- 20 Haziran 2016
- 1.618
- 2.781
- 133
- 40
- Konu Sahibi Kestane Sekeri
-
İşte bu yüzden İnternetten alışveriş yapmaya karşıyım her ne kadar iç yorulmadan ve zaman harcamadan yapılsada canlı gözle görmek gibisi yok bazı modeller bol veya dar kesim oluyor ondan bedeninizi bilsenizde kişiye göre degişebiliyor ve evet bir çok yerde iade yok değişim yapabiliriz diyorlar malesef.
Faturasız göndermişler pttden almıştım onun fişi mevcut sadeceNeresi acaba? Fiş var mı elinizde?
Aci bı tecrübeyle öğrendim zatenHiç bir şey yapamazsınız. İnstagram butikleri yasal olmadığı için yasal yaptırımlar onlara işlemiyor. İnternetten alışveriş yapacaksanız ya çok çok araştırın ya da güvenilir siteleri tercih edin istagram butiklerini değil.
Bunu yapicam eşim hacker zaten o parayı onlardan fazlasıyla cikarticamBildiğim kadarıyla insta dan iade yok internet alışverişindeki kurallar ve haklar geçerli değil gayrı resmi
Ama yine de tüketici haklarına şikayet edin instagram şikayet hesapları var hesabı ifşa edin bir çok hasthagle etiketleyin çok görülsün rezil olsunlar
Aynisi Benin de basima geldi ne kadar ugrastiysam da iade olmadi haram zikkim olsunKızlar iyi geceler,
İngstagramda bı butik sayfasindan takim aldım pamuklu demelerine rağmen polyester bedende sıkıntı yasamazsin demelerine rağmen sıkıntı yasadm 36 bedeni bile aşırı bol oldu ve iade istedim.İade olmadığını değişim yapabildiklerini söyledi.Bu şartı bilmiyordum.Arastirmama göre internetten alınan her üründe 14 gün içerisinde iade etmek zorundalarmis tutarı.Ben şikayet edeceğimi söyledim heryerden engellemisler.Nereye basvurmam gerekiyor bilenler anlatabilir mi?
Valla o zaman yandılarBunu yapicam eşim hacker zaten o parayı onlardan fazlasıyla cikarticam
Valla hakettiler kendilerine söyledim acısı çıkar diye ciddiye almadılar bizi sayfaları yok olunca gorucem onlariValla o zaman yandılar
Walla bravo size.Ben değişim bir ürün alıp sonrada sitelerinin altına binlerce farklı hesaplardan otomatik mesaj gonderticem odeticem yani bunun bedeliniBende pamuklu saten gecelik sipariş etmiştim bi sayfadan instagram da. Naylon bişey geldi poşet gibi incecik. Oldukça fazla para da vermiştim iade yok değişim var dediler. Değiştirsem yine aynı şekilden kötü ürün gelecekti ısrarla direttim iadeye. Engellediler telefonumu açmadılar sürekli farklı numaralardan (arkadaşlarım, ailem) aradım bütün gün ama. Belki 1ay uğraştım artık iş inada binmişti benim için. Whatsap hatları vardı ordan yazdım sizi şikayet edeceğim her yere vs. O tarz şeyler yazdım. Sonuç 1ayın sonunda kargo param dahil hepsi iade gerçekleşti.
İyi edersinizValla hakettiler kendilerine söyledim acısı çıkar diye ciddiye almadılar bizi sayfaları yok olunca gorucem onlari
Faturasız göndermişler pttden almıştım onun fişi mevcut sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?