İnstagram Meselesi

İki üç kız var öyle hadi birine baktın ne alaka oradaki hocalara falan bakıyorsun. Ne amaçla baktın, ne görmeyi umdun diyorum saçma sapan cevaplar veriyor.
Ya hocayi bir nebze(!) hoş görmeye çalışıyorum da spora gelen kızlara bakmasi bilmiyorum bence kötü bir hareket...

Yorucusunuz.

Sizden koşarak uzaklaşıp kendimi kurtarırım

Bende merak ettiğim kişilerin alakalı alakasız sosyal hesaplarına bakıyorum. Erkek bayan ayırmadan arayıp buluyorum ama bu arandığım anlamına gelmiyor. Öyle bir niyetim de yok. Biraz fazla irdeliyorsunuz sanırım. Hepimiz insanız bu kadar kasıp özgürlüğe müdahale bana saçma geliyor.

Bu hesap karistirmak filan sknti oluyor genelde.. ya almayacaksin eline ya da burnundan getireceksin

Başta sosyal medya şifresini istemek çok saçma değil mi?
Kaç yaşındasıniz bilmiyorum ama ergen denilecek yaşlardaysanız ufak bir oluru var yoksa yetişkin bir insan için şifre istemek, şifre vermek küçük düşürücü bence.

Konuya gelince merak edip bakmış olabilir evet, bende alakasız kişilere, şeylere bakabiliyorum kendi adıma, bunların hepsinin hesabını eşime verecek olsam ohoo. Şimdi ne geçti elinize çocuk gibidir şifre isteyip net olmayan şeylerle kafanızı bulandırınca? Farklı niyetle bakmış olsa bile bunu tek bir aratmadan çıkaramazsiniz sonuçta.

Son düzenleme:

Şifremi kimseye vermezdim , şifremi isteyen insanla da görüşmeyi keserdim.

Şifre almaya/vermeye karşıyım. Herkesin kendine ait özel alanı olmalı. Yaptığınız çok yanlış.

Erkek arkadaşınızı en iyi siz tanırsınız. Söyledikleri doğrudur veya yanlıştır bilemem. Diyeceğim tek şey güvenmediğiniz biriyle beraber olmayın.

Ben o yüzden şifre alıp verme işine karşıyım insan ister istemez sinir oluyor birkaç gün yazmayın siniriniz geçsin

20-25 yaş arasındayım. Çok haklısınız, çok gereksiz bir hareket oldu…

Açıkçası sizin sevgilinizin instagram şifresini alıp onun arama geçmişini sileceğini bildiğiniz için harflere basarak kimi aratmış bakmanız bile ilişki temelinde bir güven problemi olduğunu gösteriyor. Bence adam akıllı sana güvenmiyorum sebeplerim de şunlar tarzında be konuşma yapın.Gerekirse güveninizi yeniden inşa edin beraber.Yoksa bu şekilde çok sağlıksız

Hem şifresini alıyorsunuz, hem huzursuzluk yaratıyorsunuz.
3 senelik evliyim. Eşimin telefonuna elimi sürmedim. Şifresi var, bilmem. Onun özeli. Güvenmeseydim, evlenmezdim zaten.

Aratmadınız kişiler de çıkıyor

Hem şifresini alıyorsunuz, hem huzursuzluk yaratıyorsunuz.
3 senelik evliyim. Eşimin telefonuna elimi sürmedim. Şifresi var, bilmem. Onun özeli. Güvenmeseydim, evlenmezdim zaten.
Haklısınız insanın kişisel alanı olmalı. Gelecekte evlilik düşünüyoruz ve benim de evlilikle ilgili en büyük çekincelerimden biri kişisel alan kalmaması, özelinin kalmaması. Yaptım ve sonucu çok sinirlerimi bozdu ama gördüğüm iyi oldu diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…