Instagram....

Damn3dSoul

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2019
17
8
1
33
Ya arkadaşlar ben instagramda bir yanlış anlaşılma sonucu bir çocuğa yazdım öyle kendisiyle konuşmaya başladık. Saatlerce sohbet ettik 3-4 gün baya bi yazıştık bana resim video attı birsürü hep kendinden bahsetti ve ben açıkcası biraz etkilendim kendisinden, sonra ailesinin yanına gitti 2 hafta olacak arada bir mesajlaşıyoruz ama çok çok az. Saatlerce mesajıma bakmıyor. İnstagramda ikimizde birbirimizi takip etmiyoruz ama. Sayfalarımız açık. O sürekli yeğeniyle vakit geçiriyor. Dünde ailecek çekilmiş resimlerini atmış özelden bana. Flört falan yok aramızda bende etkilendiğimi belli etmedim ama ne yapmaya çalışıyor olabilir ? Bu arada resimlerini beğenen bayanlarda var. Burcu da ikizlermiş. Aklımdan çıkarmalıyım galiba kendisini. :/ bu arada ben hiç resim falan atmadım kendisine zaten öyle bi talepte de bulunmadı. Sayfamda var ama bir kaç resmim

BURCUNU YAZMA SEBEBİM BURÇLARLA İLGİLENMEMDEN DOLAYI YOKSA İKİZLER BURCUNU KÖTÜLEME AMAÇLI DEĞİL

Son düzenleme:
Burcu ikizlerse
İki yüzlü olur
O beğenen kızlara da diğer yüzüyle yazıyodur
Bence sana yazmadığı zamanlarda iyice takip et
He bi dee instagramdan sonra evlilik daha kaliteli ve uzun ömürlü oluyomuş diyolar
Ben arkadaş vasıtasıyla tanıştım bizimki olmadı cıks

Hic tanimadigin biriyle sosyal medyada tanisip yazismak. Bilmiyorum devir cok degisti artik evet ama bana boyle seyler hala deli cesareti gibi geliyor.

Vallah ne yapayım küçücük bi yerdeyim, dışardaki erkeklerin çoğu anca sapık gibi bön bön bakıyor. Yüz yüze insanlar kasılıyor, çekingen oluyor bu gönül meselelerinde. En azından yazışırken kendini daha iyi ifade edebiliyor insanlar. Öyle ya da böyle yanlış biriyse gerçek hayatta tanışınca da aynısı olabiliyor. En azından eskisiden daha güvenli insanlar bulundukları yerleri aileleriyle resimlerini dahi atıyorlar.

Vallah ne yapayım küçücük bi yerdeyim, dışardaki erkeklerin çoğu anca sapık gibi bön bön bakıyor. Yüz yüze insanlar kasılıyor, çekingen oluyor bu gönül meselelerinde. En azından yazışırken kendini daha iyi ifade edebiliyor insanlar. Öyle ya da böyle yanlış biriyse gerçek hayatta tanışınca da aynısı olabiliyor. En azından eskisiden daha güvenli insanlar bulundukları yerleri aileleriyle resimlerini dahi atıyorlar.
Tabi yanlis insan olunca sosyal medya veya baska bi yerde tanismanin cok bi farki olmuyor. Bence fazla ilgilendigini belli etme nabza gore serbet ver.

Burcu ikizlerse
İki yüzlü olur
O beğenen kızlara da diğer yüzüyle yazıyodur
Bence sana yazmadığı zamanlarda iyice takip et
He bi dee instagramdan sonra evlilik daha kaliteli ve uzun ömürlü oluyomuş diyolar
Ben arkadaş vasıtasıyla tanıştım bizimki olmadı cıks
İkizler cift karakterlidir ama iki yuzlu degildir ve en sadik burctur , aldatmaz , iki kisiyi ayni anda idare etmez , sadece farkli karakterler barindirir bunyesinde

