- 11 Eylül 2017
- 2.027
- 2.076
- 133
- 35
- Konu Sahibi Kestane Sekeri
-
Kızlar iyi geceler,
İngstagramda bı butik sayfasindan takim aldım pamuklu demelerine rağmen polyester bedende sıkıntı yasamazsin demelerine rağmen sıkıntı yasadm 36 bedeni bile aşırı bol oldu ve iade istedim.İade olmadığını değişim yapabildiklerini söyledi.Bu şartı bilmiyordum.Arastirmama göre internetten alınan her üründe 14 gün içerisinde iade etmek zorundalarmis tutarı.Ben şikayet edeceğimi söyledim heryerden engellemisler.Nereye basvurmam gerekiyor bilenler anlatabilir mi?
Kızlar iyi geceler,
İngstagramda bı butik sayfasindan takim aldım pamuklu demelerine rağmen polyester bedende sıkıntı yasamazsin demelerine rağmen sıkıntı yasadm 36 bedeni bile aşırı bol oldu ve iade istedim.İade olmadığını değişim yapabildiklerini söyledi.Bu şartı bilmiyordum.Arastirmama göre internetten alınan her üründe 14 gün içerisinde iade etmek zorundalarmis tutarı.Ben şikayet edeceğimi söyledim heryerden engellemisler.Nereye basvurmam gerekiyor bilenler anlatabilir mi?
İşte bu yüzden İnternetten alışveriş yapmaya karşıyım her ne kadar iç yorulmadan ve zaman harcamadan yapılsada canlı gözle görmek gibisi yok bazı modeller bol veya dar kesim oluyor ondan bedeninizi bilsenizde kişiye göre degişebiliyor ve evet bir çok yerde iade yok değişim yapabiliriz diyorlar malesef.Kızlar iyi geceler,
Ben neredeyse her şeyimi internetten alıyorum. Önemli olan ne olduğu belli olan sitelerden alışveriş yapmak. Instagramdan hiçbir şey almadım tabi. Sonuçta sana hıyar da gönderebilirler ve hiç bir şey kanıtlayamazsınızİşte bu yüzden İnternetten alışveriş yapmaya karşıyım her ne kadar iç yorulmadan ve zaman harcamadan yapılsada canlı gözle görmek gibisi yok bazı modeller bol veya dar kesim oluyor ondan bedeninizi bilsenizde kişiye göre degişebiliyor ve evet bir çok yerde iade yok değişim yapabiliriz diyorlar malesef.
Bildiğim kadarıyla insta dan iade yok internet alışverişindeki kurallar ve haklar geçerli değil gayrı resmiKızlar iyi geceler,
Kızmayın ama inanıp da instagramdan facebooktan alışveriş yapan herkesin bu basına geliyor, çoook görüyoruz bunu.Kızlar iyi geceler,
İnternet alışverişi ile İnstagram alışverişi bir değil. Yıllardır her şeyimi internet sitelerinden alırım. Onlarca kez değişim de yaptım. Aldığım ürün daha ben kullanmadan indirime girince iade edip yenisini indirimli bile aldım. Hatta geçen bir salopet aldım, bir kaç kez kullandım önünde dikiş attı maille bilgilendirdim hemen arayıp iade gönderebileceğimi söylediler, ama ben çok beğenmiştim değişim yaptılar. Ama nereden aldığınız çok önemli. Ben normal mağazaların internet sitelerini kullanıyorum dolayısıyla yasal sorumlulukları var, hatta avantajı bile var. Çoğu markanın internet sitesi indirimli, mağazada olmayan tüm ürünleri görebiliyorsun, mağaza ışıklarında gaza gelip aldığın ürünü eve gelip beğenmeyince iade edemiyorsun ama siteden aldığını sorgusuz sualsiz iade edebiliyorsun. Bilinçli kullanımda aşırı yararlı bir şey.İşte bu yüzden İnternetten alışveriş yapmaya karşıyım her ne kadar iç yorulmadan ve zaman harcamadan yapılsada canlı gözle görmek gibisi yok bazı modeller bol veya dar kesim oluyor ondan bedeninizi bilsenizde kişiye göre degişebiliyor ve evet bir çok yerde iade yok değişim yapabiliriz diyorlar malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?