Instagram....

Hic tanimadigin biriyle sosyal medyada tanisip yazismak. Bilmiyorum devir cok degisti artik evet ama bana boyle seyler hala deli cesareti gibi geliyor.
Iste buna katilmiyorum. Bu mecralar ilk çıktığında bende aşırı derecede karşıydım. Ama şimdi geriye dönüp baktığımda internet üzerinden tanıştıklarımın kafa yapıma günlük hayattakilerden daha uygun olduğunu görüyorun. Sosyal mrdyada secilen değil seçen olunuyor bir nevi. Önemli olan nokta şu; sosyal medyada nerede ve ne amaçla tanışıldığı. Amaç ve platform uygunsa artık hoş görüyorum...

Ya arkadaşlar ben instagramda bir yanlış anlaşılma sonucu bir çocuğa yazdım öyle kendisiyle konuşmaya başladık. Saatlerce sohbet ettik 3-4 gün baya bi yazıştık bana resim video attı birsürü hep kendinden bahsetti ve ben açıkcası biraz etkilendim kendisinden, sonra ailesinin yanına gitti 2 hafta olacak arada bir mesajlaşıyoruz ama çok çok az. Saatlerce mesajıma bakmıyor. İnstagramda ikimizde birbirimizi takip etmiyoruz ama. Sayfalarımız açık. O sürekli yeğeniyle vakit geçiriyor. Dünde ailecek çekilmiş resimlerini atmış özelden bana. Flört falan yok aramızda bende etkilendiğimi belli etmedim ama ne yapmaya çalışıyor olabilir ? Bu arada resimlerini beğenen bayanlarda var. Burcu da ikizlermiş. Aklımdan çıkarmalıyım galiba kendisini. :/ bu arada ben hiç resim falan atmadım kendisine zaten öyle bi talepte de bulunmadı. Sayfamda var ama bir kaç resmim

BURCUNU YAZMA SEBEBİM BURÇLARLA İLGİLENMEMDEN DOLAYI YOKSA İKİZLER BURCUNU KÖTÜLEME AMAÇLI DEĞİL
Açık profil kadar saçma bir şey yok..
Onun da niyetini bilemezsiniz.
Neden açık profil kullanır ki bir insan?

Back
X