ikizlerle ne alakası var. burçlara inanmak onlara göre yasamak günah. benim burcumda ikizler esimle 6 yıl cıktık 1 yıldr evliyiz. problemler oldu çok ama benden kaynaklı değil ailesi ve esimden kaynaklı. ikizlerim diye 2 taraf idare etmedim kimseye 2 yüzluluk yapmadım. hee okuyanlar hemen ustüme biseyler yapıştrabilir neresi gunah sen dini kullanıyon diye. kapalı değilim namazda kılmıyorum. Kuranımı yasinimi okurum sürekli orucumu tutarim ama bu burçlara göre yasamak ona göre biseyler karar vermenin günah oldugunu çok hocadan dinledim. okumak eğlenmek demiyorum burclara astrologlara göre yasamak. bende son 6 aydr instagram kullanıyorum ama kimseye yanlış bişey yazmadm çokta zor değil kullanmak

Ya arkadaşlar ben instagramda bir yanlış anlaşılma sonucu bir çocuğa yazdım öyle kendisiyle konuşmaya başladık. Saatlerce sohbet ettik 3-4 gün baya bi yazıştık bana resim video attı birsürü hep kendinden bahsetti ve ben açıkcası biraz etkilendim kendisinden, sonra ailesinin yanına gitti 2 hafta olacak arada bir mesajlaşıyoruz ama çok çok az. Saatlerce mesajıma bakmıyor. İnstagramda ikimizde birbirimizi takip etmiyoruz ama. Sayfalarımız açık. O sürekli yeğeniyle vakit geçiriyor. Dünde ailecek çekilmiş resimlerini atmış özelden bana. Flört falan yok aramızda bende etkilendiğimi belli etmedim ama ne yapmaya çalışıyor olabilir ? Bu arada resimlerini beğenen bayanlarda var. Burcu da ikizlermiş. Aklımdan çıkarmalıyım galiba kendisini. :/ bu arada ben hiç resim falan atmadım kendisine zaten öyle bi talepte de bulunmadı. Sayfamda var ama bir kaç resmim
Ikizlerse uzak dur dangerous 🤣

Öyle konuya böyle cevap
Rahatsız mı oldunuz?
Evet oldum , insanlari burcuna gore yargilamak ? Zaten baska bir konuda burclari bilmediginizi yazmissiniz , burada tonlarca ikizler kadini var , hepsi ayni anda iki erkegi mi idare ediyor?
Keske agzinizdan cikanin nereye gidecegini bilerek yazsaniz , azicik dusunmek yeterli bunun icin

İkizler cift karakterlidir ama iki yuzlu degildir ve en sadik burctur , aldatmaz , iki kisiyi ayni anda idare etmez , sadece farkli karakterler barindirir bunyesinde
bir anlayamadılar..çok yönlü her konuda beceri sahıbıler.zekıler.ve duyguları değişkendır bu yuzden ıkı yüzlü diyolla :kızgın:

Evet oldum , insanlari burcuna gore yargilamak ? Zaten baska bir konuda burclari bilmediginizi yazmissiniz , burada tonlarca ikizler kadini var , hepsi ayni anda iki erkegi mi idare ediyor?
Keske agzinizdan cikanin nereye gidecegini bilerek yazsaniz , azicik dusunmek yeterli bunun icin
Ben her konuda alınacak bişey bulsam buralar yangın yeri
İroni diye bişey var ama sanırım anlayana var
Ben ikizler iki yüzlü olur diye yazmadım
Hanımefendi özelşikle ikizler burcu adam niye böyle deyince ironi yaptım
Bem de yengeç burcuyum salya sümük dese biri
Hoyor bon oyle doğolom demeö neden bilmem alınmam da
Ayrıca iletilerimi takip ederseniz insanları ayrıştırmadığımı kimseye kötü sözler söylemediğimi adaletli olduğumu da bilirdinz değil mi?
Neyse selamlar

Back
X