- 16 Mart 2019
- 1.541
- 3.229
- 133
- Konu Sahibi baharyelii
-
Ya hocayi bir nebze(!) hoş görmeye çalışıyorum da spora gelen kızlara bakmasi bilmiyorum bence kötü bir hareket...İki üç kız var öyle hadi birine baktın ne alaka oradaki hocalara falan bakıyorsun. Ne amaçla baktın, ne görmeyi umdun diyorum saçma sapan cevaplar veriyor.
Evet ben de bakıyorum ama cok sık gittiği yerdeki kızları aratınca garip geldi…Hepimiz bakıyoruz aslinda? Ama gördügümüzde bozuluyoruz:)
Bence de. Pilot olduğuna inanmadım ondan baktım diyor.Ya hocayi bir nebze(!) hoş görmeye çalışıyorum da spora gelen kızlara bakmasi bilmiyorum bence kötü bir hareket...
Bazen de arkadaslarina filan gösterme sekliyle bakılıyor.Evet ben de bakıyorum ama cok sık gittiği yerdeki kızları aratınca garip geldi
Öyle bir ortamı yok ama bilmem olabilir erkek beyni farklı çalışıyor.Bazen de arkadaslarina filan gösterme sekliyle bakılıyor.
Yorucusunuz.Herkese merhaba,
Dün akşam cok uzun zamandır birlikte olduğum sevgilimin instagram şifresini istedim, verdi. Bugün random bir harfe basıyorum arama sonuçlarında en üstte tanımadığım kızların hesapları çıkıyor:) Yani bu demektir ki o hesapları aramış.
(İnstagramında fotoğraflarımız var, hesabı herkese açık.)
Hesapları biraz inceledim spora gittiği yerdeki kızlar var. Sordum saçma sapan bir şeyler söyledi, üstüne gidince merak ettim dedi. Ne var bunda mesaj atmış mıyım, takip etmiş miyim gibi boş laflarla savunma yapıyor.
Ben de zaman zaman birilerine bakıyorum, fake hesap bazılarınız gibi ben de kullandım hatta fake hesabımı kendisi görmüştü, güven kırıcı şekilde kullanmadığım için aramızda sorun olmadı. O yüzden tam olarak ne tepki vereceğime karar veremedim. En son telefonu suratına kapattım.
Siz olsaydınız ne yapardınız?
Sizden koşarak uzaklaşıp kendimi kurtarırımHerkese merhaba,
Dün akşam cok uzun zamandır birlikte olduğum sevgilimin instagram şifresini istedim, verdi. Bugün random bir harfe basıyorum arama sonuçlarında en üstte tanımadığım kızların hesapları çıkıyor:) Yani bu demektir ki o hesapları aramış.
Hesapları biraz inceledim spora gittiği yerdeki kızlar var. Sordum saçma sapan bir şeyler söyledi, üstüne gidince merak ettim dedi. Ne var bunda mesaj atmış mıyım, takip etmiş miyim gibi boş laflarla savunma yapıyor.
Ben de zaman zaman birilerine bakıyorum, fake hesap bazılarınız gibi ben de kullandım hatta fake hesabımı kendisi görmüştü, güven kırıcı şekilde kullanmadığım için aramızda sorun olmadı. O yüzden tam olarak ne tepki vereceğime karar veremedim. En son telefonu suratına kapattım.
Herkese merhaba,
20-25 yaş arasındayım. Çok haklısınız, çok gereksiz bir hareket oldu…Başta sosyal medya şifresini istemek çok saçma değil mi?
Kaç yaşındasıniz bilmiyorum ama ergen denilecek yaşlardaysanız ufak bir oluru var yoksa yetişkin bir insan için şifre istemek, şifre vermek küçük düşürücü bence.
Konuya gelince merak edip bakmış olabilir evet, bende alakasız kişilere, şeylere bakabiliyorum kendi adıma, bunların hepsinin hesabını eşime verecek olsam ohoo. Şimdi ne geçti elinize çocuk gibidir şifre isteyip net olmayan şeylerle kafanızı bulandırınca? Farklı niyetle bakmış olsa bile bunu tek bir aratmadan çıkaramazsiniz sonuçta.
Aratmadınız kişiler de çıkıyorHerkese merhaba,
Rehberinde mi var demek istediniz?Aratmadınız kişiler de çıkıyor
Haklısınız insanın kişisel alanı olmalı. Gelecekte evlilik düşünüyoruz ve benim de evlilikle ilgili en büyük çekincelerimden biri kişisel alan kalmaması, özelinin kalmaması. Yaptım ve sonucu çok sinirlerimi bozdu ama gördüğüm iyi oldu diye düşünüyorum.Hem şifresini alıyorsunuz, hem huzursuzluk yaratıyorsunuz.
3 senelik evliyim. Eşimin telefonuna elimi sürmedim. Şifresi var, bilmem. Onun özeli. Güvenmeseydim, evlenmezdim zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?