Instagram uzerinden iş nasil yapilir arkadaşlar

minnie

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2010
9.517
9.888
723
Ankara
Selam arkadaşlar zar zor bir işe başlamıştım pandemi dolayısıyla çalışamıyorum su an ayriyeten tüp bebek surecindeyim sık sık hastaneye gidiyorum. Hastanede bazen saatlerım geçiyor zaman zaman operasyonlar geçirebiliyorum yani yeni bir iş bulsam bile yürütmem çok zor bu şekilde aslında maddi bir zorluğumuz yok ama eşimin eline bakmak istemiyorum aileme zaman zaman maddi anlamda destek olmak ıstiyorum. Hem eşimle bir dönem ayrı kalmıştık o gunlerden bana ders oldu kendi kazancımın olması gerekliliği o yüzden su an içinde bulunduğum durumdan çok rahatsizim biseyler yapmak istiyor yapamıyorum .ınstagram üzerinden satış yapsam giyim yada bijuteri falan bu işler nasıl yürüyor bilen varsa yönlendirme yapabilir mi yada ev içinde başka ne yapabilirim fikir verin arkadaşlar çok huzursuz bi ruh halindeyim

El emekleri daha çok ilgi görüyor ama takipçi gerekiyor ne satarsanız satın o kısım sıkıntı değilse güzel öneriler gelecektir

instagram üzerinden inan hiç kolay değil, 2. el uygulamalarından satış yapabilirsin ama bijuteri, bebek ürünleri, ayakkabı vs alıp uygulamalara yükleyip daha hızlı ve kolay satış yapabilirsin.
Uygulamalar derken?nasıl oluyor anlamadım bu konuda cahilim aslında sizlerden yardim almaya geldim

İşim çok şükür var ama bunu ben de istiyorum.
İki kelimeyi bir araya getiremeyen, dekolteli kamera karşısa çıkanlar yapıyorsa biz de yapabiliriz bence
Bilmiyorum yapabilir miyim ama denemek istiyorm boş boş durmak gücüme gidiyor

Uygulamalar derken?nasıl oluyor anlamadım bu konuda cahilim aslında sizlerden yardim almaya geldim
dolap, gardrops, zebramo ,modacruz uygulamaları var.telefonuna indiriyosun.sonra kendine hesap oluşturuyosun gayet basit mail adresinle hemen yaparsın.sonra satacağın ürünlerin fotoğrafını ürün ekle deyip yüklüyosun.açıklamalarını yazıyosun, fiyatını giriyosun.Ürün satışa çıkmış oluyo.Satıldığında bildirim geliyor ve anlaşmalı kargolara götürüp bırakıyosun.Mesela diyosun ki ben bunu dolap'la yolluycam.Sana satış yaptığında uygulamadan kod veriliyo.O kodla beraber ücretsiz kargoluyosun.Sonra alıcı ürünü teslim alıp onaylayınca paran da onaylanmış oluyo ve banka hesabına aktarıyosun.

ben elimdeki fazlalıkları sattım hep 1 senede 3 bin lira gibi bişey kazandım sırf kullanmadığım eşyalardan.

dolap, gardrops, zebramo ,modacruz uygulamaları var.telefonuna indiriyosun.sonra kendine hesap oluşturuyosun gayet basit mail adresinle hemen yaparsın.sonra satacağın ürünlerin fotoğrafını ürün ekle deyip yüklüyosun.açıklamalarını yazıyosun, fiyatını giriyosun.Ürün satışa çıkmış oluyo.Satıldığında bildirim geliyor ve anlaşmalı kargolara götürüp bırakıyosun.Mesela diyosun ki ben bunu dolap'la yolluycam.Sana satış yaptığında uygulamadan kod veriliyo_O kodla beraber ücretsiz kargoluyosun.Sonra alıcı ürünü teslim alıp onaylayınca paran da onaylanmış oluyo ve banka hesabına aktarıyosun.

ben elimdeki fazlalıkları sattım hep 1 senede 3 bin lira gibi bişey kazandım sırf kullanmadığım eşyalardan.
Teşekkür ederim uzun uzun yazmışsın bi yapmaya çalışayım eski ürünlerden bile güzel kazanmışsın. Bilmediğim biseyi öğrenmiş oldum

2. el ya da kendi el emeğinizi satmayacaksanız şirket kurup, fatura kesip vergi ödemeniz gerekiyor. Aksi halde kazandığınızın kat kat fazlası cezalarla karşılaşmanız çok yüksek ihtimal.
O zaman el.emegine yönelmem lazım şirket kurmak v.s benim için fazla riskli

Bi ara takı yapıyordum ama dediginiz gibi takipçi v.s...sorun

reklam verebilirsin. satış yapmak için.
takipçi etkinliklerine katılabilirsin. takipçi çok gözükünce daha güvenilir buluyor insanlar.
sattığın zamanda gardrops vs üzerinden satışı gerçekleştirirsen kargo sıkıntısı yaşamazsın.

Back
X