- 6 Aralık 2016
- 761
- 2.561
- 113
- Konu Sahibi elacicegim23
aslında firma ismi yazmıyor sadece evde paketleme yazıyor kafam karisti
sakın bulaşmayınnnnn sakın onlar dolandırıcı lütfen kanmayın asla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslında firma ismi yazmıyor sadece evde paketleme yazıyor kafam karisti
İnstagramda firmanın sayfasında tek gönderi varsa dolandırıcıdır. gönderilere hiç yorum yoksa bilin ki dolandırıcıdır. Kaç yorum yapılmış onlara bakın . Yorum yapanların profillerine bakın gerçek hesap mı yoksa hiç takipçisi olmayan boş hesap mı? yorum yapan varsa yorum yapanlara mesaj atın ve sorun. Ama emin olun %95 dolandırıcıdır. Farklı bir olay ama ben bir ürün almak istedim ilk defa güvenip instadan 250 tl boşa gitti.. dolandırıcı çıkmıştı. Ama size yukarıda yazdığım kriterlere baksaydım anlarmışım dolandırıcı olduğunu.Hayirli günler arkadaşlar. benim maddi olarak gelire ihtiyacım var ev aldik borc ödüyoruz hala evime destek olmak istiyorum.
iki kızım var calisamam ilçede oturuyorum burda pek is imkanida yok açıkçası.
ben geçen gun instagramda evde paketleme isi gördüm sevindm açıkçası ama kapora istiyorlar 250 ile 400 arasında..
instagrami yeni actim çok anlamıyorum zaten guvenilir mi degilmi bilenlerden bilgi almak istiyorum.
cok ihtiyacım var ama dolandirilmaktan da korkuyorum soracak kimsede yok buraya danışmak istedim yardimci olursaniz çok mutlu olurum şimdiden çok sagolun:)
Ablacım bunu paintte de yaparlar
Ben olsam güvenmezdim
Dolandırıcılar.Hayirli günler arkadaşlar. benim maddi olarak gelire ihtiyacım var ev aldik borc ödüyoruz hala evime destek olmak istiyorum.
ben geçen gun instagramda evde paketleme isi gördüm sevindm açıkçası ama kapora istiyorlar 250 ile 400 arasında..
instagrami yeni actim çok anlamıyorum zaten guvenilir mi degilmi bilenlerden bilgi almak istiyorum.
cok ihtiyacım var ama dolandirilmaktan da korkuyorum soracak kimsede yok buraya danışmak istedim yardimci olursaniz çok mutlu olurum şimdiden çok sagolun:)
Sakın inanmayın dolandırıcı onlar ben de arasındayım o dolandırılanlarınHayirli günler arkadaşlar. benim maddi olarak gelire ihtiyacım var ev aldik borc ödüyoruz hala evime destek olmak istiyorum.
kesinlikle dolandırıcı bunlar da ne balgeler var ne belgeler size gönderdikleri nekibunlar yazismalarimizdan bilemedim kizlar
dolap uygulamasına da koyun ürünleriniziteşekkür ederim internet üzerinden l....go ya felan koydum mesela yaptıklarimdan iğne oyası yazmalar alan olması. bebek battaniyesi amigurumi vs hepsini uapabiliryoum çevreye satamadım bunu görünce bunu deniyeyim dedim bulaşmamam en mantiklisi galiba