda tarattıktan sonra, istediğin yerini değiştirip çıktı alabilirsin.
Lise zamanları hastane raporunda yapıyorduk 😂😂😂😂
Ne günlerdi bee

Hiç bulaşmayın derim dolandırılan epey kişi var bu paketleme işi yüzünden. İlla ki evde bir şey yapmak istiyorsanız el işi beceriniz varsa amigurumi örün satın ya da net üzerinden giyim satışı yapın komisyonlu satış
teşekkür ederim internet üzerinden l....go ya felan koydum mesela yaptıklarimdan iğne oyası yazmalar alan olması. bebek battaniyesi amigurumi vs hepsini uapabiliryoum çevreye satamadım bunu görünce bunu deniyeyim dedim bulaşmamam en mantiklisi galiba

Guvenilir ve inandirici degil hic riske girmeyin, eger girisimci degilsem para kazanayim diye bir is yapacaksam cebimden para cikarmam.
Muhtarliga gidin, kaymakamliga varsa iskura, halk egitime, tanidiklariniza danisin sanal ortamdaki birine guvenmek niye?

teşekkür ederim internet üzerinden l....go ya felan koydum mesela yaptıklarimdan iğne oyası yazmalar alan olması. bebek battaniyesi amigurumi vs hepsini uapabiliryoum çevreye satamadım bunu görünce bunu deniyeyim dedim bulaşmamam en mantiklisi galiba
İş ilanları siteleri var birde onlara bakmayı deneyin derim

Back
X