• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Instagram uzerinden iş nasil yapilir arkadaşlar

Selam arkadaşlar zar zor bir işe başlamıştım pandemi dolayısıyla çalışamıyorum su an ayriyeten tüp bebek surecindeyim sık sık hastaneye gidiyorum. Hastanede bazen saatlerım geçiyor zaman zaman operasyonlar geçirebiliyorum yani yeni bir iş bulsam bile yürütmem çok zor bu şekilde aslında maddi bir zorluğumuz yok ama eşimin eline bakmak istemiyorum aileme zaman zaman maddi anlamda destek olmak ıstiyorum. Hem eşimle bir dönem ayrı kalmıştık o gunlerden bana ders oldu kendi kazancımın olması gerekliliği o yüzden su an içinde bulunduğum durumdan çok rahatsizim biseyler yapmak istiyor yapamıyorum .ınstagram üzerinden satış yapsam giyim yada bijuteri falan bu işler nasıl yürüyor bilen varsa yönlendirme yapabilir mi yada ev içinde başka ne yapabilirim fikir verin arkadaşlar çok huzursuz bi ruh ile lhalindeyim
Bende daha önce buraya böyle bı post ackistim daha önce pek cvp alamamıştm😒bende çocuk kıyafeti getirtip satmıştım daha doğrusu satamadım😁 Instagram dan da çok takipçi olması gerekiyor takipçi artırmak için yapılan gruplar etkinlikler fln oluyo ama oda genelde ya geç saatlerde yada çok kişiyi takip edip onlarında seni takip etmesiyke fln onunlada sürekli telefonla ilgilenip durmak gerekiyor ben beceremedim belki sizi yaparsanız ve ürünlerin fiyatları pahalı o yüzden sermaye gerekiyor..yani böyle bişey yapacağına bı meslek edin kurslara gidip mesela fotoğrafcilik kursuna fln gidip evde binodani stüdyo haline getirebilirsiniz bu takip ettiğim fotoğrafci öyleydi sadece bebek ve çocuk fotoğrafi çekiyor msu şimdi kendi stüdyosunu açtı...yada bı iş bulup çalış yani hani illa kendi param olsun diyorsan

Sizin eşiniz de aşırı annesine düşkündü değil mi? Sorunlarınızı çözdünüz mü nasıl size karşı şuan annesi ve kendisi?
Sizi tebrik ederim iyi bir hafızanız var onlar halen düşkün birbilerine düşkün ama zırt birt emrivakiler,beraber aktiviteler bitti nerdeyse bitti ayrıldık geri birleştik baya değişik ve zor günler yaşadım k.v bana saramıyor artık

Bende daha önce buraya böyle bı post ackistim daha önce pek cvp alamamıştm😒bende çocuk kıyafeti getirtip satmıştım daha doğrusu satamadım😁 Instagram dan da çok takipçi olması gerekiyor takipçi artırmak için yapılan gruplar etkinlikler fln oluyo ama oda genelde ya geç saatlerde yada çok kişiyi takip edip onlarında seni takip etmesiyke fln onunlada sürekli telefonla ilgilenip durmak gerekiyor ben beceremedim belki sizi yaparsanız ve ürünlerin fiyatları pahalı o yüzden sermaye gerekiyor..yani böyle bişey yapacağına bı meslek edin kurslara gidip mesela fotoğrafcilik kursuna fln gidip evde binodani stüdyo haline getirebilirsiniz bu takip ettiğim fotoğrafci öyleydi sadece bebek ve çocuk fotoğrafi çekiyor msu şimdi kendi stüdyosunu açtı...yada bı iş bulup çalış yani hani illa kendi param olsun diyorsan
Anladım baya zor yani bu işler:) illa paramı kazanmak ıstiyorum kendimi böyle güvende hissetmiyorum ise girmem su anda içinde bulunduğum durumdan dolayı zor

Sizi tebrik ederim iyi bir hafızanız var onlar halen düşkün birbilerine düşkün ama zırt birt emrivakiler,beraber aktiviteler bitti nerdeyse bitti ayrıldık geri birleştik baya değişik ve zor günler yaşadım k.v bana saramıyor artık

Bi zahmet saramasın hatırlıyorum çok saçma olaylar vardı eşin akıllanıp kıymetini biliyosa sorun yok

