instagram kullananlar yardimci olabilir mi?

Hayirli günler arkadaşlar. benim maddi olarak gelire ihtiyacım var ev aldik borc ödüyoruz hala evime destek olmak istiyorum.
iki kızım var calisamam ilçede oturuyorum burda pek is imkanida yok açıkçası.
ben geçen gun instagramda evde paketleme isi gördüm sevindm açıkçası ama kapora istiyorlar 250 ile 400 arasında..
instagrami yeni actim çok anlamıyorum zaten guvenilir mi degilmi bilenlerden bilgi almak istiyorum.
cok ihtiyacım var ama dolandirilmaktan da korkuyorum soracak kimsede yok buraya danışmak istedim yardimci olursaniz çok mutlu olurum şimdiden çok sagolun:)
İnstagramda firmanın sayfasında tek gönderi varsa dolandırıcıdır. gönderilere hiç yorum yoksa bilin ki dolandırıcıdır. Kaç yorum yapılmış onlara bakın . Yorum yapanların profillerine bakın gerçek hesap mı yoksa hiç takipçisi olmayan boş hesap mı? yorum yapan varsa yorum yapanlara mesaj atın ve sorun. Ama emin olun %95 dolandırıcıdır. Farklı bir olay ama ben bir ürün almak istedim ilk defa güvenip instadan 250 tl boşa gitti.. dolandırıcı çıkmıştı. Ama size yukarıda yazdığım kriterlere baksaydım anlarmışım dolandırıcı olduğunu.

arkadaşlar internetim yok tek tek yazamadım okudum yazdıklarınızı çok sagolun tesekkurler dediğiniz gibi yapıp uzak duracağım. suphedeydim emin oldum Allah razi olsun..

El beceriniz varsa kendiniz üretip satmaya çalışın bu tarz insanlara güvenmeyin. Biraz takipçi kasmak gerekiyor bunun içinde takipçi etkinlikleri var bir ay takipçi kassanız zaten sonra beğeniler olursa keşfete düşersiniz

Hayirli günler arkadaşlar. benim maddi olarak gelire ihtiyacım var ev aldik borc ödüyoruz hala evime destek olmak istiyorum.
ben geçen gun instagramda evde paketleme isi gördüm sevindm açıkçası ama kapora istiyorlar 250 ile 400 arasında..
instagrami yeni actim çok anlamıyorum zaten guvenilir mi degilmi bilenlerden bilgi almak istiyorum.
cok ihtiyacım var ama dolandirilmaktan da korkuyorum soracak kimsede yok buraya danışmak istedim yardimci olursaniz çok mutlu olurum şimdiden çok sagolun:)
Dolandırıcılar.
Paketleme işi için kapora ne alaka...
İşi yapar paranızı alırsınız.

Tv ye çıktı dolandırılanlar aman sakın sakın paranızı kaptırmayın.

düşünsenize hanım efendi

nedir necidir firma yok ortada

ayrıca instagrama ne gerek var komşusuna yada akrabsına şu işi yaparmısın dese ne kargo gerekir nede güvensizlik gelir

paraya siz yolladıktan sonra engelleyecekler sizi yada hesabı silecekler

hesap silinince polis bulamıyor i.p adresini

sözleşme yok, firma yok

günde 400 bir kişiyi doladırsalar aylık 12 bin lira para kazanıyorlar dolandırarak

inanmayın böyle işi yapacak adam evini bildiği malları kaçirmayacak birsürü insan bulur instagrama gerek kalmaz

parkta gördüğü teyzeye dese ona bile yaptırır

ayrıca akrabası ev hanımı olan hiçmi tanıdığı yokmuşta

önce yakını varken sosyal medyaya düşmüş

gerçek olması imkansız.

İnstagramda dolandırıcı çok canım kimseye kapora gönderme sakın

Sakın inanmayın dolandırıcı onlar ben de arasındayım o dolandırılanların

teşekkür ederim internet üzerinden l....go ya felan koydum mesela yaptıklarimdan iğne oyası yazmalar alan olması. bebek battaniyesi amigurumi vs hepsini uapabiliryoum çevreye satamadım bunu görünce bunu deniyeyim dedim bulaşmamam en mantiklisi galiba
dolap uygulamasına da koyun ürünlerinizi

Back
X