Instagram

Ben ilk kullanmaya başladığımda bile o kadar yoğun kadın fotoğrafı çıkmıyordu eşiniz sürekli baktığı için çıkıyordur

Eğer sık sık kadın resmi görüyorsanız o kısımda eşiniz baktığı için çıkıyordur, benim keşfetimde çıplak kadın çıkmıyor hiç mesela çünkü bakmıyorum.
Mustescen goruntuler ayri normal kadin resimleri ayri, eger normal cikiyorsa algoritma kaynakli. Mustescense kendisi bakmistir.

Kafamda deli sorular..
Instagram algoritması çok farklı, bazen bizim baktiklarimiza göre kesfette çıkar,bazende takipçilerin takip ettikleri,baktıkları sayfalar çıkar kesfette ki bizde bakıp takip edelim diye yani sadece eşinizden kaynaklı olmayabilir.

Keşfette çıkan resim ve videolar ilgi alanına göre mi çıkıyor
Kocanızın Instagramına girebiliyosanız en alt sağ taraftaki profil ikonuna dokunun. Sonra en üst sağda üç çizgi var, ona dokunun, 'hareketlerin' başlığından 'beğenmeler'e dokunun. Kocanızın daha önce beğendiği gönderiler çıkar karşınıza.

Keşfette çıkan resim ve videolar ilgi alanına göre mi çıkıyor
Senin , senin takip ettiklerin ,takip ettiklerinin takip ettiği vs bir çok etkeni var ama genellikle senin. Facebook da aktif değilim 3 arkadaşım var sadece bir grubu takip etmek için ayda yılda bir giriyorum. Ama ana sayfam hep eskort vs tarzı kadınların videolarıyla doluyor. Arkadaşlarım kadın onlardan eminim biraz düşündüm üye olduğum grup erkek ağırlıklı karma ve yaş ortalamasi 40 üstünde hepsi de onların beğenisi.

Ben çok fazla bebek videosu izliyorum ve keşfetim bebek dolu. Ne izliyorsaniz ona göre öneri veriyor

KEsfet genelde ilgi alanina gore degisir.
Ama mesela bir videoya tikladik ve pesinden surekli futbol videolari gelmeye basladi hepsini de hizli hizli gectik o zaman kesfete futbol videolari dusmeye baslar yani ozellikle girilen profil de etkili rastgele girilen de ayrica o surelerde ne populerse o da etkili

Evet ne izliyorsanız o çıkar ama bazen de izledikleriniz dışındaki şeyler de gelebiliyor. Bekar arkadaşlarıma tüp bebek doktorları, anne bebek sayfaları düşüyor benim yüzümden ssjsjd bir ara benim kocamda da çıkıyordu açık seçik kadınlar. Bekar oğlan arkadaşları yüzünden diye düşünmek istedim. Sonra o görsellere tek tek girip bu gönderiyi bana gösterme ilgilenmiyorum seçeneğine tıkladım
Şuan temiz bir keşfeti var hssjhs ara ara girip tek tük bile olsa temizlerim

Ben keşfete neredeyse hiç tıklamam, yani takip ettiklerimden oraya sıra da gelmez, aklıma da gelmez.
10 yıllık hesabım, şimdi sizin konunuz üzerine tıkladığımda hiç ilgimi çekmeyen şeyler olduğunu gördüm.
Ama youtube’dan izlediğim diziler ve insta’da takip ettiğim ünlüler ile ilgili magazin haberlerine rastladım.
Yani tamamen eşinizi yansıtıyor diyemem.

Ama tüm bunlardan bağımsız olarak size dostane tavsiyem böyle iz sürmemeniz.
Bu sizi yorar.
Bunun için enerji harcıyorsunuz, kafa yoruyorsunuz, yazık size.
Ona harcayacağınız enerjiyi bir hobinizde kullansanız içiniz açılır, kalbiniz ferahlar.
Ama böyle dedektif gibi davranmanız hem kaygınızı arttırır hem de eşinizin k.çını kaldırır.

Back
X