Ne satıyorsunuz?
Kendi diktiğim ürünler..şu an mesela saç tokası bağlama toka dikiyorum :KK53: çok sevdim ben bunları hem kendime inşaalalh dkicem hemde satışa koyucam.zaten çok ucuz fiyatlara koyuyoyorum ona rağmen gitmiyorlar
Evde mutfakta kullanmak için bone de dikiyorum kıyafet,kitap kılıfı vb.. birçok şey üzerinden dikisteb gidiyorum yani🙈🌸

Kendi diktiğim ürünler..şu an mesela saç tokası bağlama toka dikiyorum :KK53: çok sevdim ben bunları hem kendime inşaalalh dkicem hemde satışa koyucam.zaten çok ucuz fiyatlara koyuyoyorum ona rağmen gitmiyorlar
Evde mutfakta kullanmak için bone de dikiyorum kıyafet,kitap kılıfı vb.. birçok şey üzerinden dikisteb gidiyorum yani🙈🌸
Ne güzel dikiş becerin var umar im kazanç sağlarsın yapanlar nasıl yapıyor anlamıyorum

Kolay gelsin bakalım 🌷

Arkadaşlar illa şirket kurmanıza gerek yok. komisyonlu satış diye hiç mi duymadınız ? yapmayan çok az kaldı çünkü. Ben de yıllarca komisyonlu sattım ama artık kendi şirketimi kurdum. başkalarına kazandırdığım yeter artık dedim biraz da kendime çalışayım :)

Arkadaşlar illa şirket kurmanıza gerek yok. komisyonlu satış diye hiç mi duymadınız ? yapmayan çok az kaldı çünkü. Ben de yıllarca komisyonlu sattım ama artık kendi şirketimi kurdum. başkalarına kazandırdığım yeter artık dedim biraz da kendime çalışayım :)
Nasıl yaptınız?nasıl oluyor bu işler biraz anlatır mısınız

Banim bir arkadaşım butik açtı. Ama öncesinde takipçi topladı. Mesela ablası esnaftır ona rica etti. Bana ailene de söyle diye ekletti. Bazı satış firmalarının hikayesine girmeye çalıştı. Mesela birinden bir şey satın alıp onu öven bir hikaye atıp paylaşılmasına emek verdi. Yeteri kadar takipçisi olunca ürünler getirdi satmaya başladı. Vergisi çokmuş. Şimdilik alanlar sadece yakın arkadaş eş dost akraba diyor. Onun ama çevresi geniştir

dolap, gardrops, zebramo ,modacruz uygulamaları var.telefonuna indiriyosun.sonra kendine hesap oluşturuyosun gayet basit mail adresinle hemen yaparsın.sonra satacağın ürünlerin fotoğrafını ürün ekle deyip yüklüyosun.açıklamalarını yazıyosun, fiyatını giriyosun.Ürün satışa çıkmış oluyo.Satıldığında bildirim geliyor ve anlaşmalı kargolara götürüp bırakıyosun.Mesela diyosun ki ben bunu dolap'la yolluycam.Sana satış yaptığında uygulamadan kod veriliyo_O kodla beraber ücretsiz kargoluyosun.Sonra alıcı ürünü teslim alıp onaylayınca paran da onaylanmış oluyo ve banka hesabına aktarıyosun.

ben elimdeki fazlalıkları sattım hep 1 senede 3 bin lira gibi bişey kazandım sırf kullanmadığım eşyalardan.
ben de hem oyalanıyorum hem para kazanıyorum evde ki fazlalıklardan böylece kurtuldum 11bin civarı da kazandım 2 yılda.pandemi bitimi de çin den oyuncak getirtip satmayı planlıyorum

İnstagram üzerinden satış yapmak sanıldığı gibi kolay değil satacağınız ürün için müşteriler kapıda ödeme imkanı istiyor bunu sağlayabilmek için kargo şirketiyle anlaşma yapabilmeniz için vergi dairesinden vergi numarası almanız gerekiyor ayrıca satış yapsanız da yapmasanız da her ay belli bir ödeme şartı var artı muhasebe parası ve rekabet halinde birçok sayfa var aralarından sıyrılabilmek için uzun bir müddet ve takipçi sayfası çok olan sayfalara reklam vermeniz gerekiyor bu da insanı oldukça yoruyor ama gardrops gibi uygulamalarda satış daha kolay oluyor orada yavaş yavaş ilerleyebilirsiniz ben orada satış yapmayı daha çok seviyorum en azından uygulama güvencesi altında satış yapmak daha güzel

Back
X