Instagram storylerime yabancı fake kişiler bakiyor sizinde varmı böyle durum?

Minnoskedim

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Mart 2020
266
87
18
Merhaba güzel insanlar ,öncelikle bu yaklaşık 1 aydır devam ediyor garip şekilde storylerime yabancı fake hesap bakıyor engelliyorum yine bitiyor buluyor bakıyor birde profilinde saçma sapan içerikli link oluyor , bunun sebebi nedir çok sinir bozucu durum sizinde böyle durum var mı ?

Profilim takip etmeyenlere kapalı olduğu için böyle bir durumla karşılaşmıyorum. Sinirlerin bu kadar bozuluyorsa sana da öneririm
Güzel cevap verdiğiniz için teşekkür ederim fakat benim kendime ait olan resimlerim olmadığı için evcil hayvanın var onu paylaşıyorum sürekli O konuda rahatım ama ..sadece nasıl oluyor anlamadım acaba başka kişilerde de oluyor mu diye sormak istedim

Benimde hikayelerime cinsel içerikli sayfalar bakıyor. Engellemiyorum. Sonu gelmiyor. Fotoğraflarıma yorum yapmadıkları sürece gizli gizli takip etmelerinde bir sakınca yok. Çok rahatsız olursam Villanelle dediği gibi profilimi kitlerim.

E profil gizli değilse herkes bakabilir,neden buna takılıyorsunuz

Nasıl yani anlamadım stalklama durumu varmı simdi
Hayır hangi programı kullanıp yapıyorlar bilmiyorum
Nasıl yani anlamadım stalklama durumu varmı simdi
Hayır nasıl bir program kullanıyorlar bilmiyorum mesela arkadaşlık isteğini kabul etmeden arkadaş oluyorsunuz saçma sapan hesaplarla ve profilinize bakabiliyorlar

Benim de herkese açık bir hesabım var ve her storymin sonunda bu tarz +18 sıfır takipçili hesaplar hikayeme bakıyor ilk baş çok panik olsam da şöyle bişey duydum doğru mu bilmiyorum hikayelere gizlice bakma uygulamaları varmış bizi stalklayıp o şekilde hikayemize bakanlardan dolayı bize öyle görünüyorlarmış yani gizli hayranlarımız bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…