- 17 Nisan 2018
- 319
- 220
- 103
- Konu Sahibi sekerzadem
Öncelikle cok acimasiz yorumlar yapmasaniz bir nebzede olsa sevinirim,esim normalde bna iyi davranan eviyle ilgilenen işten eve evden işe gelen biri bende eşime ayni sevgi ve hoş goruyle yaklasiyorum ki hatta eski konularimdan bilenler vardir ona olan fedakarliklarda resmen rekor kirdim...Konuya gireyecek olursak,eşimin instagram hesabina bakarken bir kizin fotografina masallah:)diye yorum yapmiş kizda esime tesekkur ederim:)yazmiş ben bunu gorunce cildirdim telefonu gosterip hesap sordum oysa ver şu telefonu diye beni azarlayip konuyu kapatmaya calisti o anki sinirle ordan uzaklastim sakinlesip dusunmeliydim yarim saat sonra esim olacak sahis yani gelip birseyleri bahane edip konysmaya calisti bende senin kadar ahlaksiz serefsz birini tanimiyorum dedim sonradan da ekledim napican dovucen mi dedim ve elini sikp bu eli kirarim dedim ama o hayla olayi sakaya vuruyor bende ondan uzak duruyorum yoksa oldurcem ne yapicam ben evli bir adamin bir bayana boyle bir yorumda bulunmasinin mantikli hic bir yani yok sinirden elim ayagim titriyor bunlari bile zor yazdim