- 5 Kasım 2018
- 1.096
- 1.874
- 133
- Konu Sahibi ismira_1923
-
Tabi sorabilirsiniz. Yardımcı olurum her zamanBulsa ne yapıcak ki hiç canını sıkma bence dersin bişey olursa sadece bilgilendiriyorum herşey parayla değil sonuçtabende bişey sormak isterim sana ama özelden
Tabi sorabilirsiniz. Yardımcı olurum her zaman
Yok hiç saygısız bisey yazmadım. Sadece buyrun şikayet edin. Korkmuyorum sizden. Ben yasa-dışı hiçbirşey yapmıyorum sizden mi korkacagim hadi sikayet edin lutfen, benim yaptigim is legal falan dedim. Adama meydan okudum yani uğraşsın resmen benle diye. O anlik sinir tabikufretmediysen neden korkuyosun ki? neden bulsun seni, sayfana girecek de whois den bulacak ta. olmaz öyle. durduk yere uğraşmaz normal insan.
boşuna korkuyosun
Yok hiç saygısız bisey yazmadım. Sadece buyrun şikayet edin. Korkmuyorum sizden. Ben yasa-dışı hiçbirşey yapmıyorum sizden mi korkacagim hadi sikayet edin lutfen, benim yaptigim is legal falan dedim. Adama meydan okudum yani uğraşsın resmen benle diye. O anlik sinir tabiama ben yapi olarak biraz pimpirikli biriyim. Ondan korktum ay beni bulur mu acaba diye tedirgin oldum sonra gece gece
Katılıyorum. Düşünemedim. Hiç aklıma gelmedi gizlemesihukuk bilgilendirmesi yapip site açıp, ip den bir haber olup whois olan kismi saklamak da ne bileyim ☺
aklima sey geldi t.. yasaklanmiştida o dönemin cumhur başkani bile girip tweet mi ne atmiştı bir konuda
arkadasim gizlesende oyle bir dava olsa ıp den bulurlar seni zatenKatılıyorum. Düşünemedim. Hiç aklıma gelmedi gizlemesibu olay oluncaya kadar
Adınıza lüzum yok ki. Adli mercilere bir dilekçe ile ip adresinizden anında tespit ettirebilir.Kızlar ben hobi amaclı ınstagram sayfası açtım ve sayfamda hukuk bilgileri vermekteyim. (Mesleğim geregi) ama avukat değilim. Amacım hani takipçi kasayım belki biseyler yaparım o sayfamla para kazanırım reklam alırım falan diyeydi.
Avukatın biri geldi ve sayfama cevap atip siz ücret almadan böyle herkese paylaşım yapamazsınız dedi. Gerekli yerlere sikayet edecegim dedi. Ben de cevap verdim tabi. Hakaret etmedim ama yuksekten yuksekten konustum. Hicbirsey yapamazsiniz edemezsiniz falan. Neyse sonra konu kapandi. Ben de profilini incelerken aklima sitem geldi. (sayfama ait internet sitem de var ve linki ınstagram profilimde mevcut) Ve baktim ki internet sitemin bilgileri herkese açıkmış. Yani site kime ait diye whois platformunda benim sitenin adini yazınca direkt benim adım soyadım cikiyor. Az once farkettim ve bunu kapattim hemen ama tedirgin de oldum. Çünkü karşı avukat biraz ürkütücü bi tipi de var. Gelir beni bulur mu adımdan falan. Şu saatte saçmalıyor olabilirim ama bilemedim ya
IP den bulmasi icin mahkeme gorulmeli ve mahkeme karariyla adres bilgileri veriliyor. Benim derdim IP den ziyade benim adım soyadımı gördü mü acaba whois den hemen bakmak aklına geldi mı falan. Ya adam sapık gibi tipi var. Garip paylaşımları var. Avukatlık ofisini de paylaşmış yani avukat bence yalan söylemiyor ama tuhaf paylaşımları da var. Kendine ait bi foto koymus mesela altina silahli tabancali yorumlar yazmis. Ne bilim bununla atıştık inatlastik ya. Adimi gorduyse bayan oldugumu anladiysa gelir bana da takar mi cins biri mıdır diye şey ettim. Çünkü ben o anlık sinirle yap istediğini yap şikayet et. Hiçbirşey yapamazsın falan dedim ya ondan.arkadasim gizlesende oyle bir dava olsa ıp den bulurlar seni zaten
ismini gizlesen ne gizlemesen ne yani.
avukatta ağır işsiz yalnız
Mahkeme görülmeden olmaz. O zaman her dilekçeye herkesin IP ortaya dökülür. Cinayetler tacizler tecavüzler önü alınamazdı. Ortada gerçek anlamda suç olmalı ki IP araştırma talebi versin mahkeme.Adınıza lüzum yok ki. Adli mercilere bir dilekçe ile ip adresinizden anında tespit ettirebilir.
Bulmak isterse mahkemeye kadar gitmeye lüzum yok . Erişim imkanları çok yüksek.IP den bulmasi icin mahkeme gorulmeli ve mahkeme karariyla adres bilgileri veriliyor. Benim derdim IP den ziyade benim adım soyadımı gördü mü acaba whois den hemen bakmak aklına geldi mı falan. Ya adam sapık gibi tipi var. Garip paylaşımları var. Avukatlık ofisini de paylaşmış yani avukat bence yalan söylemiyor ama tuhaf paylaşımları da var. Kendine ait bi foto koymus mesela altina silahli tabancali yorumlar yazmis. Ne bilim bununla atıştık inatlastik ya. Adimi gorduyse bayan oldugumu anladiysa gelir bana da takar mi cins biri mıdır diye şey ettim. Çünkü ben o anlık sinirle yap istediğini yap şikayet et. Hiçbirşey yapamazsın falan dedim ya ondan.
aman yok ya daha nelerIP den bulmasi icin mahkeme gorulmeli ve mahkeme karariyla adres bilgileri veriliyor. Benim derdim IP den ziyade benim adım soyadımı gördü mü acaba whois den hemen bakmak aklına geldi mı falan. Ya adam sapık gibi tipi var. Garip paylaşımları var. Avukatlık ofisini de paylaşmış yani avukat bence yalan söylemiyor ama tuhaf paylaşımları da var. Kendine ait bi foto koymus mesela altina silahli tabancali yorumlar yazmis. Ne bilim bununla atıştık inatlastik ya. Adimi gorduyse bayan oldugumu anladiysa gelir bana da takar mi cins biri mıdır diye şey ettim. Çünkü ben o anlık sinirle yap istediğini yap şikayet et. Hiçbirşey yapamazsın falan dedim ya ondan.
Hukukçuların eli kolu o kadar kısa mı sanıyorsunuz?Mahkeme görülmeden olmaz. O zaman her dilekçeye herkesin IP ortaya dökülür. Cinayetler tacizler tecavüzler önü alınamazdı. Ortada gerçek anlamda suç olmalı ki IP araştırma talebi versin mahkeme.
Benim derdim whoisden benim adıma hemen baktı mi acaba diye. Ad soyad kabak gibi ortadaydı
canım benim hiç korkma benim de 236 k hesabım var en fazla telif atar oda fotoğraf kendisine aitse. hiç birşey yapamaz merak etmeKızlar ben hobi amaclı ınstagram sayfası açtım ve sayfamda hukuk bilgileri vermekteyim. (Mesleğim geregi) ama avukat değilim. Amacım hani takipçi kasayım belki biseyler yaparım o sayfamla para kazanırım reklam alırım falan diyeydi.
Avukatın biri geldi ve sayfama cevap atip siz ücret almadan böyle herkese paylaşım yapamazsınız dedi. Gerekli yerlere sikayet edecegim dedi. Ben de cevap verdim tabi. Hakaret etmedim ama yuksekten yuksekten konustum. Hicbirsey yapamazsiniz edemezsiniz falan. Neyse sonra konu kapandi. Ben de profilini incelerken aklima sitem geldi. (sayfama ait internet sitem de var ve linki ınstagram profilimde mevcut) Ve baktim ki internet sitemin bilgileri herkese açıkmış. Yani site kime ait diye whois platformunda benim sitenin adini yazınca direkt benim adım soyadım cikiyor. Az once farkettim ve bunu kapattim hemen ama tedirgin de oldum. Çünkü karşı avukat biraz ürkütücü bi tipi de var. Gelir beni bulur mu adımdan falan. Şu saatte saçmalıyor olabilirim ama bilemedim ya
Aynı şehirde misiniz? Belki adam sahte profildir. Sapık falan olmasın. Sizi bulup ne yapacak. Endişe etmeyin. O karakterde biri kaç kişi ile uğraşıyordur zatenMahkeme görülmeden olmaz. O zaman her dilekçeye herkesin IP ortaya dökülür. Cinayetler tacizler tecavüzler önü alınamazdı. Ortada gerçek anlamda suç olmalı ki IP araştırma talebi versin mahkeme.
Benim derdim whoisden benim adıma hemen baktı mi acaba diye. Ad soyad kabak gibi ortadaydı
arzuhalcilerde avukat degil ama dilekce yazabiliyor dimi.bence sorun olmaz dolandirci gibi avukatum dememisiniz. evlenmeden once 14 yil calistim bu sektorde avukatlarin tum isleri bendeydi yetki olsa durusmaya bile beni sokacaklardi hukukdeyince sadece avukat hukukcu degil once bunu anlamak gerekli bence bi hakimden tut mubasire kadar hukukcudur.herkes de varsa bilgisi paylasabilir bence.Sorumu anlamamişsiniz sanırım. Benim sorum adım soyadımdan beni bulmasıyla ilgiliydi. Is hukuku danışmanları bu işi para karşılığı avukat olmadan yapabiliyorlar. Adi üstünde danışmanlık. Benim sayfam da yeni çıkan yasaları paylaşım üzerineydi zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?