- 25 Mart 2015
- 24
- 17
- 29
- Konu Sahibi benbilmezsembeyimnebilir
Merhaba arkadaşlar ben Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde öğrenciyim. Geçtiğimiz mart ayının sonunda instagram üzerinden ENGİNARBUTİK ten 150 lira karşılığında 3 elbise sipariş verdim ürünlerin 20-25 gün içerisinde elimde olacağını söyledi. Ancak 1,5 ay sonra yalnızca bir ürün elime ulaştı ve ürün hatalı dikimdi. Bunu görevliye (Adı DENİZ) söylediğimde bilmediğini bir şey yapamayacağını söyledi. Maalesef terzi terzi gezmeme rağmen ürünü kimse düzeltemedi. Diğer iki ürün aylar geçmesine rağmen elime ulaşmadı ve en son elime ptt den iki kağıt ulaştı diğer 2 ürün Güney Kıbrıs Rum kesimine gönderilmişti ve benim alma ihtimalim olmadığı için geri gönderilecekti. Bunu bana ürün satan kişiye söylediğimde teslim alınmayan ürünlerde mesuliyet kabul etmiyoruz dedi. Bende ürünü resmen farklı bir ülkeye gönderdiğini ya ürünleri tekrar göndermesini ya da paramı geri iade etmesi gerektiğini söyledim. Tabi ki ikisi de olmadı. Elimde ürünlerin bana ulaşmadığına dair iki kağıt hatalı dikim bir tulum ve kızın hesap numarası ile cep telefonu numarası var. Ne yapmalıyım hukuki açıdan bir hakkım var mı? polise gitsm yardımcı olurlar mı? Yardım edin lütfen..
Son düzenleme: