• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnstagram mürdüm butik yardım

lillypot

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2016
1.220
1.008
133
34
Selam kızlar. İnternetten alışveriş yapan biriyim. Sitelerin güvenirliğine dikkat ederim yalnız daha önce hic instagram butiklerinden alisveris yapmadim. Murdumbutikte pelus bir yelek gordum almak istiyorum kapida odemeleri de varmis facebook adresleri de var fakat guvenemiyorum. Daha once alisveris yapan var mi? Sizce guvenilir mi?

Bende instagramda satış yapan biriyim, sattigim ürünler oldu kiyafet degil butigim.
Tamamiyle sans işi sanirim butigi biraz takip edin mesajlarda ki ilgiyi biraz gözlemleyin ve alisveris yorumlari varmi yokmu takipçi sayısı cokda önemli değil yorumlar daha cok belli eder

Bende instagramda satış yapan biriyim, sattigim ürünler oldu kiyafet degil butigim.
Tamamiyle sans işi sanirim butigi biraz takip edin mesajlarda ki ilgiyi biraz gözlemleyin ve alisveris yorumlari varmi yokmu takipçi sayısı cokda önemli değil yorumlar daha cok belli eder
Yorum yapanlara sorsam sağlıklı bir cevap alır mıyım sizce yoksa eş dost akraba olabilirler mi?

Yorum yapanlara sorsam sağlıklı bir cevap alır mıyım sizce yoksa eş dost akraba olabilirler mi?

Uzun zamandir satış yapan biriyse cok yorumu olmalı ve hepside akrabası degildir heralde
İclerinden secmeniz lazim:)

Back
X