instagram ve eşim...

Bence çok normal davranmışsınız ben olsam çok daha kötü konuşurdum uslup falan umrumda olmaz afedersiniz salak yerine konulduğumda.

Hiçbir köyü niyeti olmasa bile ailemden biri görse bile bana dünyayı zindan ederler

Ayrıca evli erkekler orda burda kızlara ağzı sulanarak bakamaz bakana haddini vermek gerekir ki daha ileriye gidemesin

Daha fazla kavgaya gerek yok bundan sonra sürekli takipte kalın başka işler karıştıramasın.Potansiyel var çünkü..

Öncelikle cok acimasiz yorumlar yapmasaniz bir nebzede olsa sevinirim,esim normalde bna iyi davranan eviyle ilgilenen işten eve evden işe gelen biri bende eşime ayni sevgi ve hoş goruyle yaklasiyorum ki hatta eski konularimdan bilenler vardir ona olan fedakarliklarda resmen rekor kirdim...Konuya gireyecek olursak,eşimin instagram hesabina bakarken bir kizin fotografina masallah:)diye yorum yapmiş kizda esime tesekkur ederim:)yazmiş ben bunu gorunce cildirdim telefonu gosterip hesap sordum oysa ver şu telefonu diye beni azarlayip konuyu kapatmaya calisti o anki sinirle ordan uzaklastim sakinlesip dusunmeliydim yarim saat sonra esim olacak sahis yani gelip birseyleri bahane edip konysmaya calisti bende senin kadar ahlaksiz serefsz birini tanimiyorum dedim sonradan da ekledim napican dovucen mi dedim ve elini sikp bu eli kirarim dedim ama o hayla olayi sakaya vuruyor bende ondan uzak duruyorum yoksa oldurcem ne yapicam ben evli bir adamin bir bayana boyle bir yorumda bulunmasinin mantikli hic bir yani yok sinirden elim ayagim titriyor bunlari bile zor yazdim
İnstagramını kapat bukadar basit aynısını sen yapsan kimbilir hangi hastaneden yazıyodn bize ezdirme kendini ki tekrarlamasın olay

Evliler daha hevesli dm den yürümeye ,yorum yapmaya tek siz degilsiniz daha neler neler oluyor kadinlarin bilmedigi maalesef böyle bi zamandayız bence telefonunu biraz daha araştır başka neler var bak
CEBIMDEKI YABANCI diye bir film var mutlaka izleyin tam da bu konulalarla ilgili kadın erkek millet birbirini en çok da kendini kandırıyor
İtalyan versiyonunu izledim. Güzel film. En iyisi bilmemek yani.

Bu evlilikte guven yok. Guven yoksa nereye kadar? Uzatmalari oynarsiniz sadece boyle...

Ya şu instagramı şükür ki yaşlı erkekler pek keşfetmedi daha. Facebook'ta neler görüyorum, midemi bulandırdı erkekler artık iyice. Yorumlarını gizlemeyi ya bilmiyorlar ya da gerek bile duymuyorlar torun torba sahibi ak sakallı dedeler. Şeytan diyor ekran fotolarını alıp profillerine gir, duvarlarına yapıştır, görsün yakınları ne bk olduklarını:skandal:
Konu sahibi siz de ithamlarda abartmışsınız gerçi ama haklısınız tepkinizde. Tepkinin ağırı laflarla değil davranışlarla olanıdır. Böyle insanlar nasıl yola gelir bilmiyorum ama eşiniz tam sopalık. Sorsan ne var derler ama aynı şeyi siz yapsanız nolur bilmem artık. Adam aldatmaya meyilli bu belli maalesef.
Icımden gecen facebookta eskort tarzı bı kadın yarın cıplak resımler paylaşmış tesaduf bısekılde gordum:))yoksa arastırmıyorum
Adamlar neler yazmıs profılıne gırıyorum cocukları karısı resımlerı var cıldırdım aynen paylaşmak geldı sayfasında ya da esıne atmak ama dedım napıyosun sanane
Gecen gun babamla annemın arkadası bı AMCA var severım ıyı bı adam aıle dostu arkadaslık atmıs esı kızları hepsı bende kabul ettım arkadasından onun lıstesınden bırı meaaj atmıs nasılsınız dıye adam bıldıgın 70 yasında cıldırdım efendım aykut amca dıye yazıcaktım ama hadı dedım engelle gıtsın ıt ı....

Çok ağır konusmussunuz.
Adamın yaptığı ayrı bir olay zaten ,kim olsa çıldırır. Terbiyesiz...

Öncelikle cok acimasiz yorumlar yapmasaniz bir nebzede olsa sevinirim,esim normalde bna iyi davranan eviyle ilgilenen işten eve evden işe gelen biri bende eşime ayni sevgi ve hoş goruyle yaklasiyorum ki hatta eski konularimdan bilenler vardir ona olan fedakarliklarda resmen rekor kirdim...Konuya gireyecek olursak,eşimin instagram hesabina bakarken bir kizin fotografina masallah:)diye yorum yapmiş kizda esime tesekkur ederim:)yazmiş ben bunu gorunce cildirdim telefonu gosterip hesap sordum oysa ver şu telefonu diye beni azarlayip konuyu kapatmaya calisti o anki sinirle ordan uzaklastim sakinlesip dusunmeliydim yarim saat sonra esim olacak sahis yani gelip birseyleri bahane edip konysmaya calisti bende senin kadar ahlaksiz serefsz birini tanimiyorum dedim sonradan da ekledim napican dovucen mi dedim ve elini sikp bu eli kirarim dedim ama o hayla olayi sakaya vuruyor bende ondan uzak duruyorum yoksa oldurcem ne yapicam ben evli bir adamin bir bayana boyle bir yorumda bulunmasinin mantikli hic bir yani yok sinirden elim ayagim titriyor bunlari bile zor yazdim
Cok haklisin bnde olsam o masallahi yedirir onu mahfederdim. Hayatim agirimiza giden ne biliyimsn ?
Aslinda eviyle ve bizle mukemmel ilgilenen erkekten boyle bisey gormek bizi cildirtiyor.eminm esi surekli bu tip islerle ugrasanlara sorsak bizim kdr cildirmayacaklar. Bi sure uzak kal pisman et onu edebileceksen. Cnku bunun telafisi yok.

Icımden gecen facebookta eskort tarzı bı kadın yarın cıplak resımler paylaşmış tesaduf bısekılde gordum:))yoksa arastırmıyorum
Adamlar neler yazmıs profılıne gırıyorum cocukları karısı resımlerı var cıldırdım aynen paylaşmak geldı sayfasında ya da esıne atmak ama dedım napıyosun sanane
Gecen gun babamla annemın arkadası bı AMCA var severım ıyı bı adam aıle dostu arkadaslık atmıs esı kızları hepsı bende kabul ettım arkadasından onun lıstesınden bırı meaaj atmıs nasılsınız dıye adam bıldıgın 70 yasında cıldırdım efendım aykut amca dıye yazıcaktım ama hadı dedım engelle gıtsın ıt ı....

Aynen işte bende öyle rastlıyorum bu amcalara. Gencecik kızların (eskort olsun olmasın, torunları yaşında ve kendileri de ahlaklı geçinen tipler) fotolarının altında ne yorumlar ne yorumlar ve çoğu bu kart zamparalar yaa. Valla tam yapıyordum böyle birine, hatta yaptım ama hemen sildim sonra yorumumu.

Back